Şimdi Ara

İcralık olan kişinin isteğe bağlı sigorta ödemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Başlıkta belirttiğim gibi icralık borçlarım var ve çalışmıyorum.Bu yüzden çalışmadığım bu süreçte sigortamı isteğe bağlı olarak yatırıyorum.Bunun bana herhangi bir şekilde olumsuz bir sonucu olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl bir sorun olacak ki alacaklılar bu adamın sgk günlerini silin mi dicek bize borcunu yavaş ödüyor diye

• suratsızadam kullanıcısına yanıt

Hocam yavaş ödemek değil aslında hiç ödeme yapmadım şu ana kadar.Herhangi bir dava açılır mı bir yaptırımı var mı asıl merak ettiğim bu aslında?

• AnamurUmut A kullanıcısına yanıt

E tabş borclular borcunu almak için icra , bankalara yazı gönderme , üstüne arac varsa vs vs bir çok şeyi deneyecektir senin amacın borcunun bankadan cıkıp faktöring firmalarına düşmesini sağlamak mı bilmiyorum

Borçun ne kadar nasıl borç yaptın yada oluştu bilmiyorum ama eğer borçunu kabul ediyorsan ödemek en büyük erdemlerden birisi

Çok büyük bir borcum yok aslında hocam bir şahısla davam var onun sonuçlanmasını bekliyorum toplamda 80 bin ancak çıkıyor faktoring firmalarda zaten şu anda borç oradan ödersem 50 bin anca tutuyor ben ödeyeceğim de bu ödemediğim süre zarfında isteğe bağlı sigorta yatırıyorum diye dava açmasınlar bunu merak ediyorum.

Ben bir avukat değilim ama olmaması gerek

Sen bir insansın köle değil 80 bine kimse seni , hayatının geri kalanı içün satın alamaz .

Seninde yaşaman gereken ilerisi için plan yapma hakkın yok mu ?

Anayasal bir hak değil mi bu . Bence kafana bile takmana gerek yok bunu .

Ama parasını yasal yoldan alır , bankada paran vardır , icra yaparlar zihnet eşyan vardır vs vs bişey diyemem ona

Teşekkür ediyorum hocam gerçekten rahatlattınız içimi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Faktoring firmalarını iyi araştır borcunu emin ol komik rakamlara almışlardır pazarlık yap şu param var işinize gelirse vs vs hevesli olduğunu belli etme agırdan sat kendini 20 30 bile hallede bilirsin vsvs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.