Şimdi Ara

i5 den xperia z ye geçmeliyimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok sorulan sorular ama araştırdım bi öyle bir böyle deniyor ama net bir cevap istiyorum affınıza sığınarak
    arkadaşım xperia z alacak ve bende i5 64gb var 4aydır kullanıyorum ve bana z'yi sıfır vererek takas etmek istiyor . gönlümde z var kafam karışık ne yapmalıyım fikirlerinizi alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xperia Z`nin ozellikleri daha iyi.Fakat fiyat olarak karsilastirirsak zarara girersiniz gibime geliyor.Xperia Z vatanda 1850tl iphone 5 16gb ise 2050 tl kaldi ki sizinkisi 64gbymis.Gercekten de z almak istiyorsan kendi telefonunuzu satip z alin.Para kalir ustune.
  • üstte para verecekse değiştirin
  • ip5 yurt içi garantiliyse zarar edersiniz.

üzerine ya para isteyin,olmazsa da 32 gblık bir class 10 sd kart alsın,fitleşin
  • XZ daha iyi ama daha ucuz. 100 - 150 TL fark iste.
  • xperia z nette distrübütör garantili 1700tl ye bulunuyor. Acayip zarar edersin
    Ekleme: Z daha iyi tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MultiCore -- 18 Nisan 2013; 8:37:06 >
  • İkisinin ekranı arasındaki fark için ne diyorsunuz ? Hangi telefonun ekranı daha iyi ? Ben demin xperia z ' yi inceledim. Ekranı bana soluk geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALoT_BiTTeR_

İkisinin ekranı arasındaki fark için ne diyorsunuz ? Hangi telefonun ekranı daha iyi ? Ben demin xperia z ' yi inceledim. Ekranı bana soluk geldi.

gözlerinizde sorun var heralde :D
  • quote:

İkisinin ekranı arasındaki fark için ne diyorsunuz ? Hangi telefonun ekranı daha iyi ? Ben demin xperia z ' yi inceledim. Ekranı bana soluk geldi.

Ekran parlaklığını sona çektiğimde hiçte sönük olmuyor.

• Ekran parlaklığını sona çektiğinizde güzel gözüküyor ışte.. Ben ortaya çektiğim zaman da görüntünün net olmasını beklerdim ( sarj açısından )
    Teşhir telefonu diye mi böyleydi anlamadım. Hayal kırıklığı yaşadım.

• ben de iphone 5 imi sattım , sadece internetten gördüğüm kadarı ile xperia z alacaktım.dün Turkcell'de cihazı inceledim , bu nasıl bir telefondur ya?tablet mi telefon mu?bu kadar büyük bir cep telefonu kot cebine bile sığmaz.özellik olarak bir şey diyemem ama ip5 boyut olarak ideal ölçülerde.xperia z ancak evde kullanılabilecek boyutlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeepers_creepers

ben de iphone 5 imi sattım , sadece internetten gördüğüm kadarı ile xperia z alacaktım.dün Turkcell'de cihazı inceledim , bu nasıl bir telefondur ya?tablet mi telefon mu?bu kadar büyük bir cep telefonu kot cebine bile sığmaz.özellik olarak bir şey diyemem ama ip5 boyut olarak ideal ölçülerde.xperia z ancak evde kullanılabilecek boyutlarda.

Sen al bir hafta kullan alışınca ne kadar ön yargılı olduğunu anlar bidaha İphone 'nin yüzüne bakmazsın

• quote:

BU konuda haklısın kim ne derse desin. Ama gerekli mi okadar parlaklık oda ayrı konu. Kızdırıyorlar alıp ışık ölçümü yapacağım karşıulaştırma için.
  • Ben 4S ile birlikte kullanıyom , iyi ki almışım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.