|
Bildirim
|
Bu durumu forumdaki amd sevicilere kabul ettiremezsiniz. Gözüyle gördüğüne bile inanmaz bunlar amd varken alttan render çalıştırmadığını nereden bilecez derler
![]() İşlemcim boşta 60-70 derece konularına senin hatan, montajı yanlış yapmışsındır, anakartı niye öyle seçtin, rami niye böyle seçtin diye suçlayan tipler bunlar. Mouse kıpırdatınca 1.5v fırlayan işlemci, 4.4 kullanan dünya üzerinde %5'i geçmez ama hala bık bık öter bu tipler. 6700k, 7700k, 8. ve 9. nesil tüm i3-i5 işlemciler bu amdnin çöpünden daha performanslı oyunlarda. |
4790k Haziran 2014'te çıkan 22nm bir işlemci. 2133 MHz RAM ile bu kadar performans verebiliyor olması bile ne kadar iyi bir işlemci olduğunu gösteriyor. 3600 MHz RAM kullanabiliyor olsaydık muhtemelen çok daha fazlasını yapabilirdi, özellikle en yüksek saniye/kare oranında. 6 senede değişen işlemcilerin performansından çok donanımları müsrifçe kullanan oyunlar oldu.
Ryzen'ler yapısı gereği belli bir frekansa kadar inanılmaz verimli, belli bir frekanstan sonra ise çok fazla güç tüketen bir seri. IPC artışının yanında daha yüksek frekanslarda çalışabilen Ryzen serisini beklemekteyim ben de. |
Ya arkadas gercekten burada bahsedildigi gibi Ryzen 3700X sistemin varsa sat gec Intel e al bir tane 9900KS keyfini sur be kardesim hem AMD ile olan dertlerin de biter.
|
4.8ghz'de 4790K ile 1440p çözünürlükte 1080Ti kullanıyorum ve herkesin dilinden düşürmediği o anlık takılmaları herhalde 600 saatlik BFV, 60 saatlik ACO serüvenlerimde bir tek ben yaşamadım. Anahtar nokta oyunun SSD üzerinde kurulu olmasıdır.
|
tane tane ne sorun yasadıgınızı soyleyin biz de bilelim ogrenelim.
Tek derdiniz AMD ye nasıl vururum varsa doneleriniz guzelce koyun ortaya herkes bilsin. |
ALIRSIN TABİ TABİ ALIRSIN nasıl ALIRSIN 4790 3.0 ghz sabitlersen ryzen 1600 af 3533mhz cl14 ram takarsan belki
|
Yeni konsollar çıkınca intel ve amd 6/6, 6/12 hazırda olan ve yeni gelecek tüm işlemciler ÇÖP!!!
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 2 Mart 2020; 21:2:45 > |
|
|
|
|
|
|
|