Şimdi Ara

İÇERİ GİR LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB ARKADAŞLAR YENİ EKRAN KARTI ALCAMDA PES 13 VB OYUNLARI ÇALIŞTIRACAK FİYAT ARALIĞI 200-250 ARASI LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?
     İÇERİ GİR LÜTFEN

• galiba laptop kullanıyorsun ona göre kart bulman zor
  • HYR LAPTOP KULLANMIYORUM MASAÜSTÜ KULLANIORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmkm123

HYR LAPTOP KULLANMIYORUM MASAÜSTÜ KULLANIORUM

Sistemin eski galiba ve dusuk seviye islemciye sahipsin bence 2.el hd 5670 alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd 5670 alsam pes 2013 gibi şeyleri çalıştırabilirmi yoksa başka değişiklilerdemi yapcam
  • quote:

hd 5670 alsam pes 2013 gibi şeyleri çalıştırabilirmi yoksa başka değişiklilerdemi yapcam

5670 alman yeterli ram guc kaynagi gibi baska bir degisiklik yapmana gerek yok.pes 2013'u oynatir 5670.
  • quote:

hd 5670 alsam pes 2013 gibi şeyleri çalıştırabilirmi yoksa başka değişiklilerdemi yapcam

çok fazla para harcama 5670 yeter pes oynarsın işte online oyunları oynarsın ondan üstü olmaz. daha iyi istiyorsan parçalar değişecek komple
  • tşkler pes 2013 gibi oyunları çalıştırsın yeter
  • LİNKİNİ ATARMISIN POWER COLOR VEYA ATİ RADEON BİŞEY DİO
  • quote:

LİNKİNİ ATARMISIN POWER COLOR VEYA ATİ RADEON BİŞEY DİO

sapphire al sana şimdi gidip link arayacak değilim yazman gereken şey : sapphire 5670
  • http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=93923

GDDR5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 5 Haziran 2013; 17:19:34 >
  • saol mystik
  • quote:

MRB ARKADAŞLAR YENİ EKRAN KARTI ALCAMDA PES 13 VB OYUNLARI ÇALIŞTIRACAK FİYAT ARALIĞI 200-250 ARASI LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?
     İÇERİ GİR LÜTFEN

Sapphire HD 5670 al birazcıkta GPU Tweakten OC. yap on numara olur
    edit: sapphire 7750 de alabilirsin ama işlemcine biraz overclock yapman lazım ve biraz tuzlu fiyatı 5670 e göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 5 Haziran 2013; 17:17:12 >

• yok 5670 yeter 7750 olmıcam overclock ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmkm123 -- 5 Haziran 2013; 21:31:11 >
  • selamun aleykum

overclock seni seviyorum ama ifade edemiyorum demek gibi bir şeydir.

ekran kartının standart gpu shader ve bellek hızlarını arttırmaya denir. tecrübesiz kullanıcılar için tavsiye edilmez.
    ekran kartı olarak da 5770 den aşağısını almamaya çalış derim. 6770 de olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.