Şimdi Ara

İçimi dökmek istiyorum biraz :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. İçimi dökebildiğim tek arkadaşımla yaşadığım sorun nedeniye şu içimi dökebileceğim tek yer burası . Yaş:16 Lise2

Sıkıntımın nedeni: Lise 1 de çok az konuştuğum bi kız arkadaşla şans eseri yazın mesajlaşmaya başladık. Zamanla gayet iyi arkadaş olduk. Ama sadece telefonda. Yani sınıfta çevredekiler yüzünden pek görüşme fırsatı bulamıyorduk. Yani bu kız arkadaşın erkeklerle arası yoktu fazla bende yanına fazla gidemedim bu yüzden. Böyle böyle hergün mesajlaştık. İkimizde birbirimizin her şeyini biliyorduk artık. Her türlü sorununu bana söyleyebiliyordu. Ve çok iyi bi kızdı. DH de ki konulara falan bakınca işte bu kız gerçekten çok iyi biri diğerlerine hiç benzemiyor demiştim. Kibirli yada kendini beğenmiş biri değil şımarık değil. Her neyse 15 tatilde ilk defa ikimiz sinemaya gittik gezdik tozduk. Dediğine göre beni o günden sonra daha da çok sevmiş çok eğlendim sayende falan dedi en güzel senle zaman geçirdim çok eğlenceli oluyo senle gezmek falan dedi . Geçen haftaya kadar seni çok seviyorum biricik dostum, beni bir tek sen anlıyorsun en sevdiğim arkadaşımsın ve daha neler neler diyordu.E Bende bu konuşmalardan sonra daha çok bağlandım kıza (sadece arkadaş olarak). 3 gündür aşırı soğuk bana karşı. Ben yanına gidince sürekli somurtuyor. Canım sıkılıyor mesajlaşmak istiyorum doğru dürüst cevap atmıyor. Beni eskisi gibi sevmiyormusun dedim insanlara karşı düşüncelerim değişti sende kaynamamışsındır heralde araya dedi. Ne değişti 2 günde ya beni kendine bağlayıp çekti gitti

Arkadaşlar sadece içimi dökmek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 14 Mart 2009; 12:45:40 >

• olur öyle ...

takılma fazla dicem ama takılıcan yinede , zamanla halloluyor herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 14 Mart 2009; 12:35:27 >
  • Arkadaşım başta hata yapmışsın hiç bir kızla kanka yakın arkadaş olma aksi taktirde alacağın cevap şudur ''Seni Arkadaşım olarak görüyorum'' Bu Atasözü gibi sözdür bnmde geçen ay pşinden koştuğum kız vardı ne oldu Beni Kendinden soğuttu bıraktım ve sınıfıma yeni gelen kız yaklaşık 1 ay oldu fazla konuşmamıştım ilk 1. hafta arka sıramda oturdu ve bir süre sonra arkadaşımı kaldırdı yanımdaki ve bana aşırı yakın ilgi yapmaya başladı kolumu tutma sürekli yanımda bulunmak gibi üstüne üstelik bana aşık gibi ve diğer deliler gibi peşinden koştugum kızdan fiziksel ve düşünce olarak aşırı güzel fikirlerimiz aynı İyiki o kız beni kabul etmedi dedim Allah Gümüş Kapıyı Kaparsa Altın Kapıyı Açar derlermiş benimde o hesap oldu ondan dolayı senden hoşlanan kızlarla buluş takıl fakat dost olma yakın arkadaş sana söyleyebilecegim tek şey bu inşallah ilerde bana olan gibi bir sevenin çıkar sağlıcakla kal...

• Kötü bir olay geçmiş olabilir başında zamana bırakmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

olur öyle ...

Takılmamam mümkün değil . Çünkü en iyi arkadaşımdı. O da bana en iyi arkadaşımsın seni diğerlerinden çok daha fazla seviyorum deyip her türlü sevincini üzüntüsünü benle paylaşınca daha çok bağlandım. fakat şimdi hiç takmıyor. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Başka arkadaşlarım olsa bu kadar takmam ama gerçekten eski haliyle çok iyi bir dosttu

• Olum millet sevgilisinden ayrılır ağlar . Sen arkadaşlığını bozdu diye ağlıyon ne adamsın s.ktiri çek
  • quote:

Orjinalden alıntı: entrika888

Olum millet sevgilisinden ayrılır ağlar . Sen arkadaşlığını bozdu diye ağlıyon ne adamsın s.ktiri çek

Bu söylediğini gerçekten yapmam imkansız. Önceki postta da dediğim gibi çok iyi bir arkadaşımdı.

DeSCeNT: Böyle giderse gerçekten bir daha aramızın düzelmesi çok zor gibi görünüyor.

KaraDeluq: Ya arkadaş olup yine değer verse benim istediğim o zaten. Ama inşallah sende olduğu gibi bir şeyler olur bana da ama çevremde öyle kişiler yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO®

Takma

Ne yazıkki pek mümkün görünmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cro-X

quote:

Olum millet sevgilisinden ayrılır ağlar . Sen arkadaşlığını bozdu diye ağlıyon ne adamsın s.ktiri çek

Bu söylediğini gerçekten yapmam imkansız. Önceki postta da dediğim gibi çok iyi bir arkadaşımdı.

DeSCeNT: Böyle giderse gerçekten bir daha aramızın düzelmesi çok zor gibi görünüyor.

KaraDeluq: Ya arkadaş olup yine değer verse benim istediğim o zaten. Ama inşallah sende olduğu gibi bir şeyler olur bana da ama çevremde öyle kişiler yok.

Olum rahat bırak kızı o zaman dönecektir o sana ... Hani bütün vaktinizi konuşarak geçiriyorsanız senle konuşmadığında bi boşluk hissedecektir . Eminim dediğim gibi olur ve eskisi gibi olursunuz .

• Hassas dönemindedir. Bundan önceki hassas dönemlerinde niye böyle olmadı diye düşünme, şu anki döneminde senle alakalı bir tasarım oluşmuş olabilir. Üstüne gitmezsen kabaca takmazsan, en geç iki haftaya kadar düzelir.
  • quote:

quote:

quote:

Olum rahat bırak kızı o zaman dönecektir o sana ... Hani bütün vaktinizi konuşarak geçiriyorsanız senle konuşmadığında bi boşluk hissedecektir . Eminim dediğim gibi olur ve eskisi gibi olursunuz .

İnşallah ya benim de tek isteğim bu . Ama öyle görünüyor ki pek özlememiş

• insan annesiyle öz kız kardeşiyle abisiyle babasıyla bile hergün aynı düzeyde bi ilişki kuramıyor

2 yıl yanyana oturduğu sıra arkadaşıyla 3. sene fzla takılmayıp 4. yılda aynı eve çıkabiliyor

o kadar kafana takmana gerek yok eğer o kadar samimi onlar paylaştıysanız öyle 2 günde bitmez bu samimiyet arada soğukluk olur adını anmak istemezsin belki , belki o istemez ama sonra samimiyet geri gelir herşey yoluna girer

bilmem anlatabildim mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bakidoruk

Hassas dönemindedir. Bundan önceki hassas dönemlerinde niye böyle olmadı diye düşünme, şu anki döneminde senle alakalı bir tasarım oluşmuş olabilir. Üstüne gitmezsen kabaca takmazsan, en geç iki haftaya kadar düzelir.

Sanırım en doğrusu bu. Ama dün biraz fazla üstelemiş olabilirim. İnşallah şansımı kaybetmemişimdir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

olur öyle ...

Takılmamam mümkün değil . Çünkü en iyi arkadaşımdı. O da bana en iyi arkadaşımsın seni diğerlerinden çok daha fazla seviyorum deyip her türlü sevincini üzüntüsünü benle paylaşınca daha çok bağlandım. fakat şimdi hiç takmıyor. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Başka arkadaşlarım olsa bu kadar takmam ama gerçekten eski haliyle çok iyi bir dosttu

Bana da nerdeyse aynısı oldu, vuracan zopayı bunlara...

Bak uzaklaş 2ay, nasıl yatar seni cok ozledm ayaklarına..Sadece az sabret^^

• Sen de ondan uzaklaş..
    Aynı hızla geri döner eğer dediğin gibiyse herşey.
  • @yakup13: Evet anlattın açıkçası içimi rahatlattın .

@SoX_CoLLeCtoR: Aga sende son durum ne?

@Bay PiPo..! : Bu konuyu çok düşündüm ama ters teperse bittiğim andır. Yani uzaklaştıktan sonra bir daha dönmezse bana o zaman biterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bakidoruk

Hassas dönemindedir. Bundan önceki hassas dönemlerinde niye böyle olmadı diye düşünme, şu anki döneminde senle alakalı bir tasarım oluşmuş olabilir. Üstüne gitmezsen kabaca takmazsan, en geç iki haftaya kadar düzelir.

kesinlikle
  • quote:

@yakup13: Evet anlattın açıkçası içimi rahatlattın .

@SoX_CoLLeCtoR: Aga sende son durum ne?

@Bay PiPo..! : Bu konuyu çok düşündüm ama ters teperse bittiğim andır. Yani uzaklaştıktan sonra bir daha dönmezse bana o zaman biterim

Ben hala sürttürüyorum burnunu xD
    Resmen elimde şuan, ben de görüşmek istiyorum ama okullar ayrı şimdi vs. Her buluştuğumuzda da manyak eğleniyoruz^^
  • Beyler 2 de dersane var. Ve bu kızla sınıflarımız karşılıklı. Sizce ne yapayım gidip yanına sıcak mı davranayım yoksa gitmeyip soğukmu davranayım?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.