Şimdi Ara

İBB davasında bugün şaka değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Murat Gülibrahimoğlu İmamoğlu’nun örgüt yöneticisi olarak ismi yazılmış. Ancak:

1) Önceki dönem Akp il başkanı KABAKTEPE bir şirkette ortağı

2) Yeni ak-it gazetesine 15.7 milyon lira para yollamış

3) 2024 İstanbul belediye seçimlerinde İMAMOGLUNUN RAKİBİ OLAN MURAT KURUM’un KAMPANYASINA TAM 41 milyon BAĞIŞ YAPMIŞ.

4) Yine Akpli Trabzon belediyesine 53 milyon göndermiş.

5) İlim Yayma’ya 2 milyon göndermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onu ben görmüyorum. Sizde bloklayın cevap yazmayın kendi kendine takılsın. Elemana ceza bile veremiyor forum yönetimi sınırsız ceza aldı ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi hesap açıldı bari kimse muhattap olmasın kendin kendine yazsın kimse görmesin.

Onun ne dediği de önemli değil.

quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Bunları konuşmazlar tabi. Hatta bu konuda bir tane besleme eleman bulamazsın

Mecbur olunca geliyorlar, bak gelmiş meşhur olan. İşin akp kısmını görmezden gelip ama bu cevap değil diye ALGI kasıyor gene.

Murat Kurum da net kanıt olmasına rağmen klasik akpli olarak iftira demiş. Bu dilli için iftira demek yetiyorsa chpnin dediklerini niye kabul etmiyor?

x (formerly twitter)
    Murat KURUM (@murat_kurum) on X
    https://x.com/murat_kurum/status/2052062823547600983
  • İddialara cevap veremeyip alakasız şeyler üstünden güzel algı kasılmaya çalışılıyor.

İddialara göre Adamın Döküm sahası üstünden milyalarca TL götürdüğü konuşuluyor. ( Normalde belediyenin yapması gereken işi şahsa devir etmişler ) Ve şirketin ortağı İmamoğlunun sağ kolu olan Fatih Keleş olduğu söyleniyor.

İtirafçılar başta Ertan Yıldız bu gelirlere İmamoğlu ile ortaktı diyor... Buradan pay alırdı diyor.

Bunlara cevap vermeyip alakasız şeyler anlatıyorlar :D Bunlar iddiaları çürüten bir şey değil ki.

Gülibrahimoğlu normalda Beylikdüzü AKP ilçe başkan yardımcısı zaten. 2014-15 öncelerinde ama nasıl oluyorsa AKP'de ayrılıp birden İmamoğluna yanlıyor. CHP'li isimler il iş tutmaya başlıyor. Ve batmakta olan birisi olan bu adam birden Milyonlar ile hatta Milyarlarca TL ile oynayan birisi oluyor İmamoğlu ile iş tutmaya başlayınca. Aynı Sıvacı Adem Soytekin'in birden Soytekin inşaat olması gibi eli değen milyarder oluyor İmamoğlunun :D

Nuri Kabaktepe ile ortak diye algı kasılıyor. Ama TARİHLERE BAKILMIYOR HİÇ... 2018 Yılında hissesini satıp Çıkmış Kabaktepe. Ve İmamoğlu 2019'da İstanbul'u Kazandı yaa hani ? Ve bu döküm sahalari işi 2021-2025 arasını kapsıyor yaa hani...

Not: Bu arada bu Gülibrahimoğlunun uçaklarına binen kadınlarda itirafçı oldu yaa hani. Kumarda bir gecede 250-300 bin $ masada bırakabilirdi diyorlar. Yani bu adamın reklam PR ve kendi işini halletmek için saha sola 2-3 milyonlar 5-10 milyonlar vermesi woww bu dava çöktü iddialar çöktü dedirtecek bir şey değil yani.

İDDİALARA CEVAP VERMEYİP sürekli amaaaa AKP denmeye çalışılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 6 Mayıs 2026; 21:9:48 >

• Bunları konuşmazlar tabi. Hatta bu konuda bir tane besleme eleman bulamazsın

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Bunları konuşmazlar tabi. Hatta bu konuda bir tane besleme eleman bulamazsın

Mecbur olunca geliyorlar, bak gelmiş meşhur olan. İşin akp kısmını görmezden gelip ama bu cevap değil diye ALGI kasıyor gene.

Murat Kurum da net kanıt olmasına rağmen klasik akpli olarak iftira demiş. Bu dilli için iftira demek yetiyorsa chpnin dediklerini niye kabul etmiyor?

x (formerly twitter)
    Murat KURUM (@murat_kurum) on X
    https://x.com/murat_kurum/status/2052062823547600983

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 6 Mayıs 2026; 21:54:11 >

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Onu ben görmüyorum. Sizde bloklayın cevap yazmayın kendi kendine takılsın. Elemana ceza bile veremiyor forum yönetimi sınırsız ceza aldı ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi hesap açıldı bari kimse muhattap olmasın kendin kendine yazsın kimse görmesin.

Onun ne dediği de önemli değil.

Murat Kurum’un kampanyasını yapan Kanyon Reklam Prodüksiyon şirketine, İstanbul seçimlerinden hemen önce 41 milyon 666 bin TL destek olduğu denetleme raporları üzerinden ortaya çıkarıldı.

Bununla da yetinilmemiş, Ekrem Başkan ve ailesine her türlü iftirayı atan, en galiz küfürlerle hakaret eden Ak-it’e, aynı kişinin firmalarından, 19 Mart operasyonu öncesinde 10 milyon 170 bin TL, operasyon sonrasında da 5 milyon TL olmak üzere toplamda 15 milyon 170 bin TL para gönderildiği banka hareketlerinden kanıtlandı.

Kısacası, Ekrem Başkan’ın kurduğu iddia edilen suç örgütüne üye olan kişi, İstanbul seçimlerinde rakip adaya çalışmış, operasyon öncesi ve sonrası tetikçi yandaşa milyonlarca lira destek olmuş.

Bir iddianamenin sapır sapır dökülüşüne tanık oluyoruz.

Muktedir’in duruşmaların TRT’den yayınlanmasından neden korktuğu ve kaçtığı da her geçen gün biraz daha açığa çıkıyor..

Yalanlarınızda boğulacaksınız..

Alıntıdır.

• “SAVCI ‘HİÇBİR ŞEYİ İTİRAF ETMEDİN’ DİYE BAĞIRDI”

İBB Dosyasının firarisi Murat Gülibrahimoğlu’nun çalışanı Volkan Ateş “Cebeci Maden Sahası” bölümünde savunmasını tamamladı.

Çapraz sorguda çok dikkat çeken bir an yaşandı.

Soruşturma safhasında “lehe delil toplamamakla” itham edilen savcılık makamını yine zan altında bırakacak bir sürecin yaşandığını iddia etti Volkan Ateş.

Avukatlar Volkan Ateş’in 9 Temmuz 2025’te ifadeye nasıl gittiğini sordu.

Volkan Ateş cevaben “Çağrıldım” dedi.

Devamında “avukatsız” ifade verdiğini aktaran Ateş;

“Sayın Savcım beni dışarı çıkardı, ‘Bir iki dakika bekle, kağıdını imzalatıp göndereceğim’ dedi. Ben de kapının önüne çıktım.

Sonra bir dakika geçmedi kapı açıldı, bağırmaya başladı. ‘Her şeyi itiraf edecektin, hiçbir şey yapmamışsın, bizi kandırdın’ dedi. Bir anda kelepçe takıldı ve nezarete gönderildim. Sonra hakimkarşısına çıktım. Hakim adli kontrolle serbest bıraktı. 29 Eylül'de de tutuklandım.”

Volkan Ateş’in iddialarından ve görgü tanıklığı ettiğini öne sürdüğü bu diyalog, soruşturma sırasında nasıl bir tutum izlendiğine ilişkin bir örnek ortaya koyuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ceza vermişler elemana. İlginç. Acaba sınırsız ceza alsaydı bir günde açılır mıydı? Bu forum bu kafayla anca parazit gibi trollere kalır. Sizde bakarsınız niye kimse yok niye reklam gelmiyor diye.

Normal üyeler hesabını kapatıp gidiyor. Kalanları da kaçırın güzel olur bu işin sonu.

O ceza olayı zaten bunun ne olduğunu bir kez daha gösterdi. Kendi bile kendi yazdıklarını ciddiye almıyordur. Zorunluluktan yazıyor.

Zorunlu falan da eleman istese yöneticinin hesabını sildirir. Bunlara dokunulmuyor.

Bu adam madem Murat Kurum'a çalışıyor. Milyonlarca TL bağış yapmış. Neden İmamoğlunun ekibi sürekli bu adamın uçağına biniyor iş yapıyor hatta onunla ORTAK OLUYOLAR bu sağa işinde... Ne alaka yani İBB spor kulübü başkanı ne alaka Döküm alanı flan.

Başka uçuşlarda var kadınlarla flan Kıbrıs'a da gidilmiş iddiası var. Hatta uçakta olan kadınlar İTİRAFÇI OLDU. ( Ama o olayıda İmamoğlunun uçağı yok :D Uçak AKP'li birininmiş diye çevirdiler. Yaa sen uçağı kiraliyon zaten meseleyi öyle çarpıttılar o zamanda :) )

Veya İmamoğlu ile bu kadar çok SIFIR METRE BAZ VEREN birisi Murat Kurum'a mı çalışıyor yani :D Tarih tarih ortak baz verdikleri tarihlere bak hele. İnsan annesi babası ile bu kadar baz verir mi şüpheli... İddianameye giren alttaki metindeki Sıfır metre bazlar normal değil yani.

İBB davasında bugün şaka değilx (formerly twitter)
    Osman DİYADİN (@diyadinosman) on X
    https://x.com/diyadinosman/status/2052090503827538313

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Mayıs 2026; 1:36:18 >

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Forumun yöneticilerin de akp ile bağı vardır, zaten reklam falan yapıyorlar. Yukarıdan "bizim elemanlar formunuzda algı kasacak" demişlerdir.

Acaba ben de "ilim ve irfan derneği" kursam, zenginler buna da milyonlarca tl bağış yapar mı? Acaba bu derneklere yapılan bağışlar da vergi matrahından düşüyor mu? Neyse kafamdaki tonla sorular kafamda kalsın, şeytan vesvesesi diyelim, konuyu kapatalım. Karamsarlık ve umutsuzluk insanın içini çürütüyor. Görmezsek, düşünmezsek, sorgulamazsak bir nebze rahat yaşarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 7 Mayıs 2026; 8:9:7 >

İlim Yayma cemiyeti gibi yerlere bağışları babasının hayrına mı yapıyor sanıyorsunuz bu tarz iş insanlarının ?

Bunları VERGİDEN DÜŞMEK için kullanıyorlar ve aaa bakın ben çok duyarlı biriyim vakıfları dernekleri destekleyen milliyetçi bakın vakıflara derneklere spor külüplerine yardım eden bir iş insanıyım algısı için yapılıyor çoğu zaman.

Veya okull açmak Yurt yapmak hayrınamı sanıyorsunuz :D Hepsini vergiden düşüyorlar sonra ceplerinden gene para çıkmıyor aslında. Anne baba adını okula vermesi cabası oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Mayıs 2026; 8:8:26 >

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Benim ki bir soruya cevap aramak değil, cevabını bildiğim soruya dikkat çekmekti.

Her derneğe yapılan bağış matrahtan düşmüyor. Ben mesela listede lösev'i göremedim beyanname verirken. Bazı derneklerin isimleri vardı, bilinfdik dernekler.

Bu arada ben senin cevap vermeni beklemiyordum zira bu dernek, vakıf, hayrat işleri genelde iktidara yakın çevrelere ait oluyor.

Ne alakası var vakıf ve dernekler her kesime hitap edebilir. Ama amaç KAMU YARARIDIR...

Zaten onların kuruluş tanımıda kazanç paylaşma amacı gütmeden, eğitim, sağlık, kültür, bilim, çevre gibi alanlarda toplumsal fayda sağlamayı hedefleyen kar amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşlarıdır. Diye geçer.

Ayrıca kim diyor Lösev Vergiden düşmüyor diye !

Bu listedeki vakıfların hepsi vergiden düşüyor diye biliyorum ben. Ama sen gidip Boluda olduğu gibi BOLSEV diye bir vakıf kurdum hadi bana bağış yapın yok bana kurban bağışlayın flan dersen düşmeyebilir. Resmi olarak devlet izni lazım olabilir...

İBB davasında bugün şaka değiltr.wikipedia.org
    Türkiye'deki vakıflar listesi - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye%27deki_vak%C4%B1flar_listesi

• quote:

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

Ne alakası var vakıf ve dernekler her kesime hitap edebilir. Ama amaç KAMU YARARIDIR...

Zaten onların kuruluş tanımıda kazanç paylaşma amacı gütmeden, eğitim, sağlık, kültür, bilim, çevre gibi alanlarda toplumsal fayda sağlamayı hedefleyen kar amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşlarıdır. Diye geçer.

Ayrıca kim diyor Lösev Vergiden düşmüyor diye !

Bu listedeki vakıfların hepsi vergiden düşüyor diye biliyorum ben. Ama sen gidip Boluda olduğu gibi BOLSEV diye bir vakıf kurdum hadi bana bağış yapın yok bana kurban bağışlayın flan dersen düşmeyebilir. Resmi olarak devlet izni lazım olabilir...

İBB davasında bugün şaka değiltr.wikipedia.org
    Türkiye'deki vakıflar listesi - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye%27deki_vak%C4%B1flar_listesi

Illa dernekleri isim isim vereceğim, başımı da belaya sokacağım, onun istiyorsun. Şu dünyaya yeni gelmiş bebek gibi davranmayı biraksan artık.

Kamu benim icin "halk"'tır. Bazıları için, parti, cemaat, aşiret olabilir. Kamu yararı ifadesinin algısının "halk" olmadığı çok olaylar, icraatlar yaşıyoruz.

Kaç senedir beyanname veriyorum, bağış yapılan derneklerde lösev"i göremiyorum ve seçemiyorum. Belki gözümden kaçtı o zaman diyeyim.

• Olur! Oda olur!
    Büfeci börekçi dedikleri adamın
    Kendilerinden ihale aldığı ortaya çıkınca da
    Kümeslerine kaçmışlardı!
    Yoksa gıt gıt geziyorlardı!

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.