Şimdi Ara

İBRAHİMOVİC İMZALADI(FOTOĞRAFLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hey yavrum hey be görsün ispanya kralı ve kralcıları

• Ulan bi de şu saçlarını kestirse, Ayşegül kıvamında dolaşıyor adam ya

• Heyt be Alem futbolcu görsün en az 30 gol bekliyorum La liga'da
  • İnter bu tranferden çok karlı çıktı mourinho hayatında ilk defa çok doğru konuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rulaZz

Ulan bi de şu saçlarını kestirse, Ayşegül kıvamında dolaşıyor adam ya

Allah'ım sana geliyorum
  • Büyük takas(kazık) gerçekleşti desenize.
  • quote:

maçlarda karizma duruyo ama dışarıda harbiden ayşegül gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

asd asd şdak şdak
  • Eto'o Barçada çok basariliydi iki sefer CL kupasi kazandirdi Barça ya ama bir türlü yaranamadi katalanlara,
    bence ibrahimoviç o kadar faydali olamayacak barça da kariyerinde önemli dü$ü$e gececek real deki ronaldoyla beraber
    eto'o inter için mükemmel bir transfer
    arkadaslarin dedigi gibi yilin transferi degil yilin kazigi gerçekle$mi$tir

Julio Cesar
    Maicon
    Lucio
    Chivu
    Cordoba
    Cambiasso
    Muntari
    Zanetti
    D Stankovic
    Eto'o
    Milito

bu üç transferle inter çok güçlendi bence Barça dan daha saglam takim oldular
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesindeyiz1481

Kiralık Kerlon geri döndü, Hleb geldi, Quaresma geri döndü..

Kesinlikle çok güçlü oldular, ama Ibra'nın düşüş yaşayacağı konusunda sana katılmıyorum. Eto'o ile Ibra'yı eşit seviyede görsem de Ibra Barça'da daha iyi işler yapacak gibime geliyor..
  • Barça'da kim olsa iyi iş yapar. Barcelona'nın orta sahası herşeye yeter. Öyle bir orta saha görmedim ben İnşallah bizde olacaktır. Neyse...

İbrahimovic takası Barcelona adına kazık, İnter adına harika oldu. Önümüzdeki sene için İnter ŞL'de en az yarı final oynarsa şaşmayın.
  • quote:

Eto'o Barçada çok basariliydi iki sefer CL kupasi kazandirdi Barça ya ama bir türlü yaranamadi katalanlara,
    bence ibrahimoviç o kadar faydali olamayacak barça da kariyerinde önemli dü$ü$e gececek real deki ronaldoyla beraber

Julio Cesar
    Maicon
    Lucio
    Chivu
    Cordoba
    Cambiasso
    Muntari
    Zanetti
    D Stankovic
    Eto'o
    Milito

Nesi sağlam oldu birader.
    Barcelona'nın bi eksiği yok ki zaten,her mevkinin en iyi adamı nerdeyse Barça'da.

• quote:

Eto'o Barçada çok basariliydi iki sefer CL kupasi kazandirdi Barça ya ama bir türlü yaranamadi katalanlara,

Julio Cesar
    Maicon
    Lucio
    Chivu
    Cordoba
    Cambiasso
    Muntari
    Zanetti
    D Stankovic
    Eto'o
    Milito

İnter güçlendi demeye çalışmışsın, evet güçlendi ama Barcelona'dan daha iyi oldular demek abes olur. Barcelona'nın orta sahası yeter İnter'e.

• Barça şu ana kadarki kurulmuş en iyi takımı kurdu. Futbol tarihi boyunca en güzel futbol şu anki Barça oynuyor. Çok eski Brezilyayı bilmiyorum gördüklerim arasında en iyisi Barça.

Her an gol atabilecek, attırabilecek, ne zaman nereden vuracağı belli olmayan mükemmel ötesi bir forveti alarak dahada güçlendi.

Pique yanına ve Valdesin yerine oyuncular alırsa bu Barça ne kadar kupa varsa yine toplar.

Ronaldo-Messi-Zlatan-Xavi-İniesta dünyadaki en iyi 5 oyuncunun 4 tanesi Barçada.
  • messi ve henry nin ortasına xavi ve iniestanın önüne afedersin odun koysan yine iş yapar
  • Eto'o nun yaptığı presi Ibra'nın yapacağını sanmıyorum. Top rakipte iken kendini Eto'o kadar tüketmez.

İbra bence dünyanın en iyi forvet oyuncusu, lakin Eto'o nun görevini üstlenebilecek mi?
  • Beyler merak etmeyin Barça ilk 30 dakikada 3 gol attıktan sonra ortada pres yapılacak rakipte kalmaz. Maalesef Barça maçları 30 dakikada bitecek bundan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinyurdaer

Beyler merak etmeyin Barça ilk 30 dakikada 3 gol attıktan sonra ortada pres yapılacak rakipte kalmaz. Maalesef Barça maçları 30 dakikada bitecek bundan sonra.

Zaten maçlar geç olduğundan ilk yarıyı izleyip ikinci yarının yarısında uyuyakalıyodum artık farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Nar

Büyük takas(kazık) gerçekleşti desenize.

Dünyanın en iyi forveti 50 milyon etmeyecekti de kim 50 milyon edecekti?
  • Şu transfere kazık diyenler matematiksel olarak bir açıklasalar şu kazığıda bir aydınlansak.Rica ediyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.