Şimdi Ara

I-River , Sandisc mi Yoksa Sony,Creative,Philips mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak ediyorum şimdi sony , creative gibi bir marka mp3 playerin ömrü I-river , Sandisc gibi sadece bu sektörde adını duyurmuş mp3 playerlardan ne kadar fazladır . Yani herkezde böle bi kani wardır Sony daha tanınmış bir marka oldugundan diğer adı az duyulmuş markalara göre dahamı güveniilir gerçekten yada bir I-river mp3 player bir sony mp3 player kadar güvenilirmi ???

• Sony, Creative gibi markaların ömrü iRiver'dan, Sandisk'ten veya Toshiba'dan fazla olmaz. Çünkü bunların hepsi zaten kaliteli, mp3 player sektöründe başarılı firmalar. Böyle kalite ayrımını ancak Premier, Minton vs. gibi kalitesiz ürünler için yapabilirsin.

Ayrıca belirteyim: iRiver'ı ben Sony'e tercih ederim
    başkaları bu işi aşarken o hala kendı marak değeri üzerinden para kazanıyor
    ne biçi dünya anasını satıyım
  • %100 katılıyorum.bunu sizden daha çok ben yaşıorum aslında samsun gibi biyerde teknolojinin acayip pahalı olduğu bi yerde yaşıorum ve insanların sony ve ipoda öyle bi abanmaları varki.rolex marka saatin insanların sınıflarını ayırmsı gibi ipodda sonyde ayırıo işin garibi sony nwe507 acayip faiş fiyatlara satılıo creativede pahalı ama adamlar zen neon,zen micrp photo fiyatına 1gblık sony nw507 alıo.uçurumu siz anlayın insnların cahilliğini.baaaaaaaak ben aaayyyypooootummm var senin yok muipodun bile yok ha durumuna gelcek yakındainsanımızın bilinçsizliğine üzülüorum imaknı olanların cowon,archos,iriver,creative tercih etmesini isterdim.tabi bu markalarada türkiyede rahatça ulaşabilmek....

• löpçüğün dediği gibi
    millet baan ıpodla hava atmaya çalırsırken bende h320 yi cıkarıp fılm izletiyodum
    onlar bu ımkana 2 sene sonra kavuştular
    artık herşeyiyle özenti bir toplum oldugumuz için böyle şeyler normal kardeşim
    20 gblık ıpod alıp ıcıne ın da club la candy shop tan başka sarkı yuklemeyen adamlar biliyorum

Orjinalden alıntı: maniac1987

löpçüğün dediği gibi
    millet baan ıpodla hava atmaya çalırsırken bende h320 yi cıkarıp fılm izletiyodum
    20 gblık ıpod alıp ıcıne ın da club la candy shop tan başka sarkı yuklemeyen adamlar biliyorum

öhöm bendede 20gb varda alındım bi anda ehuee ama bende candy shop filan yok
    iriver bende alıcam yakında özellikle h320 modelini zaten ses çıkışının ipoddan daha cok oldugunu biliyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

löpçüğün dediği gibi

öhöm bendede 20gb varda alındım bi anda ehuee ama bende candy shop filan yok
    iriver bende alıcam yakında özellikle h320 modelini zaten ses çıkışının ipoddan daha cok oldugunu biliyorum..

bende var ama alma derim ben
    ıpod 20gb creatıve 20gb ırıver h320 hepsı buyuk cıhazlar mobıl olmaktan bıraz cıkıyolar
    daha kücük modellere geç
    ben zaten ıpod sahıbı dıye karalamıyorum öyle insanlar var dıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.