Bu yandaş firmanın boykot edildiğini sağır sultan duydu ve burdan toplu iğne bile alınmaması gerektiğini, zaten hemen herşeyi diğer piyasa fiyatlarından daha pahalı olduğunu göz önüne aldığımızda, bu yaşadığın müstehaktır. Kendin etmiş kendin bulmuşsun..."Bir musibet, bin nasihattan evladır" lafı boşuna söylenmedi... |
İdefix [ANA KONU] (7. sayfa)

-
-
benim boykot edildiğinden haberim yoktu. Şimdi sen bana bu yaşadığın müstehaktır dedinya. Umarım daha beteri başına gelir ve bu kindarlık ve nefretinle boğulursun. İnsan gibi buraya burdan alışveriş yapmayın diyorum yazdığın şeylere bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onebelegidico -- 3 Ağustos 2025; 11:34:55 > -
Bana kindar diyene bak.. Gelmiş bana beddua ediyor. Sen bana değil, kendine bak; acaba ben mi, yoksa bana beddua eden mi daha kindar görünüyor...
-
quote:
Orijinalden alıntı: dekaremeBana kindar diyene bak.. Gelmiş bana beddua ediyor. Sen bana değil, kendine bak; acaba ben mi, yoksa bana beddua eden mi daha kindar görünüyor...
Ne oldu kıvırmaya başladın. Ben insan gibi forumda yaşadığım mağduriyeti paylaştım. Başka insanlarında başına gelmesin, çoluğu çocuğu, hastası, aciliyeti olan insanlar var. Mağdur olmasınlar, canları yanmasın, az para değil, belki birileri görür de buradan alışveriş yapmaz diye. Ama sen insanlıktan nasibini almış birisi olmadığın için utanmadan "iyi olmuş, hakettmişsin" dersen, bende daha beteri başına gelsin diye söylerim tabiki. Tebrik edip, teşekkür etmemi beklemiyordun herhalde ? Sözümün hala arkasındayım, umarım daha beteri başına gelirde durduk yere insanlara böyle davranılmaması gerektiğini öğrenirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: onebelegidicoNe oldu kıvırmaya başladın. Ben insan gibi forumda yaşadığım mağduriyeti paylaştım. Başka insanlarında başına gelmesin, çoluğu çocuğu, hastası, aciliyeti olan insanlar var. Mağdur olmasınlar, canları yanmasın, az para değil, belki birileri görür de buradan alışveriş yapmaz diye. Ama sen insanlıktan nasibini almış birisi olmadığın için utanmadan "iyi olmuş, hakettmişsin" dersen, bende daha beteri başına gelsin diye söylerim tabiki. Tebrik edip, teşekkür etmemi beklemiyordun herhalde ? Sözümün hala arkasındayım, umarım daha beteri başına gelirde durduk yere insanlara böyle davranılmaması gerektiğini öğrenirsin.
Alıntıları GösterÜlkede boykot kelimesini duymayan kalmadı, gazetelerde yazıldı, kanallarda basbas bağırıldı.. Bu kadar aleni olan bir kampanyada senin de bunu işitmemen pek mümkün görülmedi, bunun üzerine müstehaksın yazıldı.
Amma, şunu da bilki ettiğin o bedduya ben layık değilsem, bu beddua sana bumerang gibi geri dönüp seni vuracak, haberin olsun...
-
quote:
Orijinalden alıntı: dekaremeÜlkede boykot kelimesini duymayan kalmadı, gazetelerde yazıldı, kanallarda basbas bağırıldı.. Bu kadar aleni olan bir kampanyada senin de bunu işitmemen pek mümkün görülmedi, bunun üzerine müstehaksın yazıldı.
Amma, şunu da bilki ettiğin o bedduya ben layık değilsem, bu beddua sana bumerang gibi geri dönüp seni vuracak, haberin olsun...
Alıntıları GösterBen diyeceğimi dedim, boşuna algı yapmaya gerek yok. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boş muhabbet yapmayın, fırsat varsa paylaşın.
yandaş-karşıt diye birşey yok, kapitalizmin dini-siyasi görüşü olmaz. al bak Atatürkçü Koç ailesi, Tayyipçi EspressoLab'ı ziyaret ediyor.onedio
Fatih Altaylı’dan Espressolab’e Ziyarete Giden Çiğdem Simavi Yorumu: “Koç Ailesi Bir Mesaj Vermeye Çalışıyor”https://onedio.com/haber/fatih-altayli-dan-espressolab-e-ziyarete-giden-cigdem-simavi-yorumu-koc-ailesi-bir-mesaj-vermeye-calisiyor-1283678
herkes ekmeğinin peşindesen de öyle ol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Ağustos 2025; 16:24:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X