Şimdi Ara

i20 yi kaça satmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2023 Aralık ayında kırmızı makyajlı i20 1.4 style aldım 2024 ocak ayında teslim edildi , şu an 7000 km de. Kardeşim park ederken fren yerine gaza basınca yandan duvara çarptı ( kaza resmi videosu mevcut) bu yüzden sağ ön kapı boyalı.

Şimdi arabamı satıp elektrikli almak istiyorum .
    Sizce sahibindene kaça koymaliyim ?

• Elite paket falan olsaydi biraz daha rahat satardiniz sanki ikinci elde. Umarim hizli satilir

• HeredotEngin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam. Fiyat bulamadım işte fiyatı koysam satılığa çıkartacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 17 Ağustos 2024; 12:3:36 >
  • 500 bin den fazlasi haramdır.
    Bu arada neden her kaza yapan aracını satılığa çıkarıyor. Sanki elden cikarip hemen kurtulmak istiyorlar
  • Baba göre arabanızın değeri 950 artı eksi 20.000 TL aralığındadir, yazacağınız fiyat da aracı ne kadar hızlı satmak istediğinize göre bu aralığın alt yada üstüne yaklaşırsınız
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam 920 ye koydum 20 den fazla mesaj geldi biriyle anlaştık expere gerek yok hemen gelip alayım dedi ama satamadim denizci olduğum için acil olarak gemiye çağırdılar. Şimdi 4 ay yatacak araba garajda . Anladığım kadarıyla ederi 920 den fazlası imiş.

Bu arada Instagram sayfanız çok başarılı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 18 Ağustos 2024; 21:26:19 >
  • yerdavader kullanıcısına yanıt

Evet 920 düşük kalmış, aracın ederi benim dediğim araliktadir.

🙏

• Aynı araç vsr satmayı bende düşünüyorum, piyasası 1 den başlıyor pazarım ile en fazla 975 verilir. Boya olduğu icin de 950 diyelim en kötü
  • 920 Satabilseydiniz 4 ayda araca 170 Bin Tl Faiz alırdınız böylelikle 1.1 Milyon paranız olurdu döndugunuzde. Durum uzucu

• HeredotEngin kullanıcısına yanıt
    Oyle hocam maalesef.
    920 tl güncel gerçek satış rakamı.

940 tl den ilan açılır,920 tl ye hayırlı olsun denir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 19 Ağustos 2024; 10:11:20 >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    935 tl ye boyasız değişensiz aracı bırakan ilan sahipleri var

1123157506

bence 920 tl bu aracın gerçek satış rakamı
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    Bu eski kasa ama benim ki makyajlı. Zaten olan oldu 4 ay sonra gemiden inince bakarız artık satmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 19 Ağustos 2024; 11:3:9 >

keşke birine vekalet bırkaıp gitseydınız. 4 ayda faizle 250 bin artardı paranız

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam
    Pardon hocam ,o zaman fiyatı 950 tl ye güncelliyorum diğer arkadaşın dediği gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.