Şimdi Ara

I'm shaco don't need smite!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta yazıyor. Adamlar ne baron kestirtti bize ne drake...
    Varsa forumda no smiteciler adresiyle beraber favori no smite şampiyonunu yazsın paylaşmak güzeldir.

• High elodaysan (Challenger-Diamond-Plat) Smite kullanman şart. Ama değilsen WW-Udyr-Shaco favori no smite sampiyonlarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek jungle oynamam ama nunu ve cho da gayet iyi drake ve baron çalabilir.
    Jungle oynarsam smite alırım abicim,şansa bırakmam.Bi baron çaldırdığını düşünsene,aman aman diyim,başın büyük belaya girer :D
  • No smite çok yanlış bir yöntem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smite jungleyi hızlı dönmekten ziyade baron ve dragon çalmak , çaldırmamak için alınır . Smite almayacaksan gidip başka lanede oynarsın da bırakırsın smite alacaklar jungle yapar . Bu kadar basit insanı sinir eder smitesizlar . Allah'tan çook uzun süredir karşılaşmadığım bir durum .
  • normal oyunlarda bende almıyorum pek gerek duymuyorum level 3 den sonra. gayet de eziyorum shaco alan kişi shaco oynamayı bilmiyorsa smite ihtiyac duyar. shaconun amacı karşı tarafın junglesini oyundan düşürmek karşı takımın mavisini kırmızısını mümkün olduğunca çalıp kendi mavisini ortadakine vermektir. karşı tarafın junglesi oyundan düşünce 4 v 5 oynayamaya başlıyorsun kazanılan 2 tfden sonra genelde sure geliyor.. ama rank oynuyorsam mutlaka alıyorum baron çok rahat çalıyorum kendim ölüyorum ama baronu çalıyorum sonuç olarak.
  • no smite no güven abi heran baron,drake vs. kaptırabilirsin.Ama shaco boxlar yardımı ile çok seri jungle dönebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PROJECT I.GI. I'm Going In 2...
    22 yıl önce açıldı
    Plan Staff Of Herding Bug'i
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

normal oyunlarda bende almıyorum pek gerek duymuyorum level 3 den sonra. gayet de eziyorum shaco alan kişi shaco oynamayı bilmiyorsa smite ihtiyac duyar. shaconun amacı karşı tarafın junglesini oyundan düşürmek karşı takımın mavisini kırmızısını mümkün olduğunca çalıp kendi mavisini ortadakine vermektir. karşı tarafın junglesi oyundan düşünce 4 v 5 oynayamaya başlıyorsun kazanılan 2 tfden sonra genelde sure geliyor.. ama rank oynuyorsam mutlaka alıyorum baron çok rahat çalıyorum kendim ölüyorum ama baronu çalıyorum sonuç olarak.

Shaco oynamayı biliyorsa smite almaz öyle mi

• cho?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

normal oyunlarda bende almıyorum pek gerek duymuyorum level 3 den sonra. gayet de eziyorum shaco alan kişi shaco oynamayı bilmiyorsa smite ihtiyac duyar. shaconun amacı karşı tarafın junglesini oyundan düşürmek karşı takımın mavisini kırmızısını mümkün olduğunca çalıp kendi mavisini ortadakine vermektir. karşı tarafın junglesi oyundan düşünce 4 v 5 oynayamaya başlıyorsun kazanılan 2 tfden sonra genelde sure geliyor.. ama rank oynuyorsam mutlaka alıyorum baron çok rahat çalıyorum kendim ölüyorum ama baronu çalıyorum sonuç olarak.

Shaco oynamayı biliyorsa smite almaz öyle mi

ya tam öyle değil bende yanlış yazmışım ama normal oyunlarda o kadar önemli değil. yada ben normal oyunları o kadar fazla önemli olduğunu düşünmediğimden kaynaklanıyor olabilir. orada ben yanlış yazım hatası yapmışım. kusuruma bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lulu or AFK

cho?

Nom Nom Nom Nom !!!

Ama yinede smite şart
  • nosmite = ****

edit: no brain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E3DD8841 -- 18 Mart 2013; 16:35:29 >
  • smitesız ormancıya ormancı demem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

smitesız ormancıya ormancı demem

demişsin ama.

• Aman ormancı canım ormancı,
    Smite almazsan eğer,
    Takımına düşer yoktan bir acı.
  • Çok severim i dont need smite diyip son saniyede smite almayı :=)
  • Nunu q zaten smite. 2 smite çok harika gidiyor.
  • Jungler varsa o adamda smite olacak arkadaş, isterse %6481238561 lifesteal'ı olsun.
  • Her jungle'a gider smite.Jungle iken smite almazsan saçmalamış olursun.
  • smite can dır canan dır yar dır yaren dir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.