Şimdi Ara

içimizden biri nickli eleman ANNEME küfür etmiştir ona göre davranın yöneticiler gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yönetici arkdaşlarada sesleniyorum yazdığı gibi sildi ben gördün adamın nicki @içimizden biri eğer imkanınız varsa adamın sildiği mesajlardan bulabilirsiniz lüten yazdım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji Abarai -- 22 Ağustos 2012; 20:08:02 >

• Yöneticiler silinen mesajlarıda görüyor diye biliyorum hangi konu ?

Link falan iyi olur.
  • Takip
  • adam yazdığı butun mesajları sildi zaten konunu ilk mesajı dahil biraz evelki üni ye motorlamı gidim arabaylamı konusu idi şu an onay bekliyor diyor konu
  • Yaşı küçüktür kaale alma. Başka sitelerde hergün sövüyorlar sonuç banlattır git. Resim almışmıydın ?
  • şu anda özelden inkar ediyor ben yazmadım ss at diyor bana bu adama ne yapılması gerekiyorsa yapılsın
  • yok işte ss alamadığım için şu an inkar ediyor o yuzden bu uğraşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

şu anda özelden inkar ediyor ben yazmadım ss at diyor bana bu adama ne yapılması gerekiyorsa yapılsın

18 yaşından küçükse bişey olmaz söyleyim.
  • bu ne diyo ya
  • quote:

yok işte ss alamadığım için şu an inkar ediyor o yuzden bu uğraşım

Blok at geç %90 yaşı küçüktür zaten ne uğraşıyorsun ahlaksızla.

Edit: Mini edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 22 Ağustos 2012; 20:18:35 >
  • Üstteki arkadaşlara katılıyorum. Uğraşma yaşı küçük ergenlerle. Büyüklük sende kalsın, uğraşmaya değmez böyle zibidilerle.
  • quote:

yok işte ss alamadığım için şu an inkar ediyor o yuzden bu uğraşım

Takma koçum kötü soz sahibinindir. Muhattap olma uğraşma hiç.boyle insanlar maalesef var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 yaşında olduğunu iddaa ediyor
  • Arkadaşın başını niye ağrıtmıyorsun? Forumdan bir kaç küfür edenleri bilişim suçlarındaki arkadaşım ile görüşüp kafalarını ütülemiştim. Yapacaksan pm'den ulaş, sana da yardımcı olayim.
  • şu an bulmak için zorluyorum forumu yönetici arkdaşlardan yardım bekliyorum
  • Ya abi çok büyütmeyin bişeyi orda sana ana bacı küfür etti diye o dedikleri gerçekleşti mi ? Hayır.
  • banlatmak için uğraşıyorum tabiki sen söyledğinde haklısın olmuyor ama böle kansız adamların burda işi yok sizce?
  • Terbiyesiz, adama kızıp niye annesine küfredilir ki anlamıyorum. Kutsal o varlık be anne o. Nasıl bir kafa var bu erkeklerde anlamıyorum yahu.
  • Konu yanlış yerde diyip kapatırlar.
  • kansız herif birde inkar ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.