Şimdi Ara

I'm legend 2 mi geliyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rietveld

SPOİLER

Ya bana filmin sonu hep saçma gelmiştir.Will amcada kadınla çocuğun yanına girse ya.Ordan atsa bombayı.Niye ölüyorki anlamadım.Gerçi hayatında kimse kalmamış.Tüm sevdikleri ölmüş.Ama bana saçma geldi sonu.Yani ölmemesi gerekiyordu bence.

Değil mi ama. At bombayı. Hemen gir içeri. Dışarısı patlasın. Ama olmaaaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Bende çok beğendim,hiç beğenmedi demedimki, ben bu türün iyi çekilmiş her filmini severek izlerim ki phi nin söylediği bütün filmleride izledim,ayrıca ona katılıyorum zombi filminin manası konusunda. Şunu söylemek istedim, bu virüs konusu güncel(özellikle ABD de) ve korkulan bir konu.O yüzden insanlar bu filmleri çok tutuyor. I m legendi bunlardan ayıran ise Will Smith dir, o kadar...

Will Smith bu filmin tutmasının ana sebebi zaten

başka konuda sonuçta fragman dan görüyoruz şehir bomboş bir kişi kalmış herkes sonunu merak ediyor filmi merak ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

quote:

Sıradan bir zombi filmi klasik senaryo. Nasıl bu kadar hasılat elde edebildi anlayamıyorum.

I am legend 2'de kim oynayacak peki? Malum sonunda iyi şeyler olmuyor.

filmi izledikten sonra eleştiri yapsan daha iyi olurdu

İzlemesem filmin sonunda olanları nerden bilebilirim?
    Yazdığımı okuduktan sonra yorum yapsan daha iyi olurdu

Zombi derken. Kastettiğim şey hastalık kapıp canavara dönüşen kişiler.
    Bknz: resident evil 1-2-3 ve 28 gün sonra ile 28 hafta sonra.
    Hep aynı senaryo
    Bir virüs vardır. Halka yayılır. Herkes canavara dönüşür. Ve kurtulmaya çalışanlar vardır...

Bi yerde haklısın senaryo çokta kendine özgü değildi ANCAK içinde Will Smith in oluşu onu yeterince özgün kılmıştır

Ayrıca filmi bi an bile gözümü ayırmadan birazda korkarak izledim

• quote:

SPOİLER

Ya bana filmin sonu hep saçma gelmiştir.Will amcada kadınla çocuğun yanına girse ya.Ordan atsa bombayı.Niye ölüyorki anlamadım.Gerçi hayatında kimse kalmamış.Tüm sevdikleri ölmüş.Ama bana saçma geldi sonu.Yani ölmemesi gerekiyordu bence.

ama orası küçücük nasıl sığacaklar birinin kendini feda etmesi lazımdı will de kendini feda etti..
  • Karısı ve çocuğunun öldüğüne dair hiç konu geçmedi acaba 2 de onlar oynayanacak mı?

Birde bu virüs sadece o adada mı dünyaya da yayılmış mıydı?

O virüsü en başta konuşan kadın doktor yapmıştı değil mi ?
  • quote:

SPOİLER

o zaman efsane olmazdı filmin amacıda bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Kutikul@:. -- 4 Şubat 2008; 15:09:17 >
  • Adam öldü ne 2 si
  • quote:

quote:

Dünya'yı kasıp kavuran herkesi yaratığa dönüştüren bi hastalığın ilacını bulunca da efsane olunurdu. Ölmesine gerek yoktu.(bence)

• 2 filmde will smith olmali olmazsa is olmaz filmde. bana adam o hayata ayak uydurdugu icin tutldu gibi geliyor oraya yakistigi icin. 2. filmde bu olaylarn oncesine gidilmeli kesnlikle will smith olmali o mutantlarla ilk karsilasmada olanlar insanlarn yok olusu will in cabalari felan anlatilmali detayli bir sekilde o zmn yine kesnlikle izlenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Swiny

2 filmde will smith olmali olmazsa is olmaz filmde. bana adam o hayata ayak uydurdugu icin tutldu gibi geliyor oraya yakistigi icin. 2. filmde bu olaylarn oncesine gidilmeli kesnlikle will smith olmali o mutantlarla ilk karsilasmada olanlar insanlarn yok olusu will in cabalari felan anlatilmali detayli bir sekilde o zmn yine kesnlikle izlenir.

bence de eger 2.yi yaparlarsa gecmisi gosterme tarzinda bi film yaparlar. cunku 2. filmde gelecegi gosterip de will smith'i bir sekilde kurtulmus gibi yaparlarsa sacma otesi olur film. will smith'siz yaparlarsa da gise getirmez film.
  • iyi güzel film, will smith de önemli bir faktör filmin başarısında ama çıkıp da şaheser gibi göstermeyin filmi, yaratılcılık filmde neredeyse sıfır, virüs yayılıyor insanlar canavarlaşıyor herkese saldırıyor, biraz duygusallık kat biraz farklılaştır resident evil dan al sana yeni film, başka hiçbir özelliği yok, hatta bir nevi resident evil 3 nerdeyse aynı sayılabilecek türde, sadece güneş ışığına karşı duyarlılar ve daha hızlı güçlüler, re3 te de en sonda kalanlar diğer virüs bulaşmamış sağ kalanların yanına gidiyorlar bu filmde de, neyse sonuç olarak resident evil serisinin 3 filmi yoğurulup bir film çıkarılmış ortaya, başrole de will smith konulup başarı sağlanmış o kadar, bu film sadece bundan ibaret, ne bir şaheser ne bir başyapıt ne de buradaki açılan en iyi 5 film en unutulmayan filmler tarzında başlıklara yazılabilecek türden bir film
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

Karısı ve çocuğunun öldüğüne dair hiç konu geçmedi acaba 2 de onlar oynayanacak mı?

Birde bu virüs sadece o adada mı dünyaya da yayılmış mıydı?

O virüsü en başta konuşan kadın doktor yapmıştı değil mi ?

filmi daha dikkatli seyretmelisin...karısı ve çocuğu ölüyor.anlatıyım..

karısı ve çocuğunu helikoptere bindiriyor helikopter biraz havalanıyor ..o sırada karşı tarafta mutantlar başka bi helikoptere saldırıyo helikopter bozuluyo ve sonunda karısı ve çocuğunun olduğu helikoptere çarpıyo(ama tam çarptığı anda will uyanıyo orayı göstermiyolar )

evet virüs tüm dünyaya yayılmıştı

o ve onun gibi doktorlar yapmıştı (will de içindeydi)

• quote:

quote:

quote:

Dünya'yı kasıp kavuran herkesi yaratığa dönüştüren bi hastalığın ilacını bulunca da efsane olunurdu. Ölmesine gerek yoktu.(bence)

evet ölmesine gerek yoktu. ama kesin 2. film geçmişi anlatıcakk

• Bana göre bu tipteki filmlerin en iyisiydi.
  • Napıp edip diriltirler Will Smith'i.
  • quote:

Sıradan bir zombi filmi klasik senaryo. Nasıl bu kadar hasılat elde edebildi anlayamıyorum.

I am legend 2'de kim oynayacak peki? Malum sonunda iyi şeyler olmuyor.

İmzan çok güzel

"Nice insanlar gördüm,üzerinde elbisesi yok.Nice elbiseler gördüm,içinde insan yok."
  • quote:

Orjinalden alıntı: Swiny

2 filmde will smith olmali olmazsa is olmaz filmde. bana adam o hayata ayak uydurdugu icin tutldu gibi geliyor oraya yakistigi icin. 2. filmde bu olaylarn oncesine gidilmeli kesnlikle will smith olmali o mutantlarla ilk karsilasmada olanlar insanlarn yok olusu will in cabalari felan anlatilmali detayli bir sekilde o zmn yine kesnlikle izlenir.

birşeye güveniyorlarki 2. sini çekiyorlar hem daha 2 sene var yahu
  • Ben 1ini beğenmedim o kadar yaw.

28 gün sonra veya 28 hafta sonra da nerdeyse aynı konu üserine, ve daha ii gibi.
  • Spoiler

|||Bomba yere çarptığı anda patlıyor, nasıl girsin o arada içeri. Zaten kapıyı açarsa diğer ikisi de ölecek. |||
  • Bence 1. güzel bir yapıttı ve bence 2.sinde de Will Smith Yasayacak
    zate hangimiz bomba patladıktan sonra patladıgı yerdeki hasarı gorduk
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.