Şimdi Ara

I-PHONE MU? YOKSA N95 Mİ? SEÇİMİNİ YAP OYUNU VER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
20.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone un tanıtım videosunu izlemenizi tavsiye ederim, parmağın ucuyla sayfa kaydırmayı görünce işte budur dedim, belki iphone un şu anki hali değil ama bundan sonraki modelleri çok çok daha güzel olacak. Tercihim kesinlikle iphone dur.
    (Benim gibi aynı symbian, aynı menüden sıkılanlar için diyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur -- 14 Ocak 2007; 13:00:45 >

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • Secim kisiye ,kullanim amacina gore degisir.Iki cihazda apayri N95 in de Iphone nunda ne oldugu belli.iphoneyi secenlerinki suan icin meraktan ote bir sey degil bana gore.N95 i bekleyen alacak olan Iphone ciksada alir cikmasada alir.
    Uçmasak da,
    Açlıkdan nefesimiz koksa da,
    O havalimanı dünyanın, bizim en büyük havalimanımızdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Secim kisiye ,kullanim amacina gore degisir.Iki cihazda apayri N95 in de Iphone nunda ne oldugu belli.iphoneyi secenlerinki suan icin meraktan ote bir sey degil bana gore.N95 i bekleyen alacak olan Iphone ciksada alir cikmasada alir.

n95 de , iPhone da henüz çıkmadı piyasaya. İkisininde kullanım videoları youtube da bolca mevcut. Ona göre karar veriyoruz zaten.
    iPhone ! Mantıklı olun ! Geleneksel basit cihazlara taklılı kalmayın derim. (Gitti...'de birisi 2.5 milyar vermiş N95'e şaşarım !)

N95'i tek üstün yapan 5 MP kamera ! Bence bir cep tel için 3 MP bile yeterli önemli olan resim kalitesi ve çekim özellikleri (red eye func, flash, video FPS, ISO vs.)

Eh iPhone'un 5 MP'li modelini de çıkartırlar yakında herhalde , sadece donımı entegre edersiniz o kadar !

Gizli bahçenizde açan çiçekler vardı, gecede ve yalnız. Vermeye az buldunuz , yahut vaktiniz olmadı. @Behçet Necatigil
  • iphone 8gb

Orjinalden alıntı: borajik

iphone 8gb

doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dewil_may_cry -- 4 Mart 2007; 22:00:42 >

BUYRUN BUTUN YONLERI ILE TARTISALIM

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> ###ONLY APPLE iPHONE###TELEFONDA NOKTAYI KOYDU
  • http://www.youtube.com/watch?v=YgW7or1TuFk

BUYRUN BUTUN YONLERI ILE TARTISALIM

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> ###ONLY APPLE iPHONE###TELEFONDA NOKTAYI KOYDU

TARTISMAYA GEREK YOK 5G BU YAA 10G DA OLABILIR
    N95in üstün 5mp kamerası var, iphoneunki ise 2mp biri kamerayı önemsemiş diğeri önemsememiş
    N95in 2.6 inç ekranı var, diğerinin 3,5 in... N95 ben cep bilgisayarı değilim istesem bende dev ekran olurdum ama ben daha çok cep telefonuna benziyim diyo, iphone ise resmen bir pda bir cep bilgisayarını andırıyo. hoş N95in sloganı da multimedya computer
    yani N95 cep bilgisarı olsun ama olmasın istemiş.öyle olsadı intener tablete eklerlerdi onca özelliği o resmen telefon bilgisayar karışımı yapmak istemiş. ve bence başarılıda olmuş
    N95 bi cepbilgisayarı değil, ama iphone buna daha yatkın.
    N95 müziğe önem vermiş, çift sürgülü kapak yapmış ve koloylık olsun diye buraya tuşlar koymuş, ama ben bi cep telefonuyum diğer özellikler beni aşar deyip abartıya gitmemiş.İphone ise itunes yazılımı sayesinde resmen ipod bide 3.5inç ekranla...
    kısaca N95 herşey... hem dijital fotoğraf makinesi,hem yaklaşık olarak cep bilgisayarı, hem dijital müzik çalar, hem gps hem şu hem bu...
    bana göre iphone şimdilik müzik kutusu ve internette gezinme konsolu... başka bişey deil.

benim görüşüm bu.N95mi iphone mu karşılaştırması biras ters. ama illede seçim yap diyosan tabiiki N95.çünkü o bir multimedya bilgisayarı.....

• bence n95 , 5mp kamerası dışında iphone'dan üstün bir tarafı yok

quote:

Orjinalden alıntı: ozar

iphone konsept olarak harika, daha ilk model olduğundan özellik açısından n95in altında kalacaktır ama tahminimce 1000 ytl civarıdna bir fiyatla sunulursa ilki çok tutulacaktır ve 2. nesil iphonelar piyasayı ele geçirebilirler.

aynen

N95'e rakip çıkması iyi oldu.
  • bende N95
    May The EXCEL be with you
  • "Birşeyi ya ilk yap, ya en iyisini yap..." NOKIA bunu başarıyor. Apple'ın tecrübesizliği çerçevesinde N95 diyorum.. Ama yinede bekleyip görmek gerek..

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.