Cumarteai gunu saat 1.30 da Kadikoyden 110 a binip taksime gececektim. 1.20 civari rihima dogru kostum 1.25 gibi karakoy iskelesinin onundeydim. Dedim yetistim nasilsa yavasladim 1.26 da bi baktim 110 kalkmis gidiyo cikiyo duraktan arkasindan kostum bagirdim falan ama durmadi. 1.30 da kalkmasi gerekiyodu normalde. Diger otobus de 2.00 da kalkiyodu ve hava da cok soguk oldugu icin bekleyemedim taksi dolmuslara dogru yurumeye basladim. Cok sinirlendigim icin hemen 153 u arayip beyaz masaya baglandim ve sikayetimi soyledim sikayeti kayit altina aldilar ve numara falan verdiler bana sikayeti takip icin. Beyaz masanin cok agir cezalar verdigini duydum taksi dolmuscuyla konusurken de adam baya ceza alacagini soyledi bana. Sizce nasi bi yaptirim uygularlar adam benim 5.50 lirami yedi resmen keyfine gore kalktii icin.
Demek beni şikayet eden çocuk sendin o gün acilen gitmem gerekiyordu malum çoluk çocuk evde ekmek bekliyor ama senin yüzünden şuan işsizim
forumdaki şikayet butonu alışkanlık yapmış canlı hayatta başladı
Hakkını aramışsın çeksin cezasını.
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
kötü bir şey mi şikayet?
yazık değilmi o adama düşün senn baban olsa o ve bir maaşını kesseler. eve ekmek götüremese? nasil olurdu çocugunu doyuramasa. elektrğni doğalgazını kessler adamın? işinden olsa? ve buna dayanamayıp intihar etse? gördüm mü bi sikayet yüzünden adami öldürdün yazık azcık empati
bakma sen niye şikayet ettin diyenlere, doğru olanı yapmışsın. herkes işini doğru dürüst yapmalı. o değil de umarım saatin 4 dakika geri falan değildir, boşu boşuna adamı şikayet etmiş olmazsın bu durumda
Iett senin saatine gore isliyor zaten dogru yapmissin
ya senin saatin 5 dk geriyse?
quote:
Orijinalden alıntı: StreetGlow66
ya senin saatin 5 dk geriyse?
Tam bunu yazacaktım.
quote:
Orijinalden alıntı: ok now
quote:
kötü bir şey mi şikayet?
ispitçilik kötüdür.
quote:
Orijinalden alıntı: HakikiVisco
quote:
quote:
kötü bir şey mi şikayet?
ispitçilik kötüdür.
İspiyonculukla (ispitçilikle ne demekse artık) alakası yok bu işin. Herkes işini doğru düzgün yapsa ülkedeki bir çok sorun çözülecek zaten. Herkes baştan savma iş yapıyor. 1.30da kalkması gerekiyorsa bekleyecek sanki babasının malı gibi istediği vakitte gidemez.
Tonla örnek veririm de diyecekseniz konu ile alakası ne... Neyse
Not: Arkadaşın saati geç ise bir yaptırım olmaz. Ama neye göre nasıl belirleyecekler ki onu.
Aynı durum benim başıma da gelmişti. Otobüs 5-6 dk erken kalkıp gitti. Benimde acelem vardı. Eshot 'a aracın filo numarasını ve kalkış saatini yazarak şikayet ettim. Hemen cevap attılar. Şoför disiplin kuruluna sevk edilmiş. Ne kadar doğru orası muamma..
quote:
Orijinalden alıntı: HoLyZomBie
quote:
quote:
quote:
kötü bir şey mi şikayet?
ispitçilik kötüdür.
İspiyonculukla (ispitçilikle ne demekse artık) alakası yok bu işin. Herkes işini doğru düzgün yapsa ülkedeki bir çok sorun çözülecek zaten. Herkes baştan savma iş yapıyor. 1.30da kalkması gerekiyorsa bekleyecek sanki babasının malı gibi istediği vakitte gidemez.
Not: Arkadaşın saati geç ise bir yaptırım olmaz. Ama neye göre nasıl belirleyecekler ki onu.
Durakların ismini tek tek söyleyen sistem varsa bulabilirler... Ben hergün son durakta iniyorum, şoförün önündeki ekranda görev bitirme saati felan komple çıkıyor. Ama 3 dk için sanmıyorum çok büyük ceza versinler...
Bence hiç bişey olmaz :) kimi kime şikayet ediyosun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Venduss
Bence hiç bişey olmaz :) kimi kime şikayet ediyosun ?
he valla. ben bu forumda bölüm yetkilisi şikayet ettim, şikayete kendisi baktı.
hatta hak arama başlığı açtım, başlığı kaldırdı ve pm den sebep sorunca da keyfi uygulama yapıyormuş, şikayet edebilirmişim dedi. sistem topluca kökten kokuşmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: HoLyZomBie
quote:
quote:
quote:
kötü bir şey mi şikayet?
ispitçilik kötüdür.
önce baştakilerin bunu yapıp halka örnek olması lazım
Adamlar tutup "kendi saatine göre doğru hareket etmiş" derse hiçbirşey yapamazsınız. Sonuçta sizin saatinizin 4 dakika kaldığını göstermesi birşey ifade etmiyor. belki sizin saatiniz yanlış. arada 10-15 dakika olsa neyse de 2-3 dakika erken kalktı diye kimseye ceza vereceklerini pek sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Poker_Face
yazık değilmi o adama düşün senn baban olsa o ve bir maaşını kesseler. eve ekmek götüremese? nasil olurdu çocugunu doyuramasa. elektrğni doğalgazını kessler adamın? işinden olsa? ve buna dayanamayıp intihar etse? gördüm mü bi sikayet yüzünden adami öldürdün yazık azcık empati
mümkünse düşünmeyelim. zaten bu ülkede hep bu kafadayiz. yok senın baban olsaydı , yok kız kardeşin olsaydı , yok bilmem neyin olsaydı diye diye bu hale geldik. her konuda da böyle diyenler var.
Otobüsün 5 dk önce kalktığını ispat edebilirsen sen haklısın yoksa hava