Şimdi Ara

İçimde tarif edemediğim bir sıkıntı var.Ölmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçimde gerçekten çok büyük sıkıntı var.İntihar düşünür hale gelmeye başladım.

Tipsizim,yalnızım,özgüven 0.Gerçekten bıktım usandım size yemin ederim intiharı kurtuluş olarak görmeye başladım.Bir tane bile arkadaşım yok bir tane.Rehberimde kız yok 20 kişi var yarısı akraba.Diğer yarısıyla konuşmuyorum bile.Tipim zaten çok kötü.Para az buz var ama olmuyor.Giymeye kıyafet bulamıyorum mesela şuan.Bakın saat kaç oldu sabah 9 da kalktım hala yataktan çıkmadım.Ölmek istiyorum gerçekten.Şuan millet arkadaşlarıyla sahilde falan oturmuş laflıyordur.Ben burda evdeyim vallahi billahi bıktım usandım.Okulda adımı bilen bi insan evladı bile yok.Sevgili da yok zaten uğraştık olmadı.Bide rezil oldum üstüne.İçimde çok büyük bi sıkıntı var gerçekten kafayı yicem.Psikoloğa falan gidiyorum ama iyi gelmeyecek diye düşünüyorum.Durumum çok çok kötü lütfen ciddiye alın intihar düşünüyorum ama din olayı var.Gerçekten bıktım usandım daha yaşım 16.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar abiler bakın gerçekten diyorum gerçekten ölmek istiyorum.Bir tane ya bir tane arkadaşım YOK.Okulda zaten sabah koyuyom kafayı akşam kalkıyorum.Bıktım usandım hayattan aşırı yalnızım.Özgüvenim 0.Tipimde yok zaten ne yapıcam ben ileride kafayı yicem lütfen biri bişey desin

• Eğer inanıyorsan intihar etmeyi aklından çıkarmalısın. Şu dünyada çektiğin çekeceğin acıların hiçbir türlüsüne değmez intihar. Mutlu olmaya çalış herkes aynı olmak zorunda değil diye düşün kimisi öyle sen böylesin gayet normal bir şey

• İntihar korkanlar ve kaçmak isteyenler içindir. Bir kere intiharı kafandan çıkar. Yoksa senin de arkadaşın, yalnızlığın kıymetini bilmeye çalış. Dünya zaten yalan dolan.

• quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Eğer inanıyorsan intihar etmeyi aklından çıkarmalısın. Şu dünyada çektiğin çekeceğin acıların hiçbir türlüsüne değmez intihar. Mutlu olmaya çalış herkes aynı olmak zorunda değil diye düşün kimisi öyle sen böylesin gayet normal bir şey

Size yemin ederim intihardan korkmuyorum.Bir saniyelik acı diye bakıyorum intihara.Bıktım usandım gerçekten bakın neler yaşadım bilmiyorsunuz.Ölmek istiyorum size yemin ederim bakın.Vallahi billahi bıktım ergenliğin verdiği bişey değil çok çok ağır depresyondayım heralde hiç kimseyi görmek istemiyorum kendimi bile.En son 6-7 gün önce duş aldım zaten.Yatak pislik içinde yatıyorum öyle yemek bile yediğim yok.Valla usandım artık sanki bişey bana engel oluyor gibi.

• İntihar edecek cesaret bile yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Eğer inanıyorsan intihar etmeyi aklından çıkarmalısın. Şu dünyada çektiğin çekeceğin acıların hiçbir türlüsüne değmez intihar. Mutlu olmaya çalış herkes aynı olmak zorunda değil diye düşün kimisi öyle sen böylesin gayet normal bir şey

Size yemin ederim intihardan korkmuyorum.Bir saniyelik acı diye bakıyorum intihara.Bıktım usandım gerçekten bakın neler yaşadım bilmiyorsunuz.Ölmek istiyorum size yemin ederim bakın.Vallahi billahi bıktım ergenliğin verdiği bişey değil çok çok ağır depresyondayım heralde hiç kimseyi görmek istemiyorum kendimi bile.En son 6-7 gün önce duş aldım zaten.Yatak pislik içinde yatıyorum öyle yemek bile yediğim yok.Valla usandım artık sanki bişey bana engel oluyor gibi.

Sana motivasyon ve yeni ortam lazım okul değiştirmeyi falan deneyebilirsin. Baktın hiçbir şekilde olmuyor evinde oturup dizi izlemekten oyun oynamaktan zevk almaya bakabilirsin çoğu kişi gibi :)

• sorunun kendine güvensizlik, bu dönemde bol bol kitap oku eline ne geçerse oku sıkılsanda okumayı bırakma, haftada 1 kitap bitir, çok sıkıldığında imdb 250 deki filmleri izle özellikle suç-mafya filmlerini, internetten başarılı ve 0 dan zengin olan insanların hayatlarını oku, önüne bir metin al aynanın karşına geç sanki toplum önünde konuşma yapıyormuş gibi o metni oku
  • büyüyünce geçer
  • Bak ben 23.5 yaşındayım, rehberimde 9 kişi var. 6 akraba (Aile dahil) ve 3 arkadaş, kız arkadaş yok. Facebook'ta bile 60 kişi var. O da zorlamayla. Ben de yalnızım, ben hele hele çok ama çok tipsizim, 2 kere intihara da giriştim ama yaşamak için halen nedenlerim var. Mezun olmak gibi, annem gibi. Ve ayrıca o kadar kötü değil be her şey. Mesela istediklerim az çok oluyor aslında. Bu da bir şeydir.

• Adam beni anlatmis

• quote:

Orijinalden alıntı: 1000000

sorunun kendine güvensizlik, bu dönemde bol bol kitap oku eline ne geçerse oku sıkılsanda okumayı bırakma, haftada 1 kitap bitir, çok sıkıldığında imdb 250 deki filmleri izle özellikle suç-mafya filmlerini, internetten başarılı ve 0 dan zengin olan insanların hayatlarını oku, önüne bir metin al aynanın karşına geç sanki toplum önünde konuşma yapıyormuş gibi o metni oku

Deniyorum hepsini.Oyunlara başladım sıkıldım.Kitap okuyorum dizi film izlemeye çalışıyorum bu durumdan zevk almaya çalışıyorum yok olmuyor vallahi öldürücem kendimi size yemin ederim.Tüm gün ama tüm gün yatakta yatıp instagramdan kim nerdeymiş kim kiminleymiş onlara bakıyorum ve gördükçe lanet okuyorum kendime.Yemin ederim bıktım tipim falanda yok kızlardan yana şansım olsun.Tipsizin tekiyim aynı zamanda.

• quote:

quote:

quote:

Sana motivasyon ve yeni ortam lazım okul değiştirmeyi falan deneyebilirsin. Baktın hiçbir şekilde olmuyor evinde oturup dizi izlemekten oyun oynamaktan zevk almaya bakabilirsin çoğu kişi gibi :)

Yeni okula gidebilirim ama durum daha kötü olcak biliyorum.Burda en azından merhaba-merhabalaştığım kişiler var.Orada daha kötü olcak herşey düzelmeden yeni okula falan gidemem.Canım çok sıkkın.Bi kızla konuşuyoduk beni istememiş neden dedim gerçekleri yüzüme vurdu tipsizsin eziksin diye canım gerçekten çok sıkkın öldürücem kendimi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1000000

sorunun kendine güvensizlik, bu dönemde bol bol kitap oku eline ne geçerse oku sıkılsanda okumayı bırakma, haftada 1 kitap bitir, çok sıkıldığında imdb 250 deki filmleri izle özellikle suç-mafya filmlerini, internetten başarılı ve 0 dan zengin olan insanların hayatlarını oku, önüne bir metin al aynanın karşına geç sanki toplum önünde konuşma yapıyormuş gibi o metni oku

Deniyorum hepsini.Oyunlara başladım sıkıldım.Kitap okuyorum dizi film izlemeye çalışıyorum bu durumdan zevk almaya çalışıyorum yok olmuyor vallahi öldürücem kendimi size yemin ederim.Tüm gün ama tüm gün yatakta yatıp instagramdan kim nerdeymiş kim kiminleymiş onlara bakıyorum ve gördükçe lanet okuyorum kendime.Yemin ederim bıktım tipim falanda yok kızlardan yana şansım olsun.Tipsizin tekiyim aynı zamanda.

sorun burda zaten o ne yapmış kimle gezmiş kız mız özenip kendi kendini bitiriyorsun, unutma seninde zamanın gelecek herkesin kendinini göstereceği yıldızının parlayacağı bir dönem vardır, sen şu an karanlık dönemdesin bu zamanda en iyi yapılacak şey kendini geliştirmendir, oyun oyna ama asıl kendini geliştir, dediklerimi yap ileride bana çok dua edeceksin.

• Bu kadar tipsizsin ama bir sürü sevgili konun var?

• Bu turbonun maneviyat hayatına geçmiş modeli turbov2 yani
  • İnanıcını yetirme bir sınav için bu dünyada olduğunu unutma
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

İntihar korkanlar ve kaçmak isteyenler içindir. Bir kere intiharı kafandan çıkar. Yoksa senin de arkadaşın, yalnızlığın kıymetini bilmeye çalış. Dünya zaten yalan dolan.

İntihar korkanlar için değildir, asıl cesaretsiz bir insanın intihar etmesi mümkün değildir. İntihar bir kaçıştır, doğru. İntihar dünyanın ne kadar iğrenç bir yer olduğunu, yaşanılası bir yer olmadığını dusunenlerin yapabileceği birseydir. Bu kadar pislik, doğanın iğrenç duzeninden ve aptal, bencil, duyarsız insanlardan oldukça sıkılmış, burasına gelmiş birisi intihar edebilir. İntihar eğer uğruna yaşayacağınız birşey veya birisi yoksa yapacaginiz kesinlikle en onurlu eylemdir. Bu hususlara göre konuyu başlatan arkadaş intihar edemez. Zamanla yolunu bulacaksın dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 7 Şubat 2015; 16:40:18 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.