|
Bildirim
|
1 Ay önce bahsettiğiniz aracı sattım.
2018 Haziranda 0 km olarak almıştım tam 1 yıl kullanıp c segmentine sedan bir araca geçmek için sattım. Araç gerçekten çok başarılı, b segmenti araçlar arasında bence en mantıklı araç ibiza 1.0 tsi manuel İç mekan genişliği segmentinin en iyilerinden, müzik sistemi başarılı, tüketim efsane, bagaj sınıfın en iyisi, donanım olarak başarılı, güvenlik donanımları sınıfının en iyisi , motor performansı yeterli, motorun sesi çok iyi aracımı istemiye istemiye sattım, kısmetse yakında baba olacağım ve sedan arabaya ihtiyacım olacak yoksa asla satmazdım. . |
Çok güzel bir araba, motoru da gerçekten çok iyi. Aynı fiyata c segment baz donanım arabalar bakılabilir ama ibiza ile onlaırn kullanım amacı farklı. Genişliği vs tatmin ettiyse bence gözü kapalı alın.
|
1.0 tsi motorlar gayet başarılı, performanstan korkunuz olmasın
|
Ben sizin yerinizde olsam Clio 4 düşünürüm arkadaşın dediği gibi.
Biraz bütçeyi artırıp 1.5 dci EDC otomatik vites 2016 makyajlı ya da 2017 alırım Icon paket. Dolu dolu birçok C segmentinin en dolusuna denk. Hatta bazılarından daha bile dolu. 2016 olan 77 - 78 2017 olanı da 82 - 83 bin gibi bulursunuz. Fiyatlara aldanmayın çok şişik selam verdiğiniz kafadan 3 bin düşüyor zaten bu seviye fiyatlarda ilan verenler. Clio 4 İbiza kadar konforlu değil, ama Ibiza'dan daha iyi yol tutuyor daha fazla güven veriyor bunu defalarca test etme imkanı buldum. Zaten arka süspansiyonu sert konfor buradan düşüyor karşılığında yol tutuş geliyor. Yakıt tüketimine girmeye gerek dahi yok. Sıfır alıyor olsanız dizele ödeyeceğiniz fark çok saçma olurdu ama 2. elde bu kadar yakın farklar ve otomatik avantajı varken ben çok düşünmezdim. 2 - 3 koymanın sonu yok diyeceksiniz ama cüzi bir farka kazanacaklarınızı değerlendirin derim. Öyle bir fark verip boş ama üst segmente geçmek gibi bir durum yok. 75 - 80 binler az paralar değil ki konuştuğumuz B segmenti araçlar üstelik. EDIT: Ses sistemi Clio'nun da son derece başarılı iddialı Bass Reflex denilen bir sistemleri var. Bagaj hacminde en iyisi olabilir çünkü hem çift kademeli hem de stepne aracın dışında olduğu için müthiş bir derinlik sağlıyor zannetmiyorum bu segmentte daha büyük bagaj olmasını. EuroNCap 5 yıldızlı. |
Cok tesekkurler. Aynen dediginiz gibi fiyatlarda 5 bin ve uzerinde bir artis oldu. Ilginc olan favorilerime aldigim Ibiza'larin cogu satilmiyor ama insanlar pek indirim falan yapmiyorlar. Tuzlari kuru sanirim.
Bence DSG'den uzak durun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 30 Temmuz 2019; 9:23:22 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 30 Temmuz 2019; 22:31:35 > |
|
|
|