Şimdi Ara

iAP Cracker alternatifi tweak arayanlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
11.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iAP Cracker Ios 6 jb yaptıktan sonra ilk aradığım tweak'ti,ama çalıştıramadım ios 6 ile.iapfree diye bir tweak daha var onu da denedim ama
    o da çalışmadı.Neyse ufak bi araştırma sonrası çalışan bir tweak buldum.Forumda konusuna denk gelmedim belki daha önce bahsedilmiştir ama görmeyenler için;

Cydia içerisinden bu repoyu ekleyin;
    http://system.in-appstore.com/repo/

Daha sonra repo içinde sadece tek bir paket var zaten onu yükleyin.

Uygulama içinde satın almak istediğiniz şeyi satın al dedikten sonra direk satın alıyor.Denemeden önce ayarlardan app store hesabınızdan çıkış yaparsanız daha güvenli olur
    ben o şekilde yaptım.

Denediğim 4-5 program ve oyunda çalıştı sadece coaster crazy diye bir oyunda çalışmadı.

Bilmeyenler için bu tweak kısaca Uygulama içindeki eklentileri bedavaya satın almanıza olanak sağlıyor..

Tweak kaynağı ve detaylı bilgi ;http://www.in-appstore.com/p/getting-started-with-jailbreak-ios-6.html

• http://cydia.myrepospace.com/kalora/ repoya ekledım beyler "LocalIAPStore"
  • paylasiminiz icin tesekkurler ancak "into the dead" ve "respawnables" oyunlarinda calismadi :( apple store'dan signout olarak denedim ama "purchase failed" hatasi aliyorum surekli
  • evet into the dead'de denedim şimdi çalışmadı,bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor. En son denediğim hungry shark ile çalıştı mesala.

iAP cracker kadar çok app desteklemiyor ama ios6 ile uyumlu hale gelene kadar idare eder.
  • Bu tarz programlar güvenli değil sonra başınız yanabilir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Bu tarz programlar güvenli değil sonra başınız yanabilir ..

Nasıl yanabilir anlamadım ?

Ios 6 öncesi 1-2 yıl iAp cracker kullandım tüm uygulumalarda ki paralı içerikleri aldım bir problem olmadı.
  • Bir ben mi yukleyemedim? Sanki hic yuklememisim gibi normal satin alma adimlari cikiyor cydiada cok cabuk yukleniyor cubuk dolmadan ama hata da vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eternity Warriors' 2 de çalışıyor ise hemen jb yapam yoksa uğraşmaya değmez.

Ha birde Where's my water var. Crancky'nin bölümlerini açmak istiyorum.
  • Clash of Clans da çalışanı yok sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Golden Boy

Bir ben mi yukleyemedim? Sanki hic yuklememisim gibi normal satin alma adimlari cikiyor cydiada cok cabuk yukleniyor cubuk dolmadan ama hata da vermiyor

herhangi birşeye satın almaya bastığında yine satın al butonu çıkıyor zaten iptal yapıcaksınız onu,almış olması gerekiyor.
  • ski safari için iap free çalışmıyor maalesef ski safaride hile lazım
  • Lords kinghts da çalışmıyor :) ama olsun paylaşım güzel

• quote:

kuruntu yapıyorsun hocam hiç bi zarar gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

evet into the dead'de denedim şimdi çalışmadı,bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor. En son denediğim hungry shark ile çalıştı mesala.

iAP cracker kadar çok app desteklemiyor ama ios6 ile uyumlu hale gelene kadar idare eder.

iapcracher destekliyor hocam artıkta benim sorum da şu:iapcracker zaten kurulu böyle diğer programlarla bir arada sorun olur mu
  • İPHONE JAİLBREAK YAPMAK İÇİN BİR KAÇ SEBEB
    APP STORE İÇİNDEN SEÇTİĞİNİZ ÜCRETLİ UYGULAMALAR-OYUNLAR-NAVİGASYONLAR EN ÖNEMLİSİDE OYUNLAR İÇİ ALINAN CHİPLER BİLE BEDAVA.İPHONE JAİLBREAK SONRASI İNANILMAZ BİR TEKNOLOJİYLE DONANIYOR.SİZ BİLE İNANAMAYACAKSINIZ.JAİLBREAKSİZ İPHONE DÜŞÜNÜLEMEZ.
    AŞAGIDA YAZILANLAR YUKARIDAKİLERİN DIŞINDA SADECE BİR KAÇI.BİNLERCE UYGULAMA İÇİNDEN SİZ SEÇİN

NoVoiceMail: Tesadüf eseri bulduğum bu uygulama, iPhone'unuzun Telefon özelliğindeki Sesli Mesaj sekmesini kaldırıyor. Elim defalarca sesli mesaj tuşuna çarptı, çağrıyı kapat falan filan derken zaman kaybı. Cydia
    PasswordPilot: Bu eklenti ile appstore da işlem yaparken parolanızın otomatik olarak girilmesini sağlayabilirsiniz. Eklentiye ayarlardan ulaşıp gerekli kısıma parolanızı yazın ve appstore parola sorduğu zaman bu eklenti orayı otomatik dolduracaktır.
    iGotYa: Program kısacası telefonunuz çalındığı anda güvenlik kodunu yanlış girilirse (iPhone 4 kullanıcıları için) ön kameradan fotoğraf ve telefonun bulunduğu yerin konumunu mail olarak size
    Frontcontacts-->kilitekranında aramaları detaylı ve fotolu şekilde gösteriyor
    İblacklist-->istemediğiniz numaralardan gelicek mesaj ve aramaları engelleyen program
    Mytones-->iphone daki mp3 leri zil sesi yapmayı sağlar
    Shrink-->ikonların boyutlarında oynama yapmayı sağlayan program
    Statusnotifer-->ekranın üst kısmında pil göstergesinin yanında mail,gelen arama,mesaj ve alarm vb. uygulamaların simgelerini gösteriyor
    Unlimtones-->Birçok mesaj ve zil sesi indirebiliceğiniz pc ye gerek kalmadan indirdiklerinizi atayabiliceğiniz program.
    Usb drive-->belirliyeceğiniz boyutta disk alanı oluşturarak iphone da usb bellek yaratma.
    Five-column springboard-->springboard ta soldan sağa 5 ikon yapmanızı saplar.
    Autosilent-->belirlediğiniz zaman diliminde iphone u sessize almanızı sağlar.
    ScreenRecorder-->Mükemmel bir uygulama bence.İphone springboard tan aktif uygulamayı açıp kayıta bastığınızda siz durdurana kadar ekranda yapılan tüm işlemleri kaydediyor.
    Cyntact: Rehberinizdeki kişilerin yanında resimlerinin görünmesini sağlar
    Celeste: Normalde Bluetooth sadece kulaklık gibi aksesuarlar için kullanılabiliyor. veri alışverişi yapmanız mümkün değil. Bu eklenti sayesinde bluetooth üzerinden veri alışverişi yapmanız da artık mümkün olacaktır
    iPhone Delivery: Bu eklenti ile attığınız SMS’lerin karşı tarafa ulaşıp ulaşmadığıyla ilgili iletim raporu alabileceksiniz. yalnız yükledikten sonra Ayarlar->Mesajlar kısmına gidip oradan İleitm Raporu seçeneğini açmayı unutmayın
     BiteSMS: Gerçekten çok kullanışlı bir SMS uygulaması. Bu uygulamayı yükleyince bir çok açıdan özelleştirme ve SMS’lerinizi parolayla gizleme seçeneklerine kavuşacaksınız. Ayrıca hızlı mesajlaşma gibi bazı özellikleriyle oldukça kullanışlı diyebilirim.
     Barrel
    iPhone SpringBoard’unuzu, sayfalar arasında geçiş yaparken 3 boyutlu bir küp görünümüne dönüştürüyor. Düşünce olarak basit gibi görünüyor ancak kullanımı gerçekten harika.

 FaceBreak
    Bu tweak sayesinde FaceTime aramalarınızı Apple’ın Wifi kısıtlaması olmadan 3Gağ üzerinden de yapmanıza yardımcı oluyor.

• Deneyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yangx

quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

evet into the dead'de denedim şimdi çalışmadı,bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor. En son denediğim hungry shark ile çalıştı mesala.

iapcracher destekliyor hocam artıkta benim sorum da şu:iapcracker zaten kurulu böyle diğer programlarla bir arada sorun olur mu

6.1 de 3 farklı sourcedan yükleyip denedim olmuyor atıyor hemen,zaten internetteki yorumlarda o yönde. Sizin sürüm kaç acaba ?
  • quote:

Guvenilirlik acisindan hicbir sorun teskil etmiyor ancak yapilan is ne kadar etik, tartisilir.

• quote:

Niye yanacak başımız onuda açıklasana usda.. ne olur yani yüklersek ne gibi sıkıntı yaratır. JB zaten kendi başına bir risk değilde bu tarz programlar mı riskli. açıklasana bi zahmet.
  • iap free ye güncelleme geldi. bu programı silip iap free yükleyin 3.3 versiyonu insanelyi reposunda mevcut şuan. artık masaüstüne icon gelmiyor yeni versiyonda..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.