Şimdi Ara

İçki ve sigara neden karizmatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler toplumda cok yaygın bir genelleme hadi gel içmeye gidelim diyen insana red cevabı veren kişi sayısı cok azdır.Cünkü reddederse karsıdakinde bi önyargı meydana gelir fakat içkinin tadı diger içeçeceklerden daha beter ve pis bir koku yayıyor.Bunu içimeyen erkek delikanlı degilmidir bu bana cok komik geliyor.Neden sevmedigim birşeyi içeyim kendimi kaybedince tüm dertlerim çözülcek diye bi kaidemi var.Sigara desen hem cebi hem akciğeri hacklıyor.

Tadını sevmedigin birşeyi içmeyince 17-18 yaş gruplarında özellikle neden bir önyargı meydana gelir.

kabarırsa ekime kabarmazsa kasıma kadar

youtube/Hurdalık Cini
  • Façan yansın Karşiim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DrOetker

Beyler toplumda cok yaygın bir genelleme hadi gel içmeye gidelim diyen insana red cevabı veren kişi sayısı cok azdır.Cünkü reddederse karsıdakinde bi önyargı meydana gelir fakat içkinin tadı diger içeçeceklerden daha beter ve pis bir koku yayıyor.Bunu içimeyen erkek delikanlı degilmidir bu bana cok komik geliyor.Neden sevmedigim birşeyi içeyim kendimi kaybedince tüm dertlerim çözülcek diye bi kaidemi var.Sigara desen hem cebi hem akciğeri hacklıyor.

Tadını sevmedigin birşeyi içmeyince 17-18 yaş gruplarında özellikle neden bir önyargı meydana gelir.

Sigarayı bırakdım diye arkadaşlarımla aram açıldı aramaz sormaz oldular

• İçki içmek insanı gerçekten bir süreliğine mutlu ediyor ve rahatlatıyor. Taksimde sahroş olup kafana göre takılmak kadar güzel bir şey yok. Hele yanında 1 tane kızda varsa tamam işte daha ne. Bunu yaşamadan ölmemek lazım
  • beer is good
    İçki içmedende eğlenirsin doğrudur ancak sarhoş olduğun kafaya asla ulaşamazsın. O mutluluğun tarifi yok benim için. Bide ben sarhoş olunca biraz girişken oluyorum. Son 3 sarhoş oluşumda taksimde 2 koreliyle 2 almanla 4 tane türkle arkadaş oldum. Korelilerle taksim meydanında, almanlarla barın tuvaletinde, türklerle taksim metrosunda

Kaldı ki almasına engel olmayan kişilerde içki veya sigara kullanıyorsa o kimselere akıllı demem.

CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE
    Nefs ü mâl ile n’ola kılsam cihânda ictihâd
    Hamdülillah var gazâya sad hezârân ragbetüm

Ey Mehemmed mu’cizât-ı Ahmed-i Muhtâr ile
    Umaram gâlib ola a’dâ-yı dîne devletüm
  • O degilde karsiim lafina uyuz oldugum kadar hicbirseye olmuyorum.

Toplumun ilkeleri kırılgandır, bu yüzden her birey kendi medeniyetinin kurucusu olmalıdır.

youtube/Hurdalık Cini
  • Rahatlamak ister insan bazen karizma değildir ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Don't let the system get you down
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

Hocam ama içki içmeden eğlenen birçok insanda var.Alkolsüzken sıkıcı olan insanlar içk icincemi komiklesip ortam yapıyorlar

Evet aslında yapıyorlar

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Ergenlerin almasına kimse mani olmadığından marifet gibi görüyorlar. Etraflarında örnek alacak adam kalmamış ayyaşını, bağımlısını örnek alıyorlar.

Kaldı ki almasına engel olmayan kişilerde içki veya sigara kullanıyorsa o kimselere akıllı demem.

PROFİL FOTO-ENTRY UYUMSUZLUĞU GÖZÜMÜ KAMAŞTIRDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Kedi

İçki içmedende eğlenirsin doğrudur ancak sarhoş olduğun kafaya asla ulaşamazsın. O mutluluğun tarifi yok benim için. Bide ben sarhoş olunca biraz girişken oluyorum. Son 3 sarhoş oluşumda taksimde 2 koreliyle 2 almanla 4 tane türkle arkadaş oldum. Korelilerle taksim meydanında, almanlarla barın tuvaletinde, türklerle taksim metrosunda

Ulan özendirdin şimdi ya bi git şurdan
  • karizma ile alakası yok hocam sigaraya bende karşıyım ama alkol insanı rahatlatıyor abartmamak şartıyla ortamı ve kafayı güzelleştirir milleti takma bu kadar içmiyosan içmiyorum de küçük düşmezsin merak etme
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.