Şimdi Ara

İçim sıkılıyor çok kötü oluyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yaşım 22, hoşlandığım ve uzun süredir (3 ay) gözlemlediğim bir kız var bir kere arkadaşlarla birlikte aynı ortamda bulunduk muhabbet ettik onun dışında arkadaş gibi bir muhabbetim yok muhtemelen konuşsam o da konuşacak muhabbet edebileceğiz ama bende sosyal fobinin özel bir tipi var sanırım çok zorlanıyorum konuşamıyorum hatta zaman zaman konuşmamayı seçiyorum kaçıyorum ortamdan bir bahaneyle. 3 ayda çok az bir ilerleme kaydetmekten dolayı içim sıkılıyor oturduğum yerde sıkılıyorum çok kötü bir şey yapamayacakmışım gibi geliyor. Bir yandan da mezuniyet yaklaştığı için vaktim de daralıyor. Ne yapabilirim?



  • yanlış yaptığını farkettiğin an doğru düşündüğün şeyi yap. çok basit aslında. konuşmamayı seçme, saçmala gerekirse. saçma sapan sorular sor ne farkeder ?
  • Olacak gibiyse muhabbet için fırsat yarat. Süre (mezuniyet) kısa olduğu için beklenti içine girme. Ama kızı etkilersen mezuniyet sonrası da seni anmasını sağlayıp iletişimi devam ettirebilirsin. Aslında bu işler altyapı istiyor. Yani bir şekilde kızla yüzeysel de olsa tanışıklığın veya uzaktan göz kontağı kurmuşluğun gerekiyor. Damdan düşer gibi ortak arkadaş ortamından gelen bir tanışıklık ile bir anda ileri seviyeye geçemezsin. Bu yüzden görüşmek için fırsat yarat, ve kızın mevcut durumunu mutlaka araştır. Eğer başka birileri ile meşgul ise senin çabanın boşa gitme ihtimali de var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Olacak gibiyse muhabbet için fırsat yarat. Süre (mezuniyet) kısa olduğu için beklenti içine girme. Ama kızı etkilersen mezuniyet sonrası da seni anmasını sağlayıp iletişimi devam ettirebilirsin. Aslında bu işler altyapı istiyor. Yani bir şekilde kızla yüzeysel de olsa tanışıklığın veya uzaktan göz kontağı kurmuşluğun gerekiyor. Damdan düşer gibi ortak arkadaş ortamından gelen bir tanışıklık ile bir anda ileri seviyeye geçemezsin. Bu yüzden görüşmek için fırsat yarat, ve kızın mevcut durumunu mutlaka araştır. Eğer başka birileri ile meşgul ise senin çabanın boşa gitme ihtimali de var.
    Aslında mezuniyet yaklaşıyor derken yanlış ifade ettim kendimi. Şuanda aynı staj grubundayız ancak mayısın sonunda intörnlüge başlayacağız ve herkes intern grubunu kendi arkadaşlarından oluşturuyor. Aynı grupta olmamam yüksek ihtimal şuanda. Yani 1 sene 3 ay var mezuniyete sadece şimdiki kadar yakınımda olmayacak. Araştırdım sevgilisi yok, ilgilendiği biri var mı bilmiyorum. Önümüzdeki aylarda muhabbetimi ilerletsem sonrasında aynı intern grubunda olmasak bile şansım olabilir aslında. Bir de benim şuanda kilo problemim var ve bunu çok büyüttüğümü söylüyor arkadaşlarım 186 boyum var 106 kiloyum eskiden 84 kiloydum ve yüzüm daha farklıydı. Şuanda suratım şişmiş durumda bu da beni geri planda tutuyor bu halimle ben kendimi beğenmiyorum kız hiç beğenmez diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Reddedileceksiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İpi kızın eline vermediğin sürece sıkıntı yaşamazsın.Ama ipi kızın eline verisen ki çekingen bir arkadaşsın süründürür seni sonra bir köşeye atar bunalıma girersin.Bu dediklerimi yaşamaman için kızı iyi tanı belki dediğim gibi olmayabilir kimsenin içini bilemeyiz.Üstteki arkadaşın dediği gibi saçmalasan dahi konuş ortak bulundugunuz ordamda insanları güldürmeye çalış kız azda olsa ana yakınlaşacaktır eğer hoşlanırsa tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.