Şimdi Ara

i5 6400 işlemcisi olanlara yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu işlemciye sahip olup şuan üzülmiyen bir Allahın kulu varmıdır merak ediyorum ddr 3 ramı olanlar ramleri çöpe atmak istemiyor işlemci değiştirmek istemiyor ama rx amd ekran kartlarırda istemiyor kimisi rtx 2060 la bu işlemciyle 2 k oynuyorum diyor nekadar doğru bazıları gtx 1660 superle iyi perfonmas veriyor diyor bazıları direk darboğaz diyor bazılarda okadar kötü işlemci değil diyor yardım edin bu işlemcilere sahip olan

hangi ekran kartını kulanmalı

• Rx 570 gtx 1650 super üstü fps oyunlarına üzer bf da falan işlemci %100 e vurar muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx 570 al onun üstüne çıkarsan üzülürsün test edildi onaylandı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rx 570, 1060, 1650 bunlarin ustunde agir darbogaz gorur

• quote:

Orijinalden alıntı: hib.96

Rx 570 gtx 1650 super üstü fps oyunlarına üzer bf da falan işlemci %100 e vurar muhtemelen
    hocam youtube de bi rus bu işlemciyle 2k da oynuyorum diyodu rtx 2060 ekran kartıyla bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Rx 570 al onun üstüne çıkarsan üzülürsün test edildi onaylandı.
    rx 580 lede perfonmas veriyor aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

rx 570, 1060, 1650 bunlarin ustunde agir darbogaz gorur
    yabancı bi videoda bu işlemciyle gtx 1660 super testi vardı oyun okadar kötü perfonmas vermiyordu tabiki öbür test videolarında 100 fps verirken i5 6400 le 60 fps bi perfonmas veriyordu bence iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzakbiryerde

rx 580 lede perfonmas veriyor aslında

Alıntıları Göster
    Hissiyatı anlamak için denemeniz lazım çok fazla stutter var.Battlefield oynayamazsınız , tomb raider oynayamazsınız , rdr2 oynayamazsınız.

• uzakbiryerde U kullanıcısına yanıt
    İnsanlar biraz uçuyor dediğim gibi bu işlemci bf1 i rtx 2060 la fhd ya da 2k sıkıntısız oynatsin ben bu hesabımı kapatırım. Eski oyunlarda çok sıkıntı olmaz fakat son 3 yılın üst düzey oyunları takılır. 6. 7. Nesil i5ler çabuk eskidi

• quote:

Hissiyatı anlamak için denemeniz lazım çok fazla stutter var.Battlefield oynayamazsınız , tomb raider oynayamazsınız , rdr2 oynayamazsınız.

Alıntıları Göster
    anladım hocam işlemci kaba tabirle biyerimize girdi kısaca cahil bi ergenken topladım bu bilgisayarı takak taka bunu takmışlar nedesem bilemedim
  • quote:

İnsanlar biraz uçuyor dediğim gibi bu işlemci bf1 i rtx 2060 la fhd ya da 2k sıkıntısız oynatsin ben bu hesabımı kapatırım. Eski oyunlarda çok sıkıntı olmaz fakat son 3 yılın üst düzey oyunları takılır. 6. 7. Nesil i5ler çabuk eskidi
    anladım hocam 4 yıl oldu ozaman cahildim böyle saçma bi bilgisayar topladım onlarda taka taka i5 6400 takmışlar kaba tabirle girdi bana i5 6400 işlemcisi olan herkese yazık kısaca ddr 3 ramler çöpe gidemez mecbur gtx 1650 super onada şükür dicez nabalım
  • quote:

anladım hocam işlemci kaba tabirle biyerimize girdi kısaca cahil bi ergenken topladım bu bilgisayarı takak taka bunu takmışlar nedesem bilemedim

Alıntıları Göster
    Ya aslında pek öyle değil eğer zamanında aldıysanız bende 2016 da topladığım sistemde i5 6500 kullandım daha yeni sattım ve ryzen 1600 AF aldım.Bu arada bu yaz 1660 almıştım ilk kartım yandığı için yani battlefield 1’i sinirden oynayamadım karta bu kadar para verip 1050ti performansı alınca sildim.Ama şöyleki eğer benim gibi 2016 da yani zamanında aldıysanız ryzen diye bir şey ortada yokken alınabilecek en iyi orta seviye işlemcilerdi şimdi gidipte kabak çekirdekli fx’lere para verilmezdi.Bu işlemcilerin rakibi yoktu o zaman ha ama 7.nesil alanlar ayrı onlarınki düpedüz göz göre göre aptallık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 5 Mart 2020; 23:1:14 >

• quote:

anladım hocam 4 yıl oldu ozaman cahildim böyle saçma bi bilgisayar topladım onlarda taka taka i5 6400 takmışlar kaba tabirle girdi bana i5 6400 işlemcisi olan herkese yazık kısaca ddr 3 ramler çöpe gidemez mecbur gtx 1650 super onada şükür dicez nabalım

Alıntıları Göster
    Ram DDR3 mü yanlış mı anladım ?

• quote:

Ya aslında pek öyle değil eğer zamanında aldıysanız bende 2016 da topladığım sistemde i5 6500 kullandım daha yeni sattım ve ryzen 1600 AF aldım.Bu arada bu yaz 1660 almıştım ilk kartım yandığı için yani battlefield 1’i sinirden oynayamadım karta bu kadar para verip 1050ti performansı alınca sildim.Ama şöyleki eğer benim gibi 2016 da yani zamanında aldıysanız ryzen diye bir şey ortada yokken alınabilecek en iyi orta seviye işlemcilerdi şimdi gidipte kabak çekirdekli fx’lere para verilmezdi.Bu işlemcilerin rakibi yoktu o zaman ha ama 7.nesil alanlar ayrı onlarınki düpedüz göz göre göre aptallık.

Alıntıları Göster
    anladım hocam evet ram ddr 3 çok cahilce bi bilgisayar topladım bu adi bilgisayarcılar başta i3 işlemci laptop anakartı taktılar laptop anakartı masaüstüne bazen aklıma gelince sinirlenirim onu mecbur değştirdim darboğaz oluyyodu ekran kartımda gtx 1060 3gb oda yavaştan gidici zaten çalışıyo ama oyun kaldırmakta gidici tek derdim bilgisayar değil tabi şuan birçok derdim var Allah biliyo oyun oynamak bi nevi biraz bana terapi gibi dertlerimden kaçış ama sorunlarım sürekli kafamdayken tabi nekadar işe yarar bilmem neyse

Bilgisiyar toplarken mutlaka konu açın mahalle bilgisiyarcilari adamı çarpar ben bi iki çarpıldım tövbe ettim ne satarken esnafa sat ne esnaftan al. İkinci el alacaksan elden almaya bak sıfır alacaksan zaten güvenilir yer çok. Keşke ikinci el 6700 un fiyatı makul seviyede olsa da komple değiştirmeye gitmeseydiniz ama uçuk. Bi de ddr3 ram frekansları yeni oyunda darboğaza neden oluyor YouTube da videoları inceleyebilirsin. Tum bileşenleri satsaniz üstüne 1000 1500 koyup ikinci el oyun oynayabileceginiz bişey toplarsıniz

bro single oyunlarda besliyor baya bir kartida multiye geldimi agir cakiliyor bi hunt showdown battlefield division falan oynarken. bendede i5 7400 var biliyorum yani bizzat

• quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

bro single oyunlarda besliyor baya bir kartida multiye geldimi agir cakiliyor bi hunt showdown battlefield division falan oynarken. bendede i5 7400 var biliyorum yani bizzat
    hocam benim multiyle çok işim yok ya 40 yılda bir girersem cs go falan genelikle single takılıyorum singlede perfonmas vermesi önemli benim için i5 7400 le i5 6400 kardeş zaten 1 2 fps fark var aralarında sadece
  • quote:

Bilgisiyar toplarken mutlaka konu açın mahalle bilgisiyarcilari adamı çarpar ben bi iki çarpıldım tövbe ettim ne satarken esnafa sat ne esnaftan al. İkinci el alacaksan elden almaya bak sıfır alacaksan zaten güvenilir yer çok. Keşke ikinci el 6700 un fiyatı makul seviyede olsa da komple değiştirmeye gitmeseydiniz ama uçuk. Bi de ddr3 ram frekansları yeni oyunda darboğaza neden oluyor YouTube da videoları inceleyebilirsin. Tum bileşenleri satsaniz üstüne 1000 1500 koyup ikinci el oyun oynayabileceginiz bişey toplarsıniz
    hocam vallah bilmiyorum yani şimdi sıfırdan sistem toplamak çok masraflı 8 gb ramim olsa acımam değiştirirdim ama 16 gb gideri çok ddr 4 taksalar sorun olmıcaktı ama dediğin gib i adi mahale bilgisayarcısı taka taka ddr 3 takmış hayır aldığım yılardada ddr 4 ler çoktan gelmişti kısaca nasıl bizi üzcek bir pc toplarız diye anket açsan bukadar üzcek bi işlemci takmazdı kimse

• quote:

hocam youtube de bi rus bu işlemciyle 2k da oynuyorum diyodu rtx 2060 ekran kartıyla bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Videoyu ekler misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: __Conqueror_

Videoyu ekler misin?

Alıntıları Göster
    Тиксyoutube
    RDR2 RTX 2060 Super + i5 6400 Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=g9zaqEemUYg

buyur yalnız vodka kafasıylamı çekmiş ne saçma bi rusça şarkı koymuş fps sayacı koymamış 2 tane inglizce yorum var okadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakbiryerde -- 8 Mart 2020; 1:11:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.