Şimdi Ara

I-PHONE MU? YOKSA N95 Mİ? SEÇİMİNİ YAP OYUNU VER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
20.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n95 in neyi iphone a tercih edilebilirki?kamerası.
    bir digicam ve bir iphone u alıp koli bantıyla bantla n95 den daha küçük olur...
    acaltun17
  • Bende I-phone diyorum
    ѕєη σ вιℓ∂ιgιη вüтüη αѕк вαн¢єℓєяιηιη єη ηα∂ι∂є ¢ι¢єgιѕιη тα ιℓк вαкıѕтα νυя∂υη мüнüяü кαℓвιмє ѕєη єzєℓ∂єη ναzgє¢ιℓмєzιмѕιη!!!

єгςคภ รє๔єŦ
  • Az bir farkla İPhone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 1 Temmuz 2007; 5:46:37 >

canon eos 5d, canon canonet gl17 giii, lomo smena symbol, canon powershot a460, konica revio z3, jvc picsio, canon ef 17-40mm f/4 l usm, canon ef 70-300mm f/4-5.6 is usm, canon ef 40mm f/2.8 stm, sigma 24mm f/2.8 super wide macro, carl zeiss tessar 50mm f/2.8 jena ddr, industar 50-2 50mm f/3.5, helios 44m 58mm f/2, meyer-optik görlitz domiplan 50mm f/2.8, jupiter 9 85mm f/2, jupiter 37a 135mm f/3.5, prinzflex auto reflex 28mm f/2.8, kenko 2x pro 300 dg
  • o videoları görünce kesinlikle ı-phone

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • Fazla bir bilgim yok ama İphone diyorum ben.Ama hangisi iyi onu bilmiyorum.

burada fanatikler ipod ,ilah vb.. sözleri söyleyebilir ancak unutmayın i-pod lar ses kalitesi olarak hiç de o derece başarılı değildi!

Microsoft un rakibi olduğu için eskidne kalma apple a bir hayranlık var,
    batmak üzere olan apple bu hayranlığı çok iyi kullandı,
    testlere bakın, ipod yarı fiyatında ki creative nuvo2 kadar iyi ses veremiyorken dünyayı sildi süpürdü,

sorunsuzlukmu,
    hayır arıza çıkarma oranıda hiç düşüm sayılmazdı,
    ipod bir pazarlama başarısı

telefondada sunduğu özelliklerele bir numara olurmu bilmem,
    ama kendini öyle kabul ettirip bir numara olacaktır,
    aslen olmasada
  • ARKADAŞLAR IPHONE DA BLUETOOTH ÖZELLİĞİ VAR FAKAT HİÇBİR DOSYA TRANSFERİNDE KULLANILAMIYOR SADECE KULAKLIK , MMS VE JAVA DESTEĞİ YOK , 3.NESİL YAZILIM YÜKLENEMİYOR , 3 G ÖZELLİĞİ YOK , VİDEO ÇEKEMİYOR , İNTERNETTEN RESİM VE SAYFAYI İNDİRİP KAYDEDEMİYORSUN VS.VS. DAHA NE DİYİM.

iPhone'un eksikleri

- 3G desteği yok. Şebeke içi internet için GPRS/EDGE kullanılmak zorunda.
    - 3. parti yazılım desteği yok, kapalı sisteme sahip. Jobs’un yalanına kananlar, tarayıcı ve internetsiz çalışmayan Web 2.0 uygulamalarını 3. parti yazılım sanıyor
    - Oyun yok
    - Java ve Flash desteği yok
    - Koca koca reklamlar yapılsa da, YouTube desteği sadece 10.000 video ile sınırlı
    - Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra (1 yıl), fahiş paralar ödenerek değiştirilmek zorunda
    - MMS desteği yok-
    Tuşsuz yapısı ve dokunmatik ekranı nedeniyle tek elle kullanılamıyor. Fiziksel klavyesi yok
    - İki megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok
    - GPS yok
    - Anlık mesajlaşma (AIM, Yahoo, MSN) desteği yok
    - Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor
    - Hafıza kartı yuvası yok
    - FM radyosu yok
    - iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor

- Bilgisayar sahibi olmadan, iPhone kullanmak mümkün değil. iTunes ile etkinleştirmek zorunlu
    - Excel, Word ve PDF desteği görüntülemeden ibaret. Belge düzenlemeyi ve oluşturmayı desteklemiyor
    - Safari tarayıcısı var. Fakat Flash olmadığından, pek çok sitede görüntüleme sorunu yaşanıyor
    - Sesli arama, sesli komut ve ses kaydı yok
    - A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok
    - Kablosuz eşitleme ya da internetten doğrudan içerik satın alma desteği yok
    - Tarayıcısı var ama internetteki resim, müzik vb. dosyaları hafızaya kaydedemiyorsunuz
    - AT&T dışı SIM kartların çalışmaması bir yana, her AT&T SIM kartı çıkarıp takışta bile aleti yeniden etkinleştirmek gerekiyor.
    alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIFYASIN -- 3 Temmuz 2007; 13:27:11 >

• Sadece şu an biraz kamera sorunu var bence i phone etkileyici mp sinide yükseltirse güzel olur ama Türkiyeye geldiğinde bir sorun u kimse aklında bulundurmuyor TAMİR. kocaman ekranı var ya hasar görürse birde kullanıcı hatasıysa ya telefonun yarısı kadar tamir parası verirsin yada at çöpe gitsin. malum bir arkadaş kulaklığa 45 ytl vermiş ama nokia garantili geçen sene n70 in açma tuşunu bozduk hiç para alınmadan gitti geldi bozduk birde yani kullanıcı hatası sayabilirdi. kim yapacak bu telefonları merak ediyorum bozulursa çünkü komple yeni bir anlayış var ekran ı değilşik filan
  • Bir n95 kullanıcısı ve fotografla ugrasan biri olarak devamlı dıle getırılen mor fotograf cekımı deyımını anlamıyorum. Telefonumu aldığım gıbı basıt bır guncellemeden sonra boyle bır sorunla karsılasmadım. gece ve gunduz fotografları video kaydı ınanılmaz. tatıle gıderken canon fotograf makınemı ve sony kameramı yanımda goturmeyı unutturacak kadar tatmın edıcı, gps internet java uygulamalarını saymıyorum. ayrıca nokıa her zaman şikayet edılen, her özellıgı bır telefona koymama ınadını bu telefonla kırdı. ıphone gelınce bence yenı bır teknoloji dokunmatık ekran sanırım bır sonrakı modelı beklemek mantıklı sonucta ılk cıkan modelle prototıp gozuyle bakmak ozellıklerının gelıstırılmesını beklemekte yarar var. eksıklerıne bakınca telefonu ıslevsel olarak kullanan bırı olarak yanlızca goruntu ıcın ıphone dıyemıyorum.
  • arkadaslar ben cok arastırdım sorusturdum iphone sadece yuzeysel olarak guzel yani soylekı telefonda kamera war fakat video cekmıo flas yok zoom yok hıc bır sey yok bluetooth war sadece kulaklık ıcın kullanılıo daha bır cok kotu seyler war n95 hakkındada cok ıyı seyler duymadım ondan da kamera gps tus takımı telefonun kapak olayı hafıza sorunu vb cok sorunlu ımıs cok rahatsız edıcı diye duydum bılgınıze...
    - Java, flash desteği yok
    - flaş ışığı yok, video kayıt yok, zoom yok
    - A2DP profili yok
    - Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra (1 yıl), fahiş paralar ödenerek değiştirilmek zorunda
    :
    :
    :
    :
    :
    yok oğlu yok

Ben kesinlikle N95 diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Kg21Kco.. -- 22 Ağustos 2007; 1:36:03 >

• Öncelikle herkeze slm!!yazışmalarını okudum ve gerçekten gerçekçi yazılara hak vermemek elde deil!bi şeyi almadan önce türk halkı her zaman ilk markaya bakar sonra ooo süpermiş der!biz nokia konusunda gerçekten güvenilir kararlar veriyolruz fakat günümüz cağın yeniliklerine bizim hızmız hetmiyor we hergün çıkan yeni modeller bizim kafamızı çorba yapmaya yetiyo.Aldığımız ürünü ne kadar elimizde tuttuğumuzu ilk önce kendimize sormalıyız.Bizler her çocuğun gördüğü oyuncağı istergibi teknoloji konusundaki bitmeyen istekelrimizi karşılayabilecek telefonlar yok ve olmıyacak.O zaman elimize aldığımız aletin bir öncesinden farklı oluşuna ilk bakarım.elime aldığım şeyin iyi oluşundan ziyade farklı olşunu beklerim ki bn müşteriysem we her zmaan haklıysam bu farklılıkların kararkını kullanrak veririm.Bu yüzden bu işe adıyla giriş yapan apple a güvenerek bu telefonu almayı tercih ediyorum.Bu konudaki araştırmalarını bilen biri olarak uzun zamandır bu piyasaya girmeyi beklediler ve bir anda ii bi giriş yaparak adından söz ettirdiğine inanıyorum.Özellikler bakımından nokia teknolojine ayak uydurur mu bunu yakın zamanda görücez ama bu tatlı rekabetler her zaman biz kullanıcılara yaramıştır.iphone eskisklerini görmemk elde değil ama fiyat bakımından n95 edn çok daha hesaplı olarak görünüyo!700ytl ye iphone almak mümkün bu ay içinde!n95in yeni modeli bazı sitelerde 2milyara satışa sunuldu ki komik bi rakam şu saniyede

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.