Bildirim
i3 3220 GTX 660Ti darboğaz yapar mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güç profilini performansa alınız. Catzilla benchmark çalıştırsana bakalım sonucuna göre yorumlarız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 29 Aralık 2012; 13:16:48 > -
Güç profili yüksek performansta zaten, catzilla yıda indiriyorum. -
Dalgalanma sorunu yaşıyorsun, oyunun ayarlarından Vsync aktif ederek dene. Başka oyunları da dene bak böyle bir sorun var mı? -
Yok dalgalanmayı kastetmiyorum. vsync veya adaptive vsync açsamda fps 57-60 arası geziyor ama yinede takılma oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: CodeMachine
Yok dalgalanmayı kastetmiyorum. vsync veya adaptive vsync açsamda fps 57-60 arası geziyor ama yinede takılma oluyor.
Takılma derken aniden fps düşüşleri mi oluyor? Eğer fps yüksekte ve takılıyorsa dalgalanma ve yırtılmadan dolayı o. Ayrıca başka oyunları da dene bakalım aynısı olacak mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hiper-Nova
quote:
Yok dalgalanmayı kastetmiyorum. vsync veya adaptive vsync açsamda fps 57-60 arası geziyor ama yinede takılma oluyor.
Takılma derken aniden fps düşüşleri mi oluyor? Eğer fps yüksekte ve takılıyorsa dalgalanma ve yırtılmadan dolayı o. Ayrıca başka oyunları da dene bakalım aynısı olacak mı?
Aslında yanlış ifade etmiş olabilirim. Aslında takılma değilde atlama oluyor. Yani klavye ve fare tepkisi normal sadece görüntüde atlamalar oluyor. sanki 1. frame i 5 kere gösteriyor sonra 6. frame geçiyor ama gecikme yada klavye fare kontrol zorluğu oluşturmuyor. Anlatabildim mi bilmiyorum :) Diğer oyunlarıda bi deneyeyim. Şu aralar street fighter ve bo2 oynuyorum sadece. street fighter dada yapıyordu başlarda şimdi o oyunda iyi gibi. ani fps düşüşü yok. fps 120 olasa bile dediğim gibi oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 29 Aralık 2012; 13:53:44 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hiper-Nova
quote:
Takılma derken aniden fps düşüşleri mi oluyor? Eğer fps yüksekte ve takılıyorsa dalgalanma ve yırtılmadan dolayı o. Ayrıca başka oyunları da dene bakalım aynısı olacak mı?
Aslında yanlış ifade etmiş olabilirim. Aslında takılma değilde atlama oluyor. Yani klavye ve fare tepkisi normal sadece görüntüde atlamalar oluyor. sanki 1. frame i 5 kere gösteriyor sonra 6. frame geçiyor ama gecikme yada klavye fare kontrol zorluğu oluşturmuyor. Anlatabildim mi bilmiyorum :) Diğer oyunlarıda bi deneyeyim. Şu aralar street fighter ve bo2 oynuyorum sadece. street fighter dada yapıyordu başlarda şimdi o oyunda iyi gibi.
Şu konuyu bir incele sorunun çözersn büyük biir ihtmalle.
http://forum.donanimhaber.com/m_45067139/tm.htm
-
hocam başlıkta yazdıgınız gıbı sanırım darboğaz yapıyor ben dedınız şekılde 1 yıl çok yuksek fspler almama ramen adam akıllı oyun oynayamadım 3570 k ya gectım aynı sıstem şimdi oyunlarada akıyor işlemciniz ekran kartınızı sınırlıyor msı afterburnerı yukleyın ayarlar bolumunden monutor gostergelerı kısmı var gpu load işaretleyın dikey yenıleme oyun ve nwdia denetım masasında 3d ayarlarından call of duty black ops 2 ayarlarınıda kapatın oyuna gırın gpu load %99 sevıyesınden dusukse yada ara ara dusup cıkıyor ıse darbogaz vardır
dıkey yenılemeyı hem oyunun kendı menusunden hemde nwdıa denetım masasından cod bo 2 nın ınce ayarlarının yapıldıgı menuden kapatın gpu load %99 kılıtlı kalmıyor ıse darbogaz vardır
Bırde 660 a i3 olmamış usta
benım i3 2120 bıle 560 tı ye anca çıkışıyodu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 29 Aralık 2012; 16:41:28 > -
Oyundayken cpu kullanımına bakın eğer cpu kullanımı %100 ve gpu kullanımı %50'yi geçmiyorsa işlemciyi değiştirme vaktiniz gelmiş demektir. Fakat ben i3 3220'nin 660ti'ye darboğaz yapacanı düşünmüyorum -
i3 3220 gtx 670'e kadar gideri var üstü sıkıntı yaratır -
Ya arkadaşlar bu darboğaz mevzusu iyicene ayağa düştü , ben artık yapmaz demekten yoruldum 60 fps de darboğaz aramak öküz altında buzağı aramaktır.. -
yapmaz.. senin sorun farklı bir sorun bence... -
i3 iyi bir işlemci değil bana göre i3-*2120 kullanıyorum mutsuzum -
Ya arkadaşlar duygusal davranmayın bakın ben i3 kullandım 3 ay kadar sizin dedıgınız gıbı bir işlemci değil kullanan bır arkadasımızda mutsuzmuş bırakın yorumu kullanmış ınsanlar yapsın ole kulaktan dolma gtx670 e kadar gıderı var demıssınız
GTX 660 kullanan arkadaşımız Batman AC yi yükle butun ayarları sona getır gır oyuna CebeliTarık Boğazını görürsün bu kadar net konuşuyorum -
Ben yapar diyorum. En garanti yol oyuna girip kullanım yüzdesine bakmaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X