Şimdi Ara

I-PHONE MU? YOKSA N95 Mİ? SEÇİMİNİ YAP OYUNU VER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
20.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yimmasabi

Beyler OS-X kullandınız mı bilmiyorum ama Symbian, palmOS, Windows Mobile solda sıfır kalır. Mutli-touch ekran (ki bu özellik apple tarafından patentli imiş) ve
    320x480 ekran (bu web ve yazıları çok daha net okuyacaksınız, filmleri daha kaliteli izleyeceksiniz demek.) , fiyat ve tasarımda düşünülürse (hele hele N95'in kalınlığı yok mu !)
    iPhone ! Mantıklı olun ! Geleneksel basit cihazlara taklılı kalmayın derim. (Gitti...'de birisi 2.5 milyar vermiş N95'e şaşarım !)

N95'i tek üstün yapan 5 MP kamera ! Bence bir cep tel için 3 MP bile yeterli önemli olan resim kalitesi ve çekim özellikleri (red eye func, flash, video FPS, ISO vs.)

Eh iPhone'un 5 MP'li modelini de çıkartırlar yakında herhalde , sadece donımı entegre edersiniz o kadar !

Os-x in pc versiyonuna bakip yazmak kolay,Iphone daki Os-x in yaninda symbian, palmOs ve wm5 icin solda sifir kalirlar diye bahsetmek cok ama cok erken.Ortada bir iphone gercegi var buna kimsenin bir sey dedigi yok.Ancak 3rd party yazilim destegi olmayan Os-x isletim sistemli suanki bir cihazla digerlerini kiyaslamak kim ne derse desin bana sacma geliyor.Bu yorumu yazmadan once Iphone icin 3rd party yazilimlar yuklenemeyecegini bilmiyordun sanirim.Cikmasi en iyi ihtimal ile 5-6 ayi bulacak Iphone nu savunmak adina ,5mp li modelini de yakinda cikaracaklarini umit etmek,suanki iphone nu gercegini degistirmez.Bu isin mantikli olmakla ne alakasi var.Hangi cihaz ihtiyaclarim dogrultusundaysa ona gore secimimi yaparim.N95 kalin olmasina kalin Iphone ince olmusta ne olmus,Ona bakarsan neredeyse iki cihaz arasinda genislik ve yukseklik acisindan neredeyse birer cm N95 daha avantajli.Bir cihaz sadece en olarak ince olunca ne oluyor kapladigi alanmi azliyor.Teknik olarak Iki cihazi karsilastirmak bile yanlis.Iki cihazinda sundugu avantajlar farkli.Bu forumdaki genel kullanici portresi bu tur cihazlarin en yenisi en iyidir mantigina sahip.Yeni olan bir iki ozellik cezbetmeye yetiyor.En iyiye sahip olmak adina kullanacak olsada olmasada sahip olma ic gudusu ile hareket ediyor bence.
    Uçmasak da,
    Açlıkdan nefesimiz koksa da,
    O havalimanı dünyanın, bizim en büyük havalimanımızdır.

• i phone

Orjinalden alıntı: ermanpac

Konu "Cep Telefonları Tavsiyeleri" bölümüne taşınmıştır.

da bu tavsiye değil ki karşılaştırma bence şu an ki yeri yanlış
  • Iphone tasarım olarak n95 gibi bitelefonun yanında süper estetik duruyor. ve n95 in kaydırma mantığı ile iphone nin dokunmatik ekranını düşününce kimsenin çıkıpta n95 diyeceğini tahmin etmiyorum. nokia bu işte temel bi firma olabilir ama apple ı düşünürsek te herhangi bir yamuk yapacağı düşünülmez. çünkü apple prestii çok yüksek bi marka. ve os x gibi bi işletim sistemi olması harika bi özlelik. symbias os un ve os x arasında bi karşılaştırma yapılırsa os x in güvenilirliği ağır basar gibi gelio. bende Iphone

iphone
    1)115 x 61 x 11.6 mm
    2)320 x 480 pixels, 3.5 inches,16 M
    3)8-4 Gb Nand Flash Disk
    4)Wi-Fi 802.11 b/g
    5)Multi-touch
    6)Accelerometer sensor for auto-rotate,Proximity sensor for auto turn-off
    7)OS X (Windows'un temelini oluşturan,Açığı bulunamayan bir sistem)
    8)HTML (Safari)
    9)5 Saat widescreen’De vidz seyretme,5 saat konuşma süresi,16 saat iPod modu.

Yeterli heralde

hiççç öyle kasmaya falan gerek yokk
    soru gayet basitt
    çocuk bile bilir bunu

I-PHONE tabiki

I-PHONE, N95'i havada karada denizde herzaman ve heryerde HOP-LA-TIRRR bitti nokta

görünen köy kılavuz istemez
  • 2 telefon içinde konuşmak için daha erken. Piyasaya çıkıpta kullanıcıları yorumlar yazmaya başladığında hangisinin daha ii olacağı belli olacak.
    birikim birikim dediğiniz nokia yıllardır aynı işletim (!) sistemini kabuk değiştirip değiştirip önümüze getiriyor ve hala kapış kapış alınıyor garip. Bu kıyaslamayı yapmak çok saçma bence. Kesinlikle I-PHONE
  • i-phone'u n95 ile kıyaslamak bence çok saçma. çünkü şu anda i-phone ile kıyaslanabilecek bir telefon yok piyasada. i-phone devrim niteliğinde bir telefon. kullanım açısından standart telefonlardan çok farklı ve çok önde bir telefon. üzerinde bulunan birçok sensör sayesinde kullanımı çok basit hale getirilmiş. 3.5 inçlik ekranla telefonu tümüyle kontrol edebiliyosun. ilk videosunu youtube de izlediğimde inanamadım. müthiş bir rahatlık sağlıyor. kesinlikle aşmış bir telefon. telefon lafıda aslında yetersiz. pdaların özelliklerinin tamamını (hatta fazlasını) çok daha kolay bir kullanımla yerine getirebiliyor. çıktığı zaman kesinlikle alacağım. i-phone çıktığı zaman diğer telefon üreticileri ne yapacak çok merak ediyorum.
  • Sen hic Pda kullandinmi daha once.Kullandin diyelim bir iki goz alici ozellikle on plana cikarilmis cihazin videolarindan nasil anladin asmis oldugunu.Pda kullanan birine bu cihaz sinirli gelir.Cunku sahip oldugu macOS isletim sistemi 3rd parti yazilimlari desteklemiyor.Yani sonradan herhangi bir program yazilim yukleyemiyorsun cihaza.Meraklilari satisa sunulana kadar bunun degisecegini umut etsede durum bu.

Bunun yaninda evet Iphone ile N95 i kiyaslamak cok sacma cunku,iki cihazda apayri cihazlar.Ki hadi kiyaslandi diyelim 1 ay icinde cikacak N95 in sahip oldugu ozelliklerle Turkiyede en iyi ihtimalle 2008 basinda cikacak bir cihazin ozelliklerini kiyaslamak neyin nesi oluyor.Ben yazayim laf kalabaligindan baska bir sey degil.
    quote:

Orjinalden alıntı: deniz_1903

i-phone'u n95 ile kıyaslamak bence çok saçma. çünkü şu anda i-phone ile kıyaslanabilecek bir telefon yok piyasada. i-phone devrim niteliğinde bir telefon. kullanım açısından standart telefonlardan çok farklı ve çok önde bir telefon. üzerinde bulunan birçok sensör sayesinde kullanımı çok basit hale getirilmiş. 3.5 inçlik ekranla telefonu tümüyle kontrol edebiliyosun. ilk videosunu youtube de izlediğimde inanamadım. müthiş bir rahatlık sağlıyor. kesinlikle aşmış bir telefon. telefon lafıda aslında yetersiz. pdaların özelliklerinin tamamını (hatta fazlasını) çok daha kolay bir kullanımla yerine getirebiliyor. çıktığı zaman kesinlikle alacağım. i-phone çıktığı zaman diğer telefon üreticileri ne yapacak çok merak ediyorum.
    Uçmasak da,

• quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Sen hic Pda kullandinmi daha once.Kullandin diyelim bir iki goz alici ozellikle on plana cikarilmis cihazin videolarindan nasil anladin asmis oldugunu.Pda kullanan birine bu cihaz sinirli gelir.Cunku sahip oldugu macOS isletim sistemi 3rd parti yazilimlari desteklemiyor.Yani sonradan herhangi bir program yazilim yukleyemiyorsun cihaza.Meraklilari satisa sunulana kadar bunun degisecegini umut etsede durum bu.

Bunun yaninda evet Iphone ile N95 i kiyaslamak cok sacma cunku,iki cihazda apayri cihazlar.Ki hadi kiyaslandi diyelim 1 ay icinde cikacak N95 in sahip oldugu ozelliklerle Turkiyede en iyi ihtimalle 2008 basinda cikacak bir cihazin ozelliklerini kiyaslamak neyin nesi oluyor.Ben yazayim laf kalabaligindan baska bir sey degil.
    quote:

i-phone'u n95 ile kıyaslamak bence çok saçma. çünkü şu anda i-phone ile kıyaslanabilecek bir telefon yok piyasada. i-phone devrim niteliğinde bir telefon. kullanım açısından standart telefonlardan çok farklı ve çok önde bir telefon. üzerinde bulunan birçok sensör sayesinde kullanımı çok basit hale getirilmiş. 3.5 inçlik ekranla telefonu tümüyle kontrol edebiliyosun. ilk videosunu youtube de izlediğimde inanamadım. müthiş bir rahatlık sağlıyor. kesinlikle aşmış bir telefon. telefon lafıda aslında yetersiz. pdaların özelliklerinin tamamını (hatta fazlasını) çok daha kolay bir kullanımla yerine getirebiliyor. çıktığı zaman kesinlikle alacağım. i-phone çıktığı zaman diğer telefon üreticileri ne yapacak çok merak ediyorum.

iphone yazılım yüklenememesi de nerden çıktı şimdi. piyasadaki en dandik java telefona bile program yüklenebiliyorken iphoneye yüklenememesi bana saçma geliyor. ayrıca yazımı dikkatle okursan ben iphonenin telefonlardan üstün olduğundan bahsettim. ayrıca videolardan izlediğim kadarıyla pdaların işlevlerini fazlasıyla yerine getirebiliyor. benim burda asıl değinmek istediğim i-phonenin kullanım kolaylığı ve telefon kullanımına getirdiği yenilikler. bunu anlamak için telefonu kullanmam gerekmez. ilkokul çağındaki çocuk bile, tuşu olmayan tamamen dokunma ile kontrol edilebilen bir telefonla diğer telefonlar arasındaki farkı anlayabilir. benim amacım i-phone'u övüp nokia n95'i yermek değil. ben gördüğüm farkı söylüyorum sadece. bunları da dile getirmek laf kalabalıklığı oluyorsa sana saygılarımı sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_1903 -- 22 Şubat 2007; 19:07:03 >

• I-PHONE

Orjinalden alıntı: sky__walker

daha çıkmamış 2 cihazı nasil kıyaslıyorsunuz gercekten anlayamıyorum

heycanlanıyor işte abisi ne yapsınlar tabi bende
    production ஜஜஜஜ*Leader Prime*ஜஜஜஜஜOptimus ©2007
  • n95 in 5mp kamerası hariç iphone tercih ederim videolarından da izlediğim kadarıyla çok güzel bi cihaz

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Sen hic Pda kullandinmi daha once.Kullandin diyelim bir iki goz alici ozellikle on plana cikarilmis cihazin videolarindan nasil anladin asmis oldugunu.Pda kullanan birine bu cihaz sinirli gelir.Cunku sahip oldugu macOS isletim sistemi 3rd parti yazilimlari desteklemiyor.Yani sonradan herhangi bir program yazilim yukleyemiyorsun cihaza.Meraklilari satisa sunulana kadar bunun degisecegini umut etsede durum bu.

quote:

iphone yazılım yüklenememesi de nerden çıktı şimdi. piyasadaki en dandik java telefona bile program yüklenebiliyorken iphoneye yüklenememesi bana saçma geliyor. ayrıca yazımı dikkatle okursan ben iphonenin telefonlardan üstün olduğundan bahsettim. ayrıca videolardan izlediğim kadarıyla pdaların işlevlerini fazlasıyla yerine getirebiliyor. benim burda asıl değinmek istediğim i-phonenin kullanım kolaylığı ve telefon kullanımına getirdiği yenilikler. bunu anlamak için telefonu kullanmam gerekmez. ilkokul çağındaki çocuk bile, tuşu olmayan tamamen dokunma ile kontrol edilebilen bir telefonla diğer telefonlar arasındaki farkı anlayabilir. benim amacım i-phone'u övüp nokia n95'i yermek değil. ben gördüğüm farkı söylüyorum sadece. bunları da dile getirmek laf kalabalıklığı oluyorsa sana saygılarımı sunuyorum.

Cihazi Inceleyenler yaziyor.Cihaz ile hangi yazilimlar geliyorsa o sonrada program yuklenemiyor.Dahasi adamlar bu yuzden i phone icin smartphone bile degil yaziyorlar.Sen pda ppc ler ile kiyasliyorsun.Ayrica izledigin videolardaki bir iki goz boyayan ozellikle pda larin islevselligini yerine getiriyor yazmak abarti olmus biraz.

I-PHONE MU? YOKSA N95 Mİ?  SEÇİMİNİ YAP OYUNU VER

http://www.engadget.com/2007/01/09/the-iphone-is-not-a-smartphone/

http://www.betanews.com/article/Report_Apple_IPhone_Not_a_Smartphone/1169746276
    Uçmasak da,

• kısaca N95 derim ayrıca yukarıda n95 in özelliklerini sıralarken bazı arkadaşlar n95 in en önemli özelliği olan ve bundan sonrada cep telefonlarında en az kamera kadar standart olan bütünleşik GPS yi yazmamış bu gps n95 i öne geçirir ayrıca ıphone nın fiatı 1500$ civarında olacak laptop gibi yani o yüzden ülkemiz de çok az bir grup tarafından alınır iphone ama şunuda söylemeliyimki tasarım ve şıklık konusunda iphone 10 numara ........

Orjinalden alıntı: besiktas

Hesaplı işlevsel bir alet isteyen nokia nın unutulan E70 modeline baksın wi-fi klavye ne ararsan var 940 ytl

E70'in non-touchable ekranında telefon hafızası dolu uyarısı almadan birkaç uygulama çalıştırıp inceleme yapabilirsen haberimiz olsun
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.