Şimdi Ara

İçimde tarif edemediğim bir sıkıntı var.Ölmek istiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
4.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git bi s.ç gel duzelirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

İçimde gerçekten çok büyük sıkıntı var.İntihar düşünür hale gelmeye başladım.

Tipsizim,yalnızım,özgüven 0.Gerçekten bıktım usandım size yemin ederim intiharı kurtuluş olarak görmeye başladım.Bir tane bile arkadaşım yok bir tane.Rehberimde kız yok 20 kişi var yarısı akraba.Diğer yarısıyla konuşmuyorum bile.Tipim zaten çok kötü.Para az buz var ama olmuyor.Giymeye kıyafet bulamıyorum mesela şuan.Bakın saat kaç oldu sabah 9 da kalktım hala yataktan çıkmadım.Ölmek istiyorum gerçekten.Şuan millet arkadaşlarıyla sahilde falan oturmuş laflıyordur.Ben burda evdeyim vallahi billahi bıktım usandım.Okulda adımı bilen bi insan evladı bile yok.Sevgili da yok zaten uğraştık olmadı.Bide rezil oldum üstüne.İçimde çok büyük bi sıkıntı var gerçekten kafayı yicem.Psikoloğa falan gidiyorum ama iyi gelmeyecek diye düşünüyorum.Durumum çok çok kötü lütfen ciddiye alın intihar düşünüyorum ama din olayı var.Gerçekten bıktım usandım daha yaşım 16.

Ortama atıl arkadaş edinmeye çalış kalabalık yerlerde takıl gerisi gelir

• bazı şeyleri kabullenmek zorundasın genç adam

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Arkadaşlar abiler bakın gerçekten diyorum gerçekten ölmek istiyorum.Bir tane ya bir tane arkadaşım YOK.Okulda zaten sabah koyuyom kafayı akşam kalkıyorum.Bıktım usandım hayattan aşırı yalnızım.Özgüvenim 0.Tipimde yok zaten ne yapıcam ben ileride kafayı yicem lütfen biri bişey desin

Bro hani sınıfta kaynaştın keyfin yerindeydi

• öteki dünyayı bir düşün hocam inançlı ve müslüman biriysen o göreceğin güzel şeyleri düşün intihar ettiğin zaman hepsi anında silenecek ve sonsuza kadar yanacaksın iyi düşün

şahsen bende aynı durumdayım
  • Kendini adayacağın bir şey bul. Dersler olabilir, bir spor dalı bir müzik aleti vb. ne bileyim farklı şeyler olabilir. Bir yol seç ve o yolda başarılı ol, bıksan da çalışmayı bırakma. Özgüven, sosyal ortam vb. bu başarının ardından gelecektir.
  • Ben mesela, pek sosyal bir varlık olacağıma ihtimal vermiyorum. Şahsen bu artık umrumda da değil. Ben yaşamanın başka bir yolunu bulurum. Zaten insan ömrü dediğin bir kaç yüz ay.

• ya birader kusura bakma ama psikoloğa para veren benim gözümde salaktır ya psikoloğa verdiğin parayı git spor salonuna yatır arkadaşım git vücut yap az açıl madem kız istiyosun vücudunu vs düzelteceksin kızlar vücudun olunca tipine bakarlar mı sanıyosun
  • Bana da oldu.Geciyor merak etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  İçimde tarif edemediğim bir sıkıntı var.Ölmek istiyorum.
  • Up

• Herkes gibi olmak zorunda değilsin.İleride kemik yapın oturur sakallar çıkar biraz düzelirsin büyük ihtimal.

Zaten ileride tipin çok fazla önemi yok.Kültürlü olmaya bak.Bu kadar boş zamanın var evdesin..değerlendir.

6 saat yatakta durmak nedir.Aç kitap oku bari

• quote:

Orijinalden alıntı: Hoaydaaa

ya birader kusura bakma ama psikoloğa para veren benim gözümde salaktır ya psikoloğa verdiğin parayı git spor salonuna yatır arkadaşım git vücut yap az açıl madem kız istiyosun vücudunu vs düzelteceksin kızlar vücudun olunca tipine bakarlar mı sanıyosun

Ne kadar salak herifler var ya

• oo profösyenel csbci alırım bi dal
  • Adam arkadaşım yok diyor,hem de giymeye kıyafet bulamıyorum diyor.
  • diğer insanların mutlu olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun çoğu ilişkiler yalan kurmaca o ilişkilerin içinde olmak istemezsin ayrıca yalnız olmak çok düşünmeni sağlar diğer insanlar gibi düşüncesiz yaşamak mı yoksa tek başına düşünerek vardığın doğrularını yanına alıp ilerleyerek yaşamak mı?
    önemli olan zaten arkadaş değil dost sahibi olmak
    keşke bende senin gibi yalnız olsaydım daha fazla kendimi bulurdum toplasan max 4 arkadaşım 2 dostum vardır.İnan birileriyle konuşmak sadece vakit kaybı zaten seni anlayamayacaklar önemli olan kendinle konuşman kendin için yaşaman ve kendine saygı duyman

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummer07

quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

İntihar korkanlar ve kaçmak isteyenler içindir. Bir kere intiharı kafandan çıkar. Yoksa senin de arkadaşın, yalnızlığın kıymetini bilmeye çalış. Dünya zaten yalan dolan.

İntihar korkanlar için değildir, asıl cesaretsiz bir insanın intihar etmesi mümkün değildir. İntihar bir kaçıştır, doğru. İntihar dünyanın ne kadar iğrenç bir yer olduğunu, yaşanılası bir yer olmadığını dusunenlerin yapabileceği birseydir. Bu kadar pislik, doğanın iğrenç duzeninden ve aptal, bencil, duyarsız insanlardan oldukça sıkılmış, burasına gelmiş birisi intihar edebilir. İntihar eğer uğruna yaşayacağınız birşey veya birisi yoksa yapacaginiz kesinlikle en onurlu eylemdir. Bu hususlara göre konuyu başlatan arkadaş intihar edemez. Zamanla yolunu bulacaksın dostum.

Şu saçma sapan hayatı yaşamak istemeyip de kestirmeden ölmek isteyene ben korkak derim, kim ne derse desin.

• Video at, ondan sonra bakalım.yoksa sittin sene uğraşsan bizi yine de inandıramazsın. Özel den de atabilirsin.

• öl ulan öl intihar et de kurtulalım.
    eksiler buradan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.