Şimdi Ara

İdeal 11'i bulamazsak şampiyon olamayız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoca degisikligi,yabanci siniri ve buna bagli olarak yanlis kadro planlamasi,bitmek bilmeyen sakatliklar ve cezalar yuzunden bir turlu ideal 11'i bulamadik.Her mac solda Balta mi oynasin Riera mi oynasin Dany mi oynasin,sagda Eboue mi oynasin Sabri mi oynasin,ortada Chedjou Zan mi oynasin Chedjou Semih mi oynasin Zan Semih mi oynasin burak solda mi oynasin bruma kadroya alinsin mi vs. gibi ikilemlerde kaliyoruz maalesef.Matematigi hic olmayanlarin bile matematigi gelisti bu durum yuzunden.Artik bunlara bir cozum bulmamiz lazim..Fb'ye bakiyorum her mac hemen hemen ayni kadroyla cikiyor 1 bilemedin 2 oyuncu farkli oluyor ve su ana kadar da cok iyi goturduler tipki bizim 2 yil onceki halimiz gibi..Suan tek umudum devre arasina kadar kayipsiz gitmemiz ve devre arasinda agirlikli olarak kaliteli yerlilerden olusan transferler yapmamiz ve ideal kadromuzu bulmamiz.Aksi takdirde ite kaka ite kaka sampiyon falan olamayiz.Ikincilik belki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıklı Türk transferi yapamaz isek şampiyon olamayız aslında.

Ha birde ilk yarının sonuna kadar her maçı kazanmamış şart. 2. yarıda da 17 de 15 gibi bir başarı sağlamaz isek yine zor şampiyonluk.
  • FBli olarak katiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Mantıklı Türk transferi yapamaz isek şampiyon olamayız aslında.

Ha birde ilk yarının sonuna kadar her maçı kazanmamış şart. 2. yarıda da 17 de 15 gibi bir başarı sağlamaz isek yine zor şampiyonluk.

17de 15 iyidir. 16 yapinca sike oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Duc Volpe

quote:

17 de 17 yaparsak
  • emolity kullanıcısına yanıt
    İDEAL 11 NEDİR YA.

BAK BAKALIM FENERDE 4 KİŞİDEN FAZLA KESİN BU OYNAR DİCEĞİNA DAM VARMİ.

KİM HAKEDİYORSA O OYNUCAK BIRAKIN ARTIK ESKİ FUTBOL DEYİMLERİNİ.

DROGBA KOŞMUYORSA EGEMENDEN ALVESDEN KAFA TOPU ALAMIYORSA YALLAH KULÜBEYE .

CHEDJOU HATA YAPİYORSA GÖKHAN ZAN GİBİ ADAM VAR ORDA .

SELÇUK FORMSUZMU EMRE VAR ENGİN VAR YEKTA VAR.BRUMA AYAKTA DURAMIYORSA AYDIN VAR.

EBUE YERDEN KALKMIYORSA SABRİ VAR .
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

İDEAL 11 NEDİR YA.

SELÇUK FORMSUZMU EMRE VAR ENGİN VAR YEKTA VAR.BRUMA AYAKTA DURAMIYORSA AYDIN VAR.

volkan gökhan alves egemen caner topal webo sow kuyt sakat veya cezalı olmadıkları sürece banko oynuyorlar. hatta meireles de öyle sanırım diğer orta sahada emre olur o daiy iyileşti kısaca her türlü 4'ten fazla adam sayarsın fb kadrosunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mancini çorbasında biz zor buluruz, sen dany hep sol oynat çık geçen ki maçta sağ bek yap, onune eboue koy.. Sola riera onune aydın.. bu olacak iş mi? dany sol bek onune riera, sağ bek eboue onune aydın koysana.. yok arkadaş adam illa oynacak corba yapacak.. Görev yerini bilmeyen ve o mevkide surekli, oynayıp alışkanlık yapmamayan oyuncular sürüsünden ne beklenebilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

İDEAL 11 NEDİR YA.

Sen heralde ideal diyince her oyuncunun yerinin kesin oldigu degismez bir kadrodan bahsettigimi saniyorsun.Ideal kadrodan kastim ana hatlariyla belli ama macina ve oyuncu performansina bagli olarak kucuk rutuslarin yapilabilecegi kadrodur.

Mesela Fbden ornek verelim..Kadro ana hatlariyla;Volkan GG Egemen Alves Caner Topal Emre Alper Kuyt Emenike Sowdur.Ama gerek macin durumuna gore gerek de oyuncu performansina gore kadro degisebilir.Topalin yerine Meireles Emenikenin yerine Webo oynayabilir ama bu takimin ideal bir kadrosu oldugu gercegini degistirmez..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duc Volpe

quote:

17 de 17 yaparsak

O serbest 16 yasak

• Muslera

Bek Semih Chedjou Bek

Melo Selçuk

Kanat Sneijder Bruma

Drogba

Bekler mümkünse yerli olsun.Yoksa yaratılsın.sağ kanada Di Maria gibi bir adam koyalım bakın bakalım bir de o zaman Galatasaray'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Muslera

Bek Semih Chedjou Bek

Melo Selçuk

Kanat Sneijder Bruma

Drogba

Bekler mümkünse yerli olsun.Yoksa yaratılsın.sağ kanada Di Maria gibi bir adam koyalım bakın bakalım bir de o zaman Galatasaray'a

Kanada yabanci koyarsak 7 yabanci oluyor maalesef.

• valla ben de mi bir sorun var yoksa millet şapkadan tavşan çıkarmaya mı çalışıyor aslında her şey belli.

1.Yabancı sınırından dolayı oynatmak zorunda olduğumuz bir oyuncu var o da Hakan Balta her ne kadar hoşumuza gitmese de durum bu

2.Henüz tek forvet mi yoksa çift forvet mi oynayacağımız belli değil ayrıca şunu da herkes biliyor ki Burak'dan sol açık olmaz olmuyor da zaten eğer burak oynuyorsa çift forvet oynuyoruzdur.

3.Chedjou bence yabancı sınırından dolayı kesilebilir hem ben Gökhan'dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum.

-Eğer tek forvet oynayacaksak kadro bu olmalı;

-Ama yok ben burak-drogba ikilisini sahada görmek istiyorum diyorsan;

2. kadroda kanatları etkili kullanamadığımız için(bunu defalarca gördük) çok sıkıntı çekeriz umarım mancini biraz daha realist yaklaşır olaya burak ve drogba dönüşümlü olarak oynar.

• Bruma kaç maç oynadı bilmiyorum ama oynadığı Rize maçı hariç pek etkili olduğunu gördüğüm bir maç yok. Bir de Beşiktaş maçında top çalmıştı gol attırmıştı.Bunlar dışında varsa bildiğiniz lütfen yazın.Herkes yazdığına göre ben mi yanlış hatırlıyorum acaba diye düşündüm.
    Dolayısı ile ben Bruma'yı 11'e yazacağıma Amrabat'ı denerim.
  • Bu sene şampiyon olamayız zaten. Şampiyonluğu bir kenara koyup takımın geleceğe yönelik hamleler yapması lazım ve avrupada devamlı bulunmanın yolları düşünülmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Bruma kaç maç oynadı bilmiyorum ama oynadığı Rize maçı hariç pek etkili olduğunu gördüğüm bir maç yok. Bir de Beşiktaş maçında top çalmıştı gol attırmıştı.Bunlar dışında varsa bildiğiniz lütfen yazın.Herkes yazdığına göre ben mi yanlış hatırlıyorum acaba diye düşündüm.
    Dolayısı ile ben Bruma'yı 11'e yazacağıma Amrabat'ı denerim.

Bjk,Rize ve hatta sonradan girdigi Antalya macinda cok iyiydi.Dun gibi hatirliyorum Rize macindan sonra herkes 'cok iyi yetenek iyi islenirse 3-4 seneye Real veya Barcada oynar' diyordu.Sonra adam arada sans bulmasina ragmen pek iyi degerlendiremedi kopenhag maci haric.Ozellikle ilk maclarinda gordugumuz korkusuzca rakibin ustune gidip attigi o enfes calimlari sonralari goremez olduk.Hoca 'cok calim atip riske girme set oyunu oyna' mi diyor diye dusunmeye basladim.Cunku Bruma gercekten cok cok iyi bir yetenek.Calim atmaya kalkismamasinin bir sebebi var bence.Amrabatla falan kiyaslamam bile acikcasi..

• LİG DE

ERAY

EBOUE - SEMİH -GÖKHAN - RİERA

MELO SELÇUK

BRUMA SNEİJDER AMRABAT

BURAK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.