Şimdi Ara

İç Anadolu çok sıkıcı değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne bileyim bir denizi bile yok. Nehirler falan var ama orada da yuzemezsin ki iyi tuzlu degil. Cok akintili ustelik. Yav zaten, su kaynagi bol olmayan bir yere insanlar niye yerlesir mamur eder orayi anlamiyorum. Arkadas col iste. Hayvan bile bizden akilli. Su olmayan yere kurmuyor evini falan. Ama iste borularla su tasi falan.. Nah tasirsiniz. Bir savas ciksa herkes susur kalir geberir gider. Ulkenin orta kismi yasanilabilir degil bence. Belki nehirlere yakin yerlerde yasanir bir nebze. Ama hic su olmayan yerde yasamak olur mu yav?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Tuz Gölü neyine yetmiyor bol tuzlu işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havuzda iyi yüzülmez. Tuzu yok ya.

• ya birader bi bırakın artık şunu ya sanki bodrumda didimde falan yaşıyorsunuz özellikle izmirlilerde bu kapris var sanki izmir değil miami anasını satıyım bu nedir ya.

he tamam ankara gri şehir çok sıkıcı şehir ee bizde biliyoz bunu zaten ? burası türkiye tatil bölgeleri hariç çok leş bir ülke zaten eğlence anlamında.

özellikle istanbullular ankaraya sıkıcı şehir demesin 15 milyon adam suriyelilerle birlikte bir kümese tıkılmış kümesin ankaradan tek farkı denizi ve boğazı olması
  • Ben ülkenin en doğusunda inin cinin top oynamadığı kuytu köşe yerde yaşıyorum sen iç anadolu sıkıcı diyorsun adminler banlayın şu arkadaşı

• Su kaynağı az mı? ankarada istanbuldan izmirden daha çok su kaynağı vardır sen git bir önce genel kültürünü geliştir aslanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

ya birader bi bırakın artık şunu ya sanki bodrumda didimde falan yaşıyorsunuz özellikle izmirlilerde bu kapris var sanki izmir değil miami anasını satıyım bu nedir ya.

he tamam ankara gri şehir çok sıkıcı şehir ee bizde biliyoz bunu zaten ? burası türkiye tatil bölgeleri hariç çok leş bir ülke zaten eğlence anlamında.

özellikle istanbullular ankaraya sıkıcı şehir demesin 15 milyon adam suriyelilerle birlikte bir kümese tıkılmış kümesin ankaradan tek farkı denizi ve boğazı olması

Cunku Akdeniz de Ege de dunyanin en iyi denizi vardir havasi iklimi vardir. Akdeniz muthis bir denizdir. Ege de oyle. Cok tuzludur bir kere batmazsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yağmur yağınca ankarada da deniz oluşuyor. fırsatları takip ederseniz güzel bir tatil yapabilirsiniz.
  • Kıyı ege ve Karadeniz kıyıları yaylalar dışında düzgün bir yer yok. Daha öne Ankaraya

1 defa gitmiştim 1 tane yeşillik alan yok her yer bina ne

Hava alırsın nede spor yaparsın yaşanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.