Bildirim
İdefix [ANA KONU] (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yapmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
halen geçerli, bende şimdi kullandım. teşekkürler.
-
İdefix Davet Et Kazan kampanyasına katılım için arkadaşınızın sizinle paylaştığı referans kodu var mı acaba? Yenı uye olcam
-
Özelden davet kodunu attim
İdefix Davet Et Kazan kampanyasına katılım için arkadaşınızın sizinle paylaştığı referans kodu var mı acaba? Yenı uye olcam
-
(Kullanılabilir)
Türk Telekom Kupon Kampanya Koşulları
- Kampanya 30 Haziran 2025 gün sonuna kadar idefix.com ve idefix uygulaması üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
- idefix, kodların kullanılacağı hariç tutulacak ürünleri belirleme ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Kampanyadan her Türk Telekom abonesi yalnızca 1 kez yararlanabilir
- Ticari amaçlı oluşturulacak toplu siparişler kabul edilmeyecektir.
- Kampanyalar stoklarla sınırlıdır.
- Kuponlar başka kupon kampanyaları ile birleştirilemez.
- Kupon kampanyası sipariş tutarı 1.500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir, maksimum uygulanacak kupon indirim tutarı 170 TL’dir.
- Kupon kodu kampanyası ilk 50.000 kişi ile sınırlıdır.
- Cep Telefonu, Altın & Mücevher ve Dijital Ürünler Kupon Kampanyasına dahil değildir.
- Turkuvaz Müzik Kitap Mağ. Paz. A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
-
Yolladım özelden
Geçen gün birisi yeni konu açmıştı. 1500 TL üzerine 750 TL indirim kuponu tanımlanmış diye. O konu neden silindi bilen var mı?
-
İdefix temi vermişler boyle bi indirim kodu
Evet
-
Arkadaşlar merhaba. Yapı kredi worldun verdiği idefix puanları nasıl kullanıyoruz bilen var mı? Sitede ödeme adımında görünmüyor fakat banka uygulamasında görünüyor puanlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
boykot listesine girdikten sonra almıyorum buradan hiçbirşey
-
21000 tl lik ürün alacağım, kullanabileceğim bir indirim kodu veya kampanya var mı arkadaşlar?
-
Tayyipçi diye mi yoksa İtrail mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ilki sanırım.
-
Kuveyt Türk eğitim posu mevzusundan dolayı idefixten alışverişe izin vermiyor
idefix’te 2.000TL ve üzeri harcamalara 300 TL indirim!
Türk Telekom bireysel mobil, internet, ev telefonu ve Tivibu aboneleri kampanyadan yararlanabilir.
Kampanya şifrenizi Türk Telekom online işlemlerden veya uygulamadaki bana özel ve mağaza menülerinden alabilirsiniz.
bireysel.turktelekom.com.tr
Türk Telekomlulara Özel Avantajlar ve Ayrıcalıklar | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/bi-dunya-firsat/idefix
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknkll -- 10 Temmuz 2025; 14:54:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X