< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roronoar -- 24 Kasım 2018; 13:19:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roronoar -- 24 Kasım 2018; 13:19:16 > |
i5 6500 Skylake çıkış tarihi 2015. Birinci nesil Ryzen çıkış tarihi 2017. İ5 6500 aldığım tarih 2016 ilk çeyreği.. Kendi dönemi için en ideal f/p ürünlerinden biriydi.
Piyasaya çıkmamış ve tam çıkış tarihi belli olmayan bir işlemciyi nasıl alıyoruz hocam ? İntel / Amd benim için farketmez; ben f/p olayına bakarım. İntel i5 6500 kullanıcısıyım ancak hangi platform bana f/p dengesini daha uygun sunarsa onu kullanırım. Kusura bakmayın ama ister İntel olsun, ister Amd olsun, bu ifade şekliniz sizi fanboyluktan öteye götürmez. |
Ne alakası var bugün 6/6 yetersiz diyip Ryzen al ryzen alın bir sürü çekirdeği var diyen örgüt gibi bir işsiz topluluğu var , ucuz ve çok çekirdek alacağıma bana asıl yapması gereken FPS verecek ürün almak mantikli geliyor
|
O işlemcinin multi core oyunlarda çuvalladığı doğrudur.
|
Konu 6/6' lık 9600K da değil.
Gelip de Intel daha üstün demek için uğraşıp Youtube' dan görsel eklemişsiniz. Bu durumda size Intel fanboy deme hakkımız oluyor. ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|