Şimdi Ara

İçimizdeki Hain , Paragöz - $abri $aroğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ücretinde indirim istemiş yönetim ancak geri adım atmamış. Üstüne üstelik bütün takım arkadaşları Maestro'nun düğünündeyken Sabri gitmemiş.

Sonrasında 1,8 M Euroluk 1+1 sözleşme.

Adamlar takımdaki çöpleri Bekirleri Topuzları Egemenleri gönderiyorlar bizimkiler 50 şut çekip 50sinde de çatıdaki TTArena Skorboard'ını vuran adamla 1,8 M euroluk sözleşme yapıyor.

Yazıklar olsun.

Bilal'e 1,4 Sabriye 1,8 yazıklar olsun yazıklar..

BAYAN BASKETBOL TAKIMINDA ESKİ BORÇLAR ÖDENMEDİĞİ İÇİN TRANSFER YASAĞI GELDİ BUGÜN !

SABRİ GİBİ Bİ HAİN 600 BİN EURO ZAM ALIRKEN ERGİN ATAMAN SÖZLEŞMESİNDE 300 BİN EURO İNDİRİME GİTTİ !!

YATTIĞI YERDEN PARA KAZANAN ÇÖPLERE PARA SAVURUN. SONRA DA KADROMUZ ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN YETERLİ YILDIZ GELECEK DİYE BİŞEY YOK , NİASSE İLE İLGİLENİYORUZ DEYİN.

YAZIKLAR OLSUN

• Bugün bizim basketede transfer yasağı geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolcunun suçu yok kardeşim ben hiç bir futbolcuya kızmıyorum ücret konusunda.
    Kızılması gereken önce yönetim sonra hocadır.Şerefsiz haysiyetsiz yönetim ücreti oyuncunun menajeri ile konuşur belirler hocaya gider der ki ''Hocam sabrinin sözleşmesini istediğiniz gibi uzatıyoruz ücretini de 1.8 Milyon Euroya çıkartıyoruz''.Şimdi bu Hamza hoca ''tamam'' derse imzalar atılır.

Hey gidi günler be... Ulan Eboue gibi adam için aylarca Arsenal ile çingene pazarlığı yapılarak ücreti ne kadar aşağılara indirilmişti.Galatasaray'ın her kuruşu değerli denilmişti.Şimdi görüyoruzda ne kadar çar çöp var hayvan gibi ücret veriliyor.Allah bin bir türlü belalarını versin.

Bu kadar vasıfsız yönetim hoca Galatasaray tarihine daha önce gelmemiştir daha da gelmeyecektir.Ulan yabancı sınırın kalkmış işte hayvanın oğlu gönder ne kadar yerli çöp oğlu çöp varsa defol git Afrika'ya doldur takımı 200-300 bin euroluk kobralarla.İt gibi koşsunlar baskı press yapsınlar.Getireceğin 7-8 afrikalıdan 1 tanesinin kumaşı tutsa 2 seneye 10-15 milyon eurodan sunarsın avrupa piyasasına.

Şu ramazan günde bela okutuyorlar ya ....

• Aklı başında olan biri nasıl böyle sözleşme yapar basketçilere yazık ya

• Kafan güzelmiş güle güle kullan.
  • Sabri torpilli diyeceğim başka bir açıklaması olamaz bu sözleşmenin

• Galatasaray cok yanlis kisilerin elinde

Galatasaray spor kulubunu futboldan ibaret sananlar basa gecmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım mafya mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bıktım valla sabriden aydından bu tiplerden yılardır midemi bulandırıyor, aysal ve prandelli kardo dışı bıraktı diye demedikleri kalmadı ama haklıydı adamlar.
  • 1,2 yaziyo her yerde,

• Yabancı sınırı kalktı diye seviniyoruz bir bakmışsın Sabriyle yıllık 1.8 milyon € dan yeni sözleşme imzalanmış. İşin komik tarafı Sabri ile sözleşme yenilendiği gün basketbol şubesine transfer yasağı geldi. Bu kulübün başına ne geldiyse cimbombomun çocuğu etiketini talıyanlardan geldi.

• yorumsuz..

İçimizdeki Hain , Paragöz -  $abri $aroğlu

• sabriden hep nefret ettim, hep de nefret edecegim

• taraftar da suç her maç protesto edeceksin hepsini gör bakalım şutluyolarmı şutlamıyolarmı bunları bu sene ali dürüst ve albayrak olmasa çok kişinin kellesi uçmuştu dua etsinler çifte şampiyonluğa ama bu sene kimse kurtaramayacak bunları
  • Maç başı 45 bin alıyor. 90 dakika koşacak diye 45 bin güzelmiş. Benim babam 45 bin kazanmak için 44 ay çalışması lazım.

• 1-) Egemen çöp değil
    2-)Bilal 600-800k alıyır diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

yorumsuz..

şu adamın bindiği bir tane arabayı bana verse yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Maç başı 45 bin alıyor. 90 dakika koşacak diye 45 bin güzelmiş. Benim babam 45 bin kazanmak için 44 ay çalışması lazım.

45 olucaktı pardon şimdi gelir troller

• Fener maçındaki boş bıraktığı alandan bursa maçındaki saldırganlığına kadar yakışmıyo bizim takıma inşallah gider diyorum ama hamza hoca sağolsun ağaları yollamıyor.

• İŞTE SABRİ'NİN PARASI;

AÇIKLAMA:
    Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile Şirketimiz arasında 1+1 sezon (son sene opsiyonlu) için sözleşme yenilenmesi konusunda mutabakata varılmıştır (opsiyon şartı futbolcunun 2015-2016 sezonunda 15 resmi müsabakada ilk 11'de oynaması veya 20 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde geçerlilik kazanacaktır). Buna göre 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında (eğer uzatılırsa) futbolcuya her bir sezon için net 4.800.000 TL sabit transfer ücreti[/size] ve net 45.000 TL maç başı ücreti ödenecektir. Ayrıca futbolcunun ilgili sezonlarda 15 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde, futbolcuya net 300.000 TL prim ödenir. 30 resmi müsabakada fiilen oynaması durumunda ise futbolcuya net 300.000 TL ekstra prim ödenir.
  • Yazıklar olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.