Şimdi Ara

Igor Tudor'a karşı Yeniçeriler ? :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taraftar olarak leşcuk sabri semih yasin balta bunları tr arenada ıslıklayıp hatta ağar hakaretler etmeliyiz açık soleyim. Bu oyuncular haindir yeniçeri bunlardır. Tudor reisi yemeye çalışacaklar yoksa açık bu. Ama taraftar olarak tt arenada bu hain galatasaray düşmanlarına küfür hakeret herturlu aşağılamayı yaparsak.ki hak ediyorlar def olur giderler seneye. Taraftarın gönderemeyecegi ne yönetim ne hoca vardır burası galatasaray.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selçuk semih sabri yi 11 e koyduğu gibi tudor kovulmalı, isterse mourinho gelsin bu adamlardan medet umuyorsa kovulmalı
  • Yahu selcuk selcuk diyorsunuz

Ben de sevmiyorum da

Kayseri macini selcuk mu kaybettirdi

Kabul edin dejong veya tolganin yanina koyacak selcuktan baska oyuncumuz yok

Fenerin ortasahasina cok meraklisiniz galiba

Tolga dejong ortasahasi ile oynamayi neden istiyorsunuz

Olmaz bu ortasaha

Fbliler iki on libero oynuyoruz diye isyan ediyor siz iki on libero oynayalim.diyorsunuz

Tolga on liberodur ne asistlik pas veriyor ne asis yapabiliyor

Bu sene selcuka katlanicaz mecbur

Ayrica her ne kadar sevmesem de yasin brumadan sonra takimi one tasiyan ikinci isim

Sabri ve semihe sovun

Josue tolga/dejong diye dusunenleri anlarim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 16 Şubat 2017; 21:45:26 >
  • tudor sene basinda gider, yeniceriler kazanir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Kayitsiz sartsiz kosa kosa gelen

Herhangi bir agirligi kariyeri olmayan birinden otorite beklemek hayal

Cok iyi bir yonetim ile belki ama futbolcularda biliyor basarili olamazsa tudor gider onlar kalir

Bize fatih terim gibi despot egolu ve otoriter biri gerekiyordu

Cok yararlandigi necatiye elmandere milan barosa bile gule gule dedi adam

Baska biri olsaydi bu isimler belki hala bizde olurdun34 35 yaslarina kadar

2 satır

yazıyı

2 sayfada

yazıyorsun.

yapma

artık

yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

yav ne otoritesi ? sen sabriye diyeceksin ki koş çalış ha ? sen kimsin yav sen selçuka çalış nasıl diyeceksin adamın tek lafıyla şutlanırsın valla

onların da miadı doldu bu takımda dostum. şutlattırmayız hocayı. sabrinin artık bu takımda yeri yok. tahammülümüz kalmadı.
  • 1-2 maç içinde anlaşılır...Eğer 3S oynamaya devam ederse Tudor'da esir olmuş deriz.

Ayrıca o meşhur ağır idmanlarını yaptırmaya başlarsa hoca'yı kesin satar topçular.

Prandelli döneminden beri doğru düzgün idman yemiyor topçular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

quote:

yav ne otoritesi ? sen sabriye diyeceksin ki koş çalış ha ? sen kimsin yav sen selçuka çalış nasıl diyeceksin adamın tek lafıyla şutlanırsın valla

onların da miadı doldu bu takımda dostum. şutlattırmayız hocayı. sabrinin artık bu takımda yeri yok. tahammülümüz kalmadı.

her gelen hocaya böyle diyoruz her gelen hoca da kovuluyor. manciniyi yedi bu adamlar tugoru mu yiyemiycek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

quote:

her gelen hocaya böyle diyoruz her gelen hoca da kovuluyor. manciniyi yedi bu adamlar tugoru mu yiyemiycek

Dostum taraftar isyan bayrağını çekti zaten, yönetim tepkilerden antrenör değiştirerek sıyrılmayı başardı. Her şey sınırda, Rize maçını saymıyorum fakat içeride Beşiktaş maçını kaybedersek Tudor ve yönetim için çok zor bir ortam olacak, futbolcular bunun farkında :)

Sezon sonu gelmeden Tudor'u yollayacak fırsatları var, kaldı ki Riekerink dönemini Galatasaray muhabirleri anlatıyor bizim sabah idmanlarını akşam saatlerine çekmişler :)

İnsanlara bu mevzuları konuşunca olur mu öyle şey diyor :) Selçuk daha Riekerink döneminde Ayhan'ı azarladı, ben Galatasaray kaptanıyım bana böyle davranamazsınız diye :)

• Tudor çok saçma işler yapmazsa her türlü Tudor kazanır çünkü çetelerin harcadığı hoca sayısı haddini aştı ve artık sıra çetelerde.. Arazi projelerinden gelecek paralarla yeni bir kadro kurulacağı söylentileri varken akıllı olan adam hoca üzerine oynamaz işine bakar yoksa seneye gs maçlarına uzaktan bakar..
  • Tudor yenicerilerin agasi cikti

Bruma kadro disi

• quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

Tudor çok saçma işler yapmazsa her türlü Tudor kazanır çünkü çetelerin harcadığı hoca sayısı haddini aştı ve artık sıra çetelerde.. Arazi projelerinden gelecek paralarla yeni bir kadro kurulacağı söylentileri varken akıllı olan adam hoca üzerine oynamaz işine bakar yoksa seneye gs maçlarına uzaktan bakar..

İşte bu durumu hissettirirse yönetim ve teknik heyet, oyuncular ciddi manada toparlanır birde iyi takviyeler olursa seneye adam olur bu takım...

Bakalım Tudor neler yapacak, ilk hamle Bruma oldu.
  • 400bin euroluk feshetme maddesi iplerin kimin elinde olduğunu gösteriyor.

Bruma hamlesi de kumar. Ya Bruma dersini alıp gerçekten daha faydalı oynayacak yada hocaya kırılıp oyuncuyu kaybedeceğiz. Tutsa bile alınmaması gereken bir riskti. Bir de Bruma kafasında eski oyuncusu Rodrigues'i oynatmak için yaptı diye düşünebilir ki gayet olası.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Tudor yenicerilerin agasi cikti

Bruma kadro disi

la gurkan iki gram bisey yaziyorsun sunu pespese yazsana be
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

400bin euroluk feshetme maddesi iplerin kimin elinde olduğunu gösteriyor.

Bruma hamlesi de kumar. Ya Bruma dersini alıp gerçekten daha faydalı oynayacak yada hocaya kırılıp oyuncuyu kaybedeceğiz. Tutsa bile alınmaması gereken bir riskti. Bir de Bruma kafasında eski oyuncusu Rodrigues'i oynatmak için yaptı diye düşünebilir ki gayet olası.

Açıkçası tuhaf bir kumar oynadı, şimdi diyelim ki Rize maçında iyi oynadık kazandık ve başka kumarlar oynamaya başlarsa ne olacak ? :) Yada dediğin gibi Bruma farklı düşünüp, tamamen kopabilir kafa olarak...

Yada kaybettik, Bu sefer ne olacak ? Sonuçta Bruma takımın en kilit oyuncularından biri, taraftar arada eleştirse de beğeniyor. Bu sefer daha başlamadan Tudor hedef adam olur, oyuncularda bu tarz mevzuları iyi değerlendirir.

Bu hamle çok fazla soru işaretini doğurdu, gerekli miydi ? yada takımdaki ruhsuzluğu dürtecek hamle bu muydu ?

Umarım bu olumsuz düşünülen her şey gerçekleşmez ve Tudor'un düşündüğü pozitif sonuçlar ortaya çıkar.

• Beyler Sneijder, De jong sakatlandı. Ağır idmanları meşhur dedik, daha başta ilk gazileri verdik...

Belki tepki belki idman temposu fakat şuan durumlar karışık, Tudor dikiş tutturamazsa yönetim gidici tepkileri yeni td ile de durduramazlar...
  • sneijder giderse her sıkıntı biter. adam 2 yıldır kulübü yönetiyor noluyoruz lan selçuk vb.leri de gitmeli.
  • De jong Şino sakatlanıyor da diğer topçular neden sakatlanmıyor? Sorun antrenman programında olsa yürüyen ölülerin çoğunun kaldıramayıp sakatlanması lazımdı.Şanssızlık olmuş sakatlanmışlar sadece tesadüf diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Genc

De jong Şino sakatlanıyor da diğer topçular neden sakatlanmıyor? Sorun antrenman programında olsa yürüyen ölülerin çoğunun kaldıramayıp sakatlanması lazımdı.Şanssızlık olmuş sakatlanmışlar sadece tesadüf diye düşünüyorum.

Bende tesadüf olarak düşünmek istiyorum dostum, fakat aklıma kötü şeylerde gelmiyor değil...Kulüpte en tepeden aşağı otorite sıkıntısı var.
  • Şino sakat makat değil hikaye. Seneye çok sağlam neşteri vurmalı tudor. Özelikle yeni çerilere.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.