Bildirim
iDOSER KULLANAN VAR MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çişim geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iDOSER yuzunden mi
-
Daha önce kullandım.
İyi kulaklıkla etki sağlıyor.
Beyne zararı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha dinlemedim
Beyne zararı varsa almayayım
Aşırı bir zararı yoksa kullanacam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 25 Şubat 2023; 11:49:22 >
iDoser kullanıyorum her gece
iDoser fake bir şeye yaramaz viral olmuştu bir ara hala yutturuyonuz birbirinize
-
Bu kadar insan para verip niye alıyor? Zaten hemen etki etmiyor üst üste en az 3 gün yapınca beyin dalgalarına beyin alışıyor
Plasebo
-
iDOSER müdavimleri konuya bekleniyor
Beyin dalgasıyla bir alakası yok o işin. Belirli bir tempoda sürekli tekrarlayan bir ses dinletiyor. Uzun süre boyunca ritmi bozmadığı için beyin buna uyum sağlıyor. Sonra birden tempoyu arttırıyor veya azaltıyor. Tempo düşünce depresif, artınca öforik hissediyosun. Limbik sistemi manipule etmekle alakalı. Ortada elektromanyetik bir dalga marifeti yok yani. Dolayısı ile bir zararı olduğunu da sanmıyorum. Ben de severim. Favorim "Gates Of Hades"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primat Operatörü -- 10 Mart 2023; 0:30:3 > -
-
Çok detaylı birlgim yok da ritme konsantre olup başka bişey duymamak lazım gibi. İki doz arası Idoser - reset diye bişey vardı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X