Şimdi Ara

İÇİNİZİ DÖKÜN JHERSEY OLABİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AZ ÖNCE OKULU UZATTIGIMI ÖGRENDİM
    GERCEKTE BÜTÜN ÖNEMLİ DERSLERİ GECTİM AMA SALAK BANA LAZIM BİLE OLMAYACAK BİR DERSTEN KALDIM BUNU YAPAN HOCAMA SESLENİYORUM
    TORPİLLE GECİRDİĞİN OLANCA ÖGRENCİNİN ARDINDAN BENİ BU DERSTEN NASIL BIRAKTIN ANLAMADIM VE KAGIDIMDA HERSEY COK TA İYİYDİ ALLAH BENİM YERİMDE OLAN HERKESİN GAZABINI ÜZERİNE VERSİN EMİ?ZATEN TORPİLLE GELDİN ORAYA WALLA İÇİMDEN OLANCA KÜFÜR EDİYORUM SANA BÜTÜN SÜLALENLE AKRABA OLDUM

ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM AMA NE YAPIYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral32 -- 6 Temmuz 2005, 21:07:06 >

• az önce şebnem ferahın son albümünü dinledim. iiğrençç.

bu nevrotik karının depresyonu bitmeyecek mi ya? Allahtan bu albümde delikli şarkı yok. kendini tekrar etmiş. dinlemek istiyorum ama tahammül edemiyorum. özlem tekin ne kadar rüzgar nereden oraya !! kıvamında albümler yaparken şebnem de o kadar tutucu.

çok şükür alttan süper gruplar geliyor. direc-t , deja-vu , redd, zardanadam HAYKO CEPKİN vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 7 Temmuz 2005, 20:11:32 >
  • Acilen aşk'a ihtiyacım var.Bana değer veren bir kız yanlızlığımı payalaşacak beni kendi dünyamdan koparacak birini istiyorum.
  • bütün havalı kızlardan nefret ediyorum topunun canı cehenneme

• bütün kızlardan nefret ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abyss_Knight666

bütün havalı kızlardan nefret ediyorum topunun canı cehenneme

+1

• seni hala çok seviyorum seni hiç unutmıyacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • papatyam seni çok özledim okullar açılmadan seni görmek istiorum
  • baba acil kız arkadaşa ihtiyacım war boş kalple gezince kendimi teneke gibi boş we gereksiz hissediyorum

• Kara verdim bende içimi dökecem
    ahanda döküyom

iğne
    gömleğimin kol düğmesi
    50 ykr
    kol saatin pili
    (bunlar ben uyurken oğlumun albaba mama diye bana yutturduğu şeyler)
    ve diğerleri
    salatalık
    yoğurt
    sarımsak
    pirinç taneleri
    fasulye

• gerizekalı kız sanki benden iyisini bulacak "asıl ben senden özür dilerim miş"hayır mış
    kib miş(kendine iyi bak)
    buralarda SENİ BENDEN FAZLA KİM SEVECEK ANASINI SATTIMININ KIZI, BEYİN FUKARASI,AHMAK,KÜSTAH
    YÜZ VERDİK BU KIZLAR HEP BÖYLE SEVİYOZ DEYİNCE KALKIYO BİYERLERİ
    Ben seni nasıl unuturum bak 5 yıl unuttum mu
    ama sen ama sen 5 dakkada beni bıraktın kovdun ....ettin.yazık bana.seni benden fazla kim sever ki!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

Acilen aşk'a ihtiyacım var.Bana değer veren bir kız yanlızlığımı payalaşacak beni kendi dünyamdan koparacak birini istiyorum.

+1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
  • Ogencer orada mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abyss_Knight666

bütün havalı kızlardan nefret ediyorum topunun canı cehenneme

bir haftadır kız arkadşımı arıyorum ama ne cevap ne şu ne bu.mesajda bıraktım.almanyadan dayısı gelmiş hay ben senin dayına koy...

• neredeyse herkesin sorunu karşı cinsle ilgili
    bende öyle
    neden TÜM erkekler kızların güzelliğine bakıp karar verirki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: astral32

BEN BASLIYORUM

AZ ÖNCE OKULU UZATTIGIMI ÖGRENDİM
    GERCEKTE BÜTÜN ÖNEMLİ DERSLERİ GECTİM AMA SALAK BANA LAZIM BİLE OLMAYACAK BİR DERSTEN KALDIM BUNU YAPAN HOCAMA SESLENİYORUM
    TORPİLLE GECİRDİĞİN OLANCA ÖGRENCİNİN ARDINDAN BENİ BU DERSTEN NASIL BIRAKTIN ANLAMADIM VE KAGIDIMDA HERSEY COK TA İYİYDİ ALLAH BENİM YERİMDE OLAN HERKESİN GAZABINI ÜZERİNE VERSİN EMİ?ZATEN TORPİLLE GELDİN ORAYA WALLA İÇİMDEN OLANCA KÜFÜR EDİYORUM SANA BÜTÜN SÜLALENLE AKRABA OLDUM

ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM AMA NE YAPIYIM

şerefsiz hoca benide istatistik hocası öyle bıraktı 59,4ten cc düştü kafayı yedim.
    bütün hocalara

• AH BE ARKADAŞLAR BENİM DERDİMDE DERT BE BİZ İŞ SAHİPLERİ OLARAK İŞSİZLİKTEN YAKINIR DURUMDAYIZ YAVVVVVOOOOOVVVVV KAPIDAN İÇERİ MÜŞTERİ GİRMİYOR MÜŞTERİ DUASINA ÇIKICAZ VALLA

İZİN ALIP BARİ TATİL YAPALIM DİYORUZ PATRON İZİN VERMİYO ÇILDIRMAK ÜZEREYİZ
    O YOK BU YOK ŞU YOK ÇEKİLECEK DERT DEĞİL YAPTIĞIMIZ TEK ŞEY GEYİK GEYİK GEYİK VE GEYİK GEYİK GEYİK GEYİK GEYİK

• BEN BIRINI SEVDIM,SU AN HALA SEVIYORUM,BANA NE DERSE DESIN,ONA KIZAMIYORUM,O BENIM DÜSMANIM OLAMIYOR BIR TÜRLÜ,BANA ÖL DESE ÖLECEM YOLUNDA,

BANA SORARSANIZ ASLINDA COK SEY KAYBEDIYOR,AMA BIR YANDAN DA HAKSIZ DEGIL HA!
    KIM ISTER BENIM GIBI BIR DELIYI ALLAH ASKINA,

ONA MUTLULUKLAR DILIYORUM,UMARIM HAYATI BOYUNCA MUTLU OLUR,

BEN MUTLU OLAMIYORUM,BARI ONUN MUTLULUGUNA ENGEL OLMAYAYIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.