Bildirim
i7 2600 ile Voltajsız 4.376 ghz... SS var :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sistem yeni sanırım, Sonuçlarınız gayet iyi.
Hayırlı olsun_____________________________ 3770K@4.6ghz(1.18v) Sabertooth Z77 -
Tesekkür ederim
En yenisi anakart aslında bekledigimden iyi çıktı, sırada sıvı soğutma var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 23 Haziran 2012; 11:14:48 >_____________________________ -
voltajsız çok çok iyi bir değer. 4.3 GHz .. zaten oyun için kullanıyorsan bırak böyle kalsın.
NVIDIA RENK, PARLAKLIK, RGB | KIBRIS INTERNET ANA KONU | MIKROTIK ROUTERBOARD | AUDIOPHILE REHBER ve DRIVER | CRYSIS 3 PC MULTIPLAYER | EN AKICI VSYNC KOMBINASYON | PASCAL-KEPLER BIOS REHBER | LGA771 XEON CPU VE LGA775 | C# IMDB SEARCH | GTX670 ACCELERO HYBRID
-
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
voltajsız çok çok iyi bir değer. 4.3 GHz .. zaten oyun için kullanıyorsan bırak böyle kalsın.
+1907 sisteminize bayıldım
_____________________________ -
_____________________________ Ryzen 5 3600-GIGABYTE B450M S2H-GALAX 1650 SUPER 4GB GDDR6-16(2X8) GB GEIL 3600 MHZ EVOFORZA RAM-500GB KINGSTON A2000 M2 SSD-ASUS A55GA 550W PSU
-
valla açıkcası elimde vardı diyebiliriz. K yı aratmadı hiç diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: BODYGUARDS
valla açıkcası elimde vardı diyebiliriz. K yı aratmadı hiç diyebilirim.
4.2 4.3 den sonrası gereksiz bence
Sonuçlar çok iyi. 3400Mhz iken sıcaklıklar nasıldı? _____________________________ -
kardeşim o ghz ye nasıl çıktın benimde işlemcim k sız ama ben çıkamıyorum yardımcı olursan sevinirim cevabını bekliyorum sistem imzamdaki sistem _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
Sonuçlar çok iyi. 3400Mhz iken sıcaklıklar nasıldı?
Boşta stabil değerde ortalama sıcaklık 27 derecedeydi,aynı soğutucu ancak "maximus V Gene" board vardı._____________________________ -
quote:
quote:
Boşta stabil değerde ortalama sıcaklık 27 derecedeydi,aynı soğutucu ancak "maximus V Gene" board vardı.
kardeşim sana "kardeşim o ghz ye nasıl çıktın benimde işlemcim k sız ama ben çıkamıyorum yardımcı olursan sevinirim cevabını bekliyorum sistem imzamdaki sistem" bu soruyu sormuştum bir yardımcı olabilirmisin lütfen_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: musa143
quote:
quote:
Boşta stabil değerde ortalama sıcaklık 27 derecedeydi,aynı soğutucu ancak "maximus V Gene" board vardı.
kardeşim sana "kardeşim o ghz ye nasıl çıktın benimde işlemcim k sız ama ben çıkamıyorum yardımcı olursan sevinirim cevabını bekliyorum sistem imzamdaki sistem" bu soruyu sormuştum bir yardımcı olabilirmisin lütfen
En büyük etken anakart, overclok için yapılmış bir board resmen, işlemciyi ilk aldığım zaman "Asus p8p67" vardı, sonrasında "Msi p67gd65" e geçtim , daha sonra da "maximus V gene " ve "CM 412S" Soğutucuyu aldım, ve gene bu değerleri yakalayamadım, ancak Maximus IV Extreme beklediğimden fazlasını ortaya koydu.
özetle bu şekilde açıklayabilirim. anakart ve soğutucu 1. etken,tabiyki soğutma ve sirkülasyonunda etkisi var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler