Şimdi Ara

İçini görenler şok oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa’da düzenlenen Doğa ve Av Fuarı’nda tanıtılan ve otomobiller ile her tarafa taşınabilecek olan mobil ev görenlerin ilgisini çekti. 13.5 metre boyunda 3 metre genişliğindeki mobil evlerin içerisinde, yatak odası, oturma odası, mutfak, banyo, tuvalet, klima ve uydu sistemi bulunuyor. Kendi enerjisini üretebilen bu evlerin fiyatı metrekaresi 1000 ila 2 bin TL’den satılıyor.

İçini görenler şok oldu!

İçini görenler şok oldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 24 Mayıs 2014; 15:33:20 >

• Bizde bi göreydik
  • Göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

Bursa’da düzenlenen Doğa ve Av Fuarı’nda tanıtılan ve otomobiller ile her tarafa taşınabilecek olan mobil ev görenlerin ilgisini çekti. 13.5 metre boyunda 3 metre genişliğindeki mobil evlerin içerisinde, yatak odası, oturma odası, mutfak, banyo, tuvalet, klima ve uydu sistemi bulunuyor. Kendi enerjisini üretebilen bu evlerin fiyatı metrekaresi 1000 ila 2 bin TL’den satılıyor.

İçini görenler şok oldu!

İçini görenler şok oldu!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-viya-karavan-avrupa-standartlarinda-13m3-15m3-17m3-karavan-158821908/detay

• rüya gibi. ihtiyarladım galiba alıp kalan ömrümü dünya turu ile geçirmek isterdim. zor olmaz heralde millet bisikletle dolaşıyor dünyayı.
  • Bizim evden güzel

• karavan alınmaz, kiralanır fikrindeyim

• Bildiğin 1+0 daire olmuş bu.

Bunun karavanın içi oladuğuna inanamadım ben anlamadığım bir nokta var sanırım
     İçini görenler şok oldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 24 Mayıs 2014; 21:36:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.