Şimdi Ara

İddia: Intel AMD'yi Satın Alabilir !!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20130501223936_Intel_Could_Buy_AMD_as_x86_Microprocessors_Lose_Share_to_ARM_Analysts.html

Ortada sadece kaynağı belirsiz bir dedikodu var ama konu ilginç. Söylenene göre Intel ARM'ye karşı rekabet edebilmekl için AMD'yi satın alabilirmiş. Bana saçma geldi ama kabul edin haber çok ilginç. Eğer böyle bir şey olursa çıramız yandı diyebiliriz

Kanıt olarak ta AMD'nin son dönemlerdeki hisse değerinin artışı gösteriliyor ama ben neden olarak son dönem mali toparlanmanın umut verdiğini ve konsol işinin kesinleşmesine bağlıyorum.

Umarım haber sadece dedikodu olarak kalır

• höh.yok artık.rekabet kurulları izin vermez böyle bir satışa.
  • Olacağını sanmam rahat olun.
  • Dogru oldugunu sanmiyorum insaallah olmazda zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023'te Türkiye dünyaya hükmedecek.
  • intel fanboylarının hayali palavrası...
  • İşlemciler 2 katına satılır böyle birşey olursa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kazıklarda kullanacağı yağı kaliteli seçer belki o zaman böyle bişey olacağını zannetmiyorum. Rakibini yok edersen, meydan sana kalır ama kimsede para kalmaz o ayrı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkGreen

2023'te Türkiye dünyaya hükmedecek.

-------------------------

Herhangi bir firmanın tekel olmaması amacıyla, rekabet olsun diye bir den fazla firma olmak zorunda değil mi zaten ? Yanlış mı biliyorum ? AMD batacak yorumlarında söylenen şey genel kanı bu yöndeydi. AMD batsa bile başkası çıkar Intel tekel olamaz gibisinden.

Olursa çok saçma olur ama.
  • ARM ve AMD arasında nasıl bir alaka kurdular da böyle bir dedkodu yaydılar, ilginç valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

ARM ve AMD arasında nasıl bir alaka kurdular da böyle bir dedkodu yaydılar, ilginç valla.

kedididir o kedi
  • Fudzilla'dan Fuad abimiz ısrarlı bu konuda . İlla ki satılacak diyor ama saçma bence. Bir kere AMD ARM ile ortaklık kuruyor, ARM Opteron üretiminin arifesindeler ne diye rakibine göz kırpın ki? Hisseler biraz yükseldi diye böyle bir iddiada diretmek mantık dışı bence.
  • umarım olmaz öyle birşey.olmasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

höh.yok artık.rekabet kurulları izin vermez böyle bir satışa.

Öyle birşey olursa ortaya garip bir durum çıkıyor, rekabetcisi olmadığı için rekabet kurallarına uyması gerekmeyen bir firma haline dönüşür.
  • konunun ilginçliği bir yana o sitede yapılan yorumlarda çok ilginç
  • AMD bellek firmalarını alabilirse intel zora girer o kadar. Kendi belleğini üretir falan. Fazlası olamaz. Intel fanboyları bomba döşer amdeye valla.
    Intel amdyi alırsa zaten böbrek falan satmaya başlar millet bir işlemci için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 3 Mayıs 2013; 21:33:34 >
  • İhtimal vermiyorum, adamlar zarar açıklamalarına rağmen hala ayakta durabiliyorsa elbet güvendikleri bir şey vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

AMD bellek firmalarını alabilirse intel zora girer o kadar. Kendi belleğini üretir falan. Fazlası olamaz. Intel fanboyları bomba döşer amdeye valla.
    Intel amdyi alırsa zaten böbrek falan satmaya başlar millet bir işlemci için.

AMD üretiyor zatenhttp://www.amd.com/us/products/desktop/radeon-memory/Pages/system-memory.aspx Pek yaygın satışa çıkaramadılar ama.
  • bu intel fanboylarının saçmalıklarıdır
    amd nin hissleri yükseliyor ve ps4 de amd için toparlanma sanmam intelin amd yi alacağını ihtimal bile vermiyorum sadece gülüyorum
  • biraz mantıklı düşündünüzmü................. yalan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.