Şimdi Ara

İdefix [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
25
Favori
18.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz doğru
    Sepette indirimli dedi ürünü idefix
    sepete ekleyince
    sepette indirim gözükmüyor

Bir sepete getirmeye çalışıyorlar ama anlamadım

Bu arada ilk siparişim daha hala teslim edilmedi ve benden ürün ve teslimatı hakkında güzel yorumlar bekliyorlar ilginç

Bu benim 2003'teki idefix e-ticaret sitem kesinlikle değil
    şimdiki turkuaz pazaryeri
    Kime ne satarsam maksat patronun işi olsun
    Hepsiburada gibi olmaya çalışıyor ama olamaz kesinlikle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vitriol kullanıcısına yanıt

Muhatap yok karşınızda. Kampanya yapıyorlar ama sepete ekleyip bakmayı düşünemiyorlar müşteri olarak talep ediyoruz kayıt açıyoruz cumartesi pazar hafta sonu ancak pazartesi dönüş olur diye cevap veriyorlar. Bu arada ürünün fiyatını da artırıyorlar. Bunlara güvenen yolda kalır maalesef.

Pazarama da farksız. Böyle hizmet sağlayacaklarsa kapatsınlar, yapmasınlar bu işi.

Sorunları lakaytlık yapıp
    çözemediğinden
    Satıcılar için var olduğundan
    müşteri memnuniyeti asla yapmadıklarından
    dolayı bıraktım kendi hallerine ve hiç kimseye pazaramayı asla tavsiye etmiyorum
    kullanmıyorum pazaramayı
    Zaten iş Bankası kredi kartı banka kartında iptal ettim bunlarla işim olmaz

• Premium da tod kalkmış üye olurken vardı uğraşmadım bile hizmet kalitesi çok düşük gerçekten
    ✨idefix premium'la hayatı premium yaşa!
    idefix
    idefix Premium - Özel İndirimler ve Avantajlar
    https://www.idefix.com/premium

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• BERBAT BİR ŞEY BU İDEFİX!

pazaryeri satıcıları kafasına göre takılıp

siparişleri sebepsiz açıklamasız gerekçesiz iptal ediyor

ama idefix müşteri hizmetleri hiç ilgilenmiyorlar

neymiş kaydı aldık gerekeni yapacağız

sonrası kaç gün geçti hiç gelişme yok!

iparişi verdikten sonra ONAYLADIĞI HALDE 6 gün geçtikten sonra ürünümü TEDARİK EDEMEDİK diye iptal eden satıcı

iptal ettiği ürünü halen idefix de utanmadasn sıkılmadan satmaya devam ediyor ve idefix yetkilileri de hiç bir işe yaramıyor

dolayısyla premium da olsa idefix pişmanlıktır!

idefix müşteri hizmetleri diye birşey yok'

idefix de müşteri memnuniyeti diye bir anlayış bir olgu

bir düşünce yok!

oltalama yapıyor 1 tl.ye idefix premium olup da çile çekmeyin bence

zaten kuponlar çok yüksek altlimitli

idefix de herşey çok daha pahalı ve

satıcıları keyfi iptal edip mağdur ediyor

bulaşmayın

2003 de üye olduğum eski idefix kesinlikle değil tırnağı bile olamaz

Ekran görüntüsü alıp hem cimere ticaret bakanlığına hem de reklam kuruluna şikayet edin. Bilerek yapıyorlar. Muhatap yok açtığınız kayda da dalga geçer gibi cevap veriyorlar.

Arkalarında turkuaz grup olunca cimer'in veya ticaret bakanlığı'nında pek kayda alacağını sanmıyorum

Bakalım hafta sonu da geçti
    bugün hafta içi mesai saatler arasında bakalım ne cevap verecekler

olmazsa gene cimer'e tic bak şikayetimi yaparım ama en sonunda lanet haram zıkkım olsun derim

Siz yapın hatta ticaret bakanlığı yetkilisi Bekir Kaplan beye twitter üzerinden yazarsanız daha iyi olur ne kadar çok şikayeet o kadar çok önlem gelir.

Yeni acemiye biraz tüyolar verseniz. 28bin TL civarı miniPC alma durumum var. istediğim 38bin-40binTL ama kredi kartı limitim mani olabilir. bi ihtimal 28bin-40bin TL ye kadar bi alışveriş planlıyorum diyeyim özetle.

hangi kartlara taksitte avantajı vardır. Cashback, şu kartla alsak daha mantıklı gibi. paun , kupon , özel üyelere bir kıyak varmıdır. Alacağım ürün miniPC olduğundan elektronik sektörüdür ama idefiz acaba bankalarda kredikartı MCC lerinde ne sayılır.

kusura bakmayın belkide yeri değildir ama fikri olan beni doğru yönlendirise memnnun olurum.

-“En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.
    - Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder." “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aslında hiçbir şey yasadışı değildi, çünkü artık yasa diye bir şey yoktu."George Orwell,1984
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür.İşkura gittim kapıda işi olmayan giremez yazıyordu geri döndüm 😅 ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008

Hocam sen iki mesajında 2003 ve 2004 yıllarını yazmışsın. 2023 ve 2024 mü demek istedin? 2003 senesinde hizlial.com falan vardı İdefix [ANA KONU] 

• Premium üyelik açmıştım.Müşteriyle dalga geçer gibi cevap verdikleri için önce premiumu iptal ettim ardından üyeliğimi sildim.Cimer ve reklam kuruluna şikayet ettim fakat birşey çıkacağını zannetmiyorum.Sorun yaşadığınızda karşınızda muhatap olmadığını bilerek alışveriş yapın sorun yaşadığınızda maalesef çözüme ulaşmanız çok zor.Amazondan alışveriş yapıyorum ağırlıklı olarak en azından muhatap var karşımda.

Pazarama evet
    2024 aralık ayı sonu pazar ama ile ilgili sorunlarım çokça olmuştur müşteri hizmetleri berbattı bıraktım

2024 demek istemiştim

Hızlıal.com u da bilmez miyim?

Çok alışverişim olmuşdu hizlialdan
    Tüm Bankaların puanlarını hepsini hızlıal.com da birleştirip kullanmak harikaydı
    halen hızlıal reklamlı porselen kupa bardaklarım var
    En son konkordato falan filan deyip
    iflas etti gitti
    Neyse ki alacağımı aldım

Pazarlama da banka puanlarını toplatıp alışverişi kendinden yaptır istiyor ama
    Olmuyor

Bu 2026'sının belalısı da idefix
    İdefix.com eski idefix değil
    premium üye olduk rezalet

30 gün geçti halen müşteri hizmetleri bir hiçbir cevap vermedi ilk hafta yaptığım 3 siparişten ikisi satıcıları tarafından keyfi iptal edildi satıcıları tedarik edemedik yalanıyla iptal etti ama halen aynı ürünleri satmakla bir defix'te bunları koruyup kollamakla meşgul galiba müşteri hizmetleri sıfır premium olmak idefix'te rezillik!

• Pre hesap olmaya gerek olacak ayrıcalık kalmamış
    İdefix [ANA KONU]

• RedBeardMan kullanıcısına yanıt
    Evet aynen

Geçen ay En azından expressolab ve Dr cafe hediye kahve kodları vardı bu ay yok bundan sonra da hiç olmaz

Tivibu zaten fiber interneti olanlara ücretsiz
    İdefix'in iş olsun diye verdiği kodlardan hayır gelmez

bu idefixle aman ha alışveriş yapmayın
    Çok pişman eder
    Premium üye oldum ilk hafta içinde 3 siparişten ikisi hunharca iptal edildi ve halen hiçbir cevap memnuniyet ve ilgilenen yok

Fiyatı çok uygun olan iyi bir şey yok
    İş olsun diye bir sürü çok yüksek alt limit alan kuponlar var hiçbir işe yaramıyor

1 lira premium üye olalım diye girdik eski idefix diye
    o da eski bildiğim idefix asla değil
    Dün otomatikman premium üyelik yenileme diye 1 lira daha çekmiş

Ama bir dahakine asla 1 lira bile vermem bunlara

Sepette ürün alt limitleri çok yüksek
    Meydanı pazar yeri satıcılarına bırakmış ama pazar yeri satıcılarda mesajlara cevap vermiyor zaten idefix'in kendisi 30 gündür yazıyorum ilgili departmana ilettikten başka hiçbir cevapları yok kimere şikayet ettim ama bakalım ona ne diyecekler onada mı cevap vermeyecekler?

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Geçen ay 10000 üzerine 1000₺ indirim vardı sanırım bitirdiler.

• Arkadaşlar idefixin sektör bilgisi bir ara bazı kredi kartlarında eğitim veya kırtasiye olarak geçiyordu. Halen bu şekilde sektöru devam eden bildiğiniz banka var ise buradan veya özelden paylaşabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neco. kullanıcısına yanıt

burda sayfanın ortasında, kolayca farkedilmesin, insanlar uğraşsın diye silik bir şekilde sayfanın ortasında iptal et butonunu göreceksin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.