Şimdi Ara

İcadımı mı İstiyorsunuz, alamazsınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elon Musk geçen ay koronadan dolayı Tesladaki tatil ilan etmişti. 6 mayıs tarihinde falanda tekrar işe gelin diye mail attı çalışanlarına. Yani yaklaşık 20 gün tatilden sonra tekrar çağırdı. Fakat ABDde Musk'un bunu yapması yasaktı yani işçilerini işe çağıramazdı çünkü koronadan dolayı yasak vardı. Elon Muskda twitter hesabından duyurdu: "Bende bugün herkes gibi sahada olacağım, Biri tutuklanacaksa o kişi ben olmak istiyorum." dedi. Ve Trump, Elon Musk a destek verdi. Olay çözüldü. Böyle olunca aklıma ilk Iron Man filmindeki söz geldi. "İcadımı mı İstiyorsunuz ALAMAZSINIZ!"

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hayalprest olmak böyle bir şey işte, bende karantina döneminde sokağa çıkma dönemini hery poturın askaban tutsağı bölümüne benzetiyorum. Alkatrastan siris balck kaçıyor. Önlem için ise ruh emiciler okulun dışında devriye gezer. Kimse dışarı çıkamaz. Filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam elon musk iron man olamaz bence ama evet o sahne güzeldi.

icadımı isten ha?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Tabikide olamaz ama yakınlar marvel zaten acikladi tony starki olustururken elon musktan ilham aldik diye

• adam gerçek hayat iron man'i. go elon go
  • quote:

Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000

Tabikide olamaz ama yakınlar marvel zaten acikladi tony starki olustururken elon musktan ilham aldik diye
    nasıl açıkladı hocam dalga geçiyon de mi ? 70 lerde çıkmış ironman çünkü.

birde hocam düşünsene elon musk türkiye de olsa adamı deli ilan ederlerdi.
    roket için falan demiyorum adam twitterda minecraft capsleri paylaşıyor

Filmdeki tony starkı, Elon Musktan İLHAM alarak yapmıslar ctrl c ctrl v yapmislar demiyor iron mani biraz daha elondan benzer yapmislar hem iron man in bazi sahneleri elon muskun space x uzay istasyonunda cekilmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000

Filmdeki tony starkı, Elon Musktan İLHAM alarak yapmıslar ctrl c ctrl v yapmislar demiyor iron mani biraz daha elondan benzer yapmislar hem iron man in bazi sahneleri elon muskun space x uzay istasyonunda cekilmis
    tamam anladım hocam,bilmiyordum böyle olduğunu.benim bildiğim elon musk yeni yeni ünlenmeye başladı ama eskidende biliniyormuş demekki.şirketide 2002de kurmuş zaten.

Paypalida o kurdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.