Şimdi Ara

İddia ediyorum, Türkiye'nin en yaşanılır şehri Konya'dır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edirneli86

Çok biliyorsun belli ettin bildiğini heee anladık ne yöne döndüğünü.

?

Aile kurup çocuk büyütülecek yerdir

Temiz sakin huzur dolu

Gidipte siyaset yapmazisen birproblemin olmaz halk ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • Bu yazılanlara inanamıyorum ya. 2 yılı aşkın süre kaldım. Kimse dışardan müdahale etmedi terslemedi. Yukarıda dediğim gibi karatay belediyesi full surican dolu bi oralar karışık

Orijinalden alıntı: loses

Konya diyince " akp şehri " diyen beyin yoksunu yaratıkları bir kenara atarsak doğrudur

Temiz sakin huzur dolu

Konya bir akp şehridir aksini iddia eden akpci fetöcüler ancak birilerine hakaret ederek kendinlerini bir halt sanarlar.

Çocuk büyütülecek yerdir küçük yaşta evlendirildikleri için 9 yaşına kadar ancak evde dururlar.

Giydiağiniz kıyafetten başlarlar takmaya herşeye bir şey bulurlar. Siyaset zaten akp harici isen direk fetöcüsün yada vatan haini. Tek doğru onların reisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 22 Mart 2018; 17:24:15 >
  • Bir kaç kez gittiğimden yorum yapabilirim. İnsanını sevmedim ama seven ve muhafazakar hayat tarzını benimseyenler için kalbur üstü bir şehir diyebiliriz. Yeterli imkanlar var ve İstanbul gibi curcuna şehri değil. Ama modern hayatı benimseyen büyük şehir insanları için sosyal hayat sıfıra yakın ve berbat bir şehir. Bir avantajı güneye yakın olması, hafta sonu Akdeniz sahillerine akmak kolay oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yobaz ve abaza şehri

• Şehirleşmeye eyvallah, muhafazakar hükumetin kaymağını en güzel Konya yiyor. Onun dışında 18'inde Konya'dan kaçıp bir daha tek tük uğrayan bir Konyalı'nın oğlu olarak, anlatamayacağım tecrübelerle bizzat gördüm ki kendisi gibi olmayana zerre saygısı olmayan, bağnaz insanları barındıran bir şehir. Tüm diğer muhafazakar şehirleri kıskandıracak derecede şekilcidirler. Yazacak çok şey var fakat yazasım yok, neyin ne olduğunu zaten bilen biliyor.
  • Bir yakınım zamanında pazarlamacılık yapıyordu iç anadolu da her yere gidiyordu.Yanında bir iş arkadaşı ile konyaya gitmişler iş için.Adam şeker hastası ve yaz günü adamın şekeri düşmüş fenalık geçiriyormuş hiç bir pastane lokanta ramazan diye yemek yada su vermemiş bunlara en son bir yere oturtup marketten kendi aldığı şeyi yedirmiş arkadaşına.Saplantıları yüzünden gözünün önünde birinin ölmesine razı gelebilecek kadar yobazlar.Bir yeri güzel yapan insanlarıdır şehrin güzelliği değil.
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • Türkiye'nin en yaşanılır şehri Eskişehirdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

quote:

Orijinalden alıntı: loses

Konya diyince " akp şehri " diyen beyin yoksunu yaratıkları bir kenara atarsak doğrudur

Temiz sakin huzur dolu

Konya bir akp şehridir aksini iddia eden akpci fetöcüler ancak birilerine hakaret ederek kendinlerini bir halt sanarlar.

Çocuk büyütülecek yerdir küçük yaşta evlendirildikleri için 9 yaşına kadar ancak evde dururlar.

Giydiağiniz kıyafetten başlarlar takmaya herşeye bir şey bulurlar. Siyaset zaten akp harici isen direk fetöcüsün yada vatan haini. Tek doğru onların reisi.

Boş beleş arkadaşım ben liseye kadar konyada yasadım universiteye kadar ankarada şimdide almanyada yasıyorum tahmin edebileceginden fazla toplum yağısı gördüm birsürü şehir gezdim soruyorum sana konyayı nekadar tanıyorsun nekadar süre geçirdin sürekli ziyaret ederim konyayı her fırsatta insanların siyasi görüşü akp ağırlıklı olabilir ama konyanın köyündede şehrindede aşırı dinci yerlerdede çocuk istismarını destekleyen bir kişi bile görmedim genellemeden trollemeden insan olarak yaz

AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Eskişehir çok hoş ya, ulaşım rahat , fiyatlar uygun , Ankara'ya yakın.

+1

Memleketim Sakarya'da çok potansiyel var aslında ama. Üzülerek Eskişehir diyorum

Orijinalden alıntı: Pırlanta Gibi Çocuk

konyaya neden yobaz diyolar la böle bi algı var o yüzden konudakı yorumları okumadım ama muhtemelen herkes yobaz tarzı bişe demiştir artık ezberledim çünkü bu forumdaki tipleri

aynen başka insanların görüşüne saygısı olmayan tek biz doğruyuz diyen insanların yerine deniyor yobaz diye.

Bu yazdığım yere en iyi uyan şehir Konya nevşehir vs.
    iş imkanları ,trafik ,sağlık vs. bir sürü etken var

benim sevdiğim yerleri genelde çoğu kişi sevmiyor :)
    ben sakinlik ,yeşillik ,mümkünse az araba olan ,tek katlı ev ,eğitim seviyesi yüksek (tabi eğitim derken sadece okul okuma anlaşılmasın ,insani açıdan bahsediyorum) , yiyeceklerin diğer yerlere göre daha ucuz ve bol olduğu ,havası suyu temiz vs. yer isterim ama daha bunların olduğu bir yere yerleşmek nasip olmadı :)

en önemlisi ise apartman hayatından nefret ettiğim halde ,kendime ait tek katlı ,bahçeli bir ev nasip olmadı
    artık elimizdekiyle idare edeceğiz ,insan dünyada her istediğine sahip olamıyor maalesef

• Konyada 3 gun kaldim. Haritadan silinmesi lazim. Kucuk suriye de olmus zaten. 3 sene once durum oydu simdi nasildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K*nya yansa bir il eksilir, 80 il kazanır.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.