Şimdi Ara

İBB ÜCRETSİZ DERSHANE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • reklamı yeni düştü önüme istanbulda olanlar, maddi durumu el vermeyenler bakabilir. 12. sınıf ve 1.mezunlar başvurabiliyor. https://dersatolyeleri.ibb.istanbul/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'da Ücretsiz Dershane İmkanı: İBB Ücretsiz Dershaneleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), öğrencilerin eğitim hayatlarını desteklemek amacıyla ücretsiz dershane hizmeti sunmaktadır. Bu dershaneler, maddi durumu yetersiz olan ve eğitim desteğine ihtiyaç duyan tüm öğrencilere açıktır.

Devlet Dershaneleri Ücretsiz Dershaneler

Ücretsiz dershaneler, devlet okulları bünyesinde faaliyet gösteren ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından desteklenen devlet dershaneleridir. Bu dershaneler, öğrencilere ders takviyesi, soru çözümü ve sınavlara hazırlık gibi konularda destek sağlamaktadır.

Ücretsiz Dershaneler İstanbul

İBB Ücretsiz Dershaneleri, İstanbul il sınırları içerisinde çeşitli ilçelerde hizmet vermektedir. Bu dershaneler, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak açılmaktadır ve öğrencilerin akademik başarılarını artırmayı hedeflemektedir.

Bedava Dershane

İBB Ücretsiz Dershaneleri, maddi durumu yetersiz olan tüm öğrenciler için ücretsizdir. Öğrencilerin dershaneye kayıt yaptırmak için herhangi bir ücret ödemesi gerekmez.

Ücretsiz Dershaneler

Ücretsiz dershaneler, öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek ve sınavlara hazırlanmalarını kolaylaştırmak için önemli bir kaynaktır. Bu dershaneler, öğrencilerin eğitim hayatlarında daha başarılı olmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

İBB Ücretsiz Dershaneleri hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak için İBB'nin resmi web sitesini ziyaret edebilir veya ilgili ilçelerdeki Milli Eğitim Müdürlüklerine başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ücretsiz olduğu nerede yazıyor

• taha178 kullanıcısına yanıt
    reklam afişinde yazıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şartları sağlayanlar kaçırmasın bence oldukça güzel incelediğime göre. Yaş kriterini sağlayamadığım için başvuramıyorum ancak bu devirde gerçekten güzel bir hizmet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MYP İLE İBB YURDU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.