Şimdi Ara

içine kapanık biriyim bu durumdan nasıl kurtulurum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlkokulda espirili biriydim dersi kaynatir rahat durmazdim arkadaslarimda vardi diger siniftanda taniyanlarda vardi ama liseye gectim icine kapanik sessiz biri oldum bu sene 9. sinif tekrar bizim sinif full 2yillik hatta diger 9larda oyle. okullar acilali 1hafta oldu bu sorunum hala devam ediyor. facede ilkokuldan arkadaslarimla konusurken cok rahatim espiriliyim ama lisedeki arkadaslarda oyle degil sanki diyecek lafim konusacak konu bulamiyorum. Bizim sinifta gecen siniftanda arkadaslar var 4-5 tane bi onlarla konusuyorum 1 haftadir. Bu durumdan nasil kurtulabilirim yardimci olursaniz sevinirim. Cunku hic arkadasim yok dertlesicek, paylasacak cok yalnizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada evde gayet espirili biriyim ama okulda sessiz. :(

• hayırlısı be dostum.ben de içine kapanık biriyim.ve şu anda bu durumdan kurtulmamın mümkün olmadığını düşünüyorum.sen kurtulursun umarım..
  • Bende Ortaokulda esprili birisiydim , arkadaşlarım çoktu bianda içime kapandım.

Şuan lise 1'im genellikle soloyum tenefüslerde felanda sıramda oturuyorum.

Fazla büyültmeye gerek yok sadece sen değilsin benim düşüncem kimseye bi zararı yok , kendinede

Bu devirde kimin ne yapacağı belli olmuyor , Kafa dengini çok zor bulursun o yüzden Samimi olma kimseyle

edit : Her zaman soğukkanlı ol , özgüvenin olsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEDİYONOLUM -- 20 Eylül 2013; 22:12:36 >
  • Takma kafaya boş zamanlarında kitap oku film izle spor yap yalnızlığın tadına varacaksın ileri de lise arkadaşlarının çoğunu hatırlamazsın vaktini güzel geçir insanları tersleme ancak sataşan olursa vur gitsin lisenin basket vb. spor takımına yazıl orada arkadaş bulursun
  • Neyse napalim bizde boyle biriyiz yalnizliga alisamadim daha ama zaman gecince alisirim. okuyan herkese tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeriN DarB

İlkokulda espirili biriydim dersi kaynatir rahat durmazdim arkadaslarimda vardi diger siniftanda taniyanlarda vardi ama liseye gectim icine kapanik sessiz biri oldum bu sene 9. sinif tekrar bizim sinif full 2yillik hatta diger 9larda oyle. okullar acilali 1hafta oldu bu sorunum hala devam ediyor. facede ilkokuldan arkadaslarimla konusurken cok rahatim espiriliyim ama lisedeki arkadaslarda oyle degil sanki diyecek lafim konusacak konu bulamiyorum. Bizim sinifta gecen siniftanda arkadaslar var 4-5 tane bi onlarla konusuyorum 1 haftadir. Bu durumdan nasil kurtulabilirim yardimci olursaniz sevinirim. Cunku hic arkadasim yok dertlesicek, paylasacak cok yalnizim

Aynı durumdayım. Sessiz bir köşe. Sanırım sınıftakiler benim hakkımda çok acayip şeyler düşünüyordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok yoruldum bu durumdan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

quote:

İlkokulda espirili biriydim dersi kaynatir rahat durmazdim arkadaslarimda vardi diger siniftanda taniyanlarda vardi ama liseye gectim icine kapanik sessiz biri oldum bu sene 9. sinif tekrar bizim sinif full 2yillik hatta diger 9larda oyle. okullar acilali 1hafta oldu bu sorunum hala devam ediyor. facede ilkokuldan arkadaslarimla konusurken cok rahatim espiriliyim ama lisedeki arkadaslarda oyle degil sanki diyecek lafim konusacak konu bulamiyorum. Bizim sinifta gecen siniftanda arkadaslar var 4-5 tane bi onlarla konusuyorum 1 haftadir. Bu durumdan nasil kurtulabilirim yardimci olursaniz sevinirim. Cunku hic arkadasim yok dertlesicek, paylasacak cok yalnizim

Aynı durumdayım. Sessiz bir köşe. Sanırım sınıftakiler benim hakkımda çok acayip şeyler düşünüyordur.

Aynen , psikolojik sorunlarım olduğunu düşünenler vardır ama boşver takma kimseyi

• quote:

Orijinalden alıntı: xCathedraLx

quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

quote:

Aynen , psikolojik sorunlarım olduğunu düşünenler vardır ama boşver takma kimseyi

Ben çok utangaç oldum zaten bu son 2 senedir eskiden böyle değildim. Öğretmene cevap verirken bile elim ayağıma dolaşıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.