Şimdi Ara

I-PHONE MU? YOKSA N95 Mİ? SEÇİMİNİ YAP OYUNU VER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
20.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kamera olayını atlarsak iphone derim daha karizmatik daha kullanışlı
  • tam i phone alacaktım ki fikrimi tamamen değiştiren bi yazı okudum ve araştırdı ki i phone gerçektende içi boş bi plavara en basitini sölemek gerekirse Bluetooth bile yok şimdi ve birçok daha şeyi şu hani youtube de gördüğünüz özelliğin çoğunuda parayla yükletiyosunuz başka hiç bi yerde yok şünkü lisanslı çalışıo ve bu i phone la ilgleneler almadan öce şu yazıyı okusun bence
    http://www.macdunyasi.com/2007/06/30/son-kez-iphone-gercekleri/
  • iphone görünüş olarak çok güzel bir cihaz ama sonuçta Türkiyede satışı olmadığı için servisi ve tamiri mümkün değil ayrıca telefonu kullanmak için programlarla kırılması neticesinde garanti dışı kalıyor ve tamire yurtdışına bile yollasanız tamir parasını sizden isterler ve bu da astarı yüzünden pahalı olur iphone konsept olarak çok güzel fakat apple'ın kullanıcıların isteklerini gözardı etmeyip iphone na yeni özellikler katıcağına buna kampera mpsinin yükseltilmesi, sim kilidsiz olması vb. şeyler dahil ve o iphonenuda Türkiye dahil birçok ülkede satıcağından kuşkum yok yeni model iphone çıkana kadar bence n95

I-PHONE MU? YOKSA N95 Mİ?  SEÇİMİNİ YAP OYUNU VER
  • arkadaşlar iphone iphone diye yırtınıyorsunuz ama bu telefon smartphone değil çünkü şuan kullandığım ikinci telefonum iphone ve içeriğindeki özellikleriyle yetinmek zorunda kalıyorum fakat diğer kullandığım telefonum N95 ve ikisi arasındaki farkı en iyi ben bilirim sanırım, her iki telefonda apayrı klasmanda benzersiz özelliklere sahip ama ben N95'in smartphone olma avantajlarını kullanan biri olarak elbette N95 iphone'un birkaç adım önünde olduğunu söyleyebilirim,çünkü N95 bir çok cihazın yapabileceklerini tek bir cihazda topluyor,multimedya müzikçalar,Fm radyo ,5 mp kamera,video kamera ,GPS ,oyun konsolu (N GAGE),ve smatphone uygulamaları ile birçok özellik ekleme şansınız var...
    iphonda bu kadarını bulmanız imkansız ,bu yüzden benim tercihim N95...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.