Şimdi Ara

İcinde Yasadigim Deri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

La piel que habito (İçinde Yaşadığım Deri)

http://www.imdb.com/title/tt1189073/

Dün Labirent' e gitmek icin sinemaya gittik son anda bu filme girdik. İlginc bir filmdi sonunu tahmin edemeyeceginiz standartın dısında bir film. Eger zamanınız olursa izleyin derim.

• İzlenmesi gereken farkli bir yapim ama dahada iyi olabilirdi..olaylarin akisi bazi yerlerde cok hizli olmus vede bazi olaylar havada kalmis..
  • ortalama sıkıcı bir film ama absürd, değişik bir şeyler izlemek isteyenler kaçırmasın
  • Filmin imdb puanı falan fena değil.İzleyesim var.
    Bu arada kaplan kıyafetli adam,daha filmi izlemedim ama American Horror Story deki Latex adamın bir başka çeşidi mi :D
  • bir filmde Elena Anaya varsa +18 de vardır başka türlü rol kabul etmiyor galiba.
  • Filmi izledim gün içerisinde...Değişik sapıkça bi havası var.Forumdakilerin çoğu A serbian film ve The Human Centipede'i sorgulamaya dursun,tam o muhabbetler tükenmeye başlamışken yenisi geldi :D
    Yakında saçma başlıklar açılmaya başlar.(yok filmi izleyip kusan var mı? Bu filmde tek ben mi ağladım vs :W)O nedenle burayı ana konu yapalım.Konuyu açan arkadaş afiş,trailer vs eklerse iyi olur.
  • Anadolu Üniversitesi'nin içindeki Sinema Anadolu'da gösterime girmiş biz de gidelim dedik bugün. Filmden sonra hepimiz bir garip halde çıktık salondan.

Farklı bir film olmuş ama ahım şahım bir film de değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paspas alti islaklik yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu filmin başka konusu yok mu acaba, aslında mükemmel bir film ama, hayret.
  • Konuyu zenginleştirilem o zaman.Buyrun detaylı inceleme;
    La piel que habito (aka The Skin I Live In) (2011)
  • Film gerçekten çok başarılı. Başrol oyuncularının performansı (özellikle antonia banderas'ın film boyunca devam eden donuk yüz ifadesi) ve Elena Anaya'nın cüretkar sahneleri muhteşemdi diyebilirim. Film yavaş başlıyor ve yavaş ilerliyor ama ortalarına doğru filmin kurgusu öyle bir hal alıyor ki, izleyiciyi adeta içine hapsediyor. Pedro Almodovar'ın vizöründen izlediğimizi sekans sekans hissediyoruz. La piel que habito açık ara son yıllarda izlediğim filmlerin en iyilerinden.

Bu arada filmin güzellik abidesi oyuncusu Elena Anaya'yı film boyunca yine ünlü bir oyuncuya benzettim durdum. Film esnasında aklıma gelmedi ama sonra kime benzettiğimi buldum. Resimleri paylaşıyorum, bakalım siz de benimle aynı görüşte misiniz?

Üstteki fotoğrafta Elena Anaya'yı, altta ise Irene Jacob'u görmekteyiz.

İcinde Yasadigim Deri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 15 Kasım 2012; 15:00:22 >

• Biraz hayal kırıklığı oldu ama olsun. Şöyle ki;
    Doktorun kızına, kızın düğünde tanıştığı adam tecavüz ediyor. Aslında tam da tecavüz sayılmaz. Kızın bu konudaki hassasiyeti ve ruh hâli seyirciye daha iyi nakledilmeliydi. Doktor tecavüz eden adamı kaçırıyor ve ameliyatla onu kadına çeviriyor. Neden? Buna intikam denilebilir ama intikamın amacı nedir? Sonuçta bu herif yüzünden adamın kızı intihar etti ve öldü. Sen tutup onu kadına çevirip bir de kendi kadının yapmaya çalışıyorsun. Kızının ölümü ile intikamın amacı arasında pek bağlantı kuramadım. Ha şu olabilir sen kızıma tecavüz ettin, aynısını sen yaşa da gör bakalım. Olayların akışı da pek sağlıklı değildi. Aslında bu biraz da yönetmenin tarzından kaynaklanıyor. Sürükleyicilik de kısıtlı. Doktorun kadına döndürdüğü adamı buna alışması için uyguladığı psikolojik ayrıntılar güzeldi. Tv'deki belli kanallar, makyaj malzemeleri filan.
    Elena Anaya genelde aynı rollerde oynuyor herhalde, sanat için soyunma kısmını geçmiş. Anaya'nın oynadığı, Lucía y el sexo ve Hable con ella filmlerini izlemenizi öneririm. Filme notum; 7/10.

Yönetmenin Todo sobre mi madre filmini izlemenizi öneririm.

• İzlemeyenlere öneri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

bir filmde Elena Anaya varsa +18 de vardır başka türlü rol kabul etmiyor galiba.

Doğru tahmin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginc neden bu kadar ilgi az bu filme..
  • Filmin bence ana mesajı şu olsa gerek:İstersen kendi imkanlarınla bir erkekten en güzel kadını yaratmaya çalış ama içindeki o erkeklik duygusunu asla öldüremezsin,zira değişen ruh değil sadece bedendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.