Şimdi Ara

İBB tarafından binlerce terörist işe alındı iddiası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
4.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkiye'de bugune kadar HDP'ye bakanlik veren tek siyasi parti AKP.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Türkiye TÜRK'LERİNDİR, ne mutlu TÜRK'ÜM DİYENE!
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    Bir tane aktrolle bunu gösterdim dediğine göre ibb de 197 pkklı kalanı dhkpc falan filan diye gidiyormuş bende anlamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Madem ki o kadar rahatsızsınız bir kanuna bakar. Belediyeler alımlarını KPSS sonucuna göre merkezi yerleştirme ile yapacaktır dersin. Hem Allah'da Kuran'da liyakati emrediyor. Bu yönde hadis ve pek çok uygulama da var. Ha kişiye özel ilan açma rekorunu açık ara farkla elinde tutan AKP'li belediyeler ne yapar orasını bilemem.

Bu iş benceyle senceyle oluyor mu?

Burası hala "hukuk devleti" mi?

İkinci paragrafta kendin yazmışsın. Bakanlık, yargı veya emniyet meclisteki sempatizanlara ne yapabilir ki demişsin, ondan sonra ibb bunları barındırmasın demişsin. Yahu devletin bütün kurumlarının bir araya gelip de yapamadığı şeyi ne hakla imamoğlundan bekliyorsunuz?

Kanıt varsa hemen yargılayıp atın içeriye. Eğer yapmıyorsanız zaten vatan hainsiniz demektir.

Pkk sempatizanlarının tümü kanun önünde terörist demişsin. Kanunen sempatizanlık şuç değil, nerden uyduruyorsunuz bunları? Sempatizanlıktan da fazlasına bir örnek:

"" “Yaşasın PKK” Sloganı Yer İtibariyle Silahlı Örgüt Propagandası Suçu Oluşturmaz
    Sanık hakkında propaganda suçu nedeniyle beraat karar verilmiştir.

Somut olay değerlendirildiğinde tutuklu bulunduğu cezaevinden duruşmaya katılması amacıyla adliyeye getirilen sanığın “yaşasın pkk” şeklinde attığı sloganın ulusal güvenlik ve kamu düzeni üzerindeki potansiyel etkisinin sınırlı olduğu, ciddi bir tehlike yaratmadığı, terör örgütünün cebir, şiddet veya tehdit içeren yöntemlerini meşru gösterecek veya övecek ya da teşvik edecek nitelikte olmadığı ve sanığın silahlı terör örgütünün propagandası kastı ile hareket etmediği savunmasının aksi sabit olmadığından yerel mahkemenin kabulünde bir isabetsizlik görülmemiştir (Yargıtay 16. Ceza Dairesi - Karar : 2017/3434).""

Mesela fetö sempatizanlarının da tümü terörist mi? Sempatizanı geçtim, yardım ve yataklık yapanların tümü yargılandı mı?

İşinize gelmeyince yardım ve yataklık bile "aldanma" sayılıyor, işinize gelince tüm hdpliler terörist oluyor. Bu arada o hdpliler, son istanbul seçiminde öcalanın lafını dinlemedi, ama kimler dinledi gördük.

İyice saçmaladınız artık.

Sana da ayrıca yazmayım kerimcem
    @kerimcem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav ALLAH aşkına; devlet sensin, düzen sensin. Madem elinde ispatın delilin her şeyin var aha mahkeme orda. Neyi bekliyorsun!

• Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ geçen haftalarda ''1 milyona yakın Suriyeli'ye vatandaşlık verildi'' iddiasında bulunmuştu ve İçişleri bakanlığından bilgi istemişti.Ancak malum İçişleri bakanlığı hala daha bu konuda açık bir bilgi vermiyor...

Peki ama neden şimdi Ümit Özdağ'ın iddiasından bahsettim?Zira adamın elinde siyasi bir gücü yok.Adam ''Bu böyle midir?'' diye soruyor ve siyasi gücü olanlardan cevap bekliyor.Zira adamın elinde bunu araştıracak bir güç yok.

Şimdi ise bu ülkenin İçişleri bakanı çıkıp ''İBB'de binlerce terörist işe alındı'' diyor...Eee peki binlerce terörist işe alınırken bakan olarak ne yapıyordun?Elinde yetki mi yok?Siyasi bir gücün mü yok?Madem binlerce teröristin göz göre göre işe alındığını görmüşsünüz ya da istihbaratı gelmiş müdahale etmek için daha neyi bekliyorsunuz?Soruşturma başlatmak için daha ne bekliyorsunuz?Müfettiş görevlendirmek için daha neyi bekliyorsunuz?

Ben hayatımda iktidarda olup muhalefetteymiş gibi davranan iktidar üyelerini başka hiçbir yerde görmedim...

-İçişleri bakanlığı ellerinde

-Emniyet ellerinde

-MİT ellerinde

-Adalet bakanlığı ellerinde

Ama hiçbir güçleri yok (!)...

Sadece millete ''Bakın İBB'de binlerce terörist var haa'' diyorlar...

Eee peki var neden müdahale etmiyorsunuz o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 25 Aralık 2021; 1:37:35 >

• Varsa biliyorlar ise devlet nerede? Alsınlar göz altına?

habire ona buna iftira atıyor çekiliyorlar kenara

Kardeşim İBB 500 terörist işe almış ise ve siz bunu biliyorsaniz neden gerekeni yapmıyorsunuz devlet olarak?

Yeni olmadığını biliyorum. Bu yurtdışındaydı galiba öyle hatırlıyorum. Diğer hesapları kullanıyor onlar ceza alınca buna geçiyor diyorum. Öteki hesapların cezası bitince bu üye kaybolur.

Diger hesaplarının hangisi olduğunu biliyor musun. Uzun bir şikayette bulunacağız

• Deri pantolonlularin türbanlı bacimiza tacizi olayına dönmüş. Ortafa bir laf var. Ama ispatı yok. Lafi soyleyen kanitlarini da sunsun biz de ekreme az pkk sevicisi degilmissin sende ha diyelim. Hani? Bekliyoruz. Ama hukumetin PKK'lılarla cok guzel resimleri var yanyana kolkola açılım surecinde. Fazla soze gerek yok. Her şey ortada. Bu laflarla 5 yasindaki çocuğu kandiramazsiniz. Kendinizi küçük dusuruyorsunuz. Ekremin yerinde olsam daha sert konusurdum ki mizacına da uygun. Az bile soylemis...

• https://forum.donanimhaber.com/imamoglu-nun-iscileri--151418164

Bu konuda örnekler var.

Ama bu malum iltisaklı kişiler pkk marşı söylese yine de bu otomatik muhalfiler yok öyle demek istemiyor yahu derler.

Suç Uydurma Suçunun Cezası (TCK m.271)

İşlenmediğini bildiği bir suçu, yetkili makamlara işlenmiş gibi ihbar eden ya da işlenmeyen bir suçun delil veya emarelerini soruşturma yapılmasını sağlayacak biçimde uyduran kimseye üç yıla kadar hapis cezası verilir.

• Ben terorist alindi iddiasi görmedim. Teror konusunda dosyasi olan daha once bu konularda hukum.giymis kisiler alindi iddasi gordum. Alinan vatandaslarin kanunen çalışmasında bir sıkıntı yok. Burada dile getirilmek istenen muhtemelen Ekrem in nasil diyet odedigidir.

Her zamanki gibi bilmeden sallamışsın. Terörden hüküm giymiş kişiler kamuda çalışamaz. Sadece etkin pişmanlık ya da eski hükümlü kadrosunda ise olabilir. Onlarda belediye tarafından seçilmez iş ve isçi bulma kurumu yollar.

Orijinalden alıntı: amadeus99

Her zamanki gibi bilmeden sallamışsın. Terörden hüküm giymiş kişiler kamuda çalışamaz. Sadece etkin pişmanlık ya da eski hükümlü kadrosunda ise olabilir. Onlarda belediye tarafından seçilmez iş ve isçi bulma kurumu yollar.

Ee ayni seyi söylemiş olmuyor muyuz?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.