Şimdi Ara

I'm legend 2 mi geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gösterime girdiğinden beri 332.1 milyon dolar hasılat elde eden bilim kurgu filmi ı'm legend'in büyük başarının ardından yapımcılar kolları sıvamış olmalı ki, 'I am legend 2' isim hakkının satın alındığı ortaya çıktı.orjinal hikayenin ve kitabın yazarı ricart mateson ise bu projede yer almayacak. para amaçlı çekileceği düşünülen filmin ,hayranları bu habere bi hayli sevindi...

daha önce bu haber verildiyse kusura bakmayın .... bu yazı aldığım bi dergide vardı... bende buraya yazayım dedim.

• sadece para için çekiliyorsa o film izlenmez
  • ya bu film başyapıttı resmen yaa dün sinemada izledim.Filmde hiçmi sıkıcı yer olmaz ya özellikle adamın köpeğinin kaybettikten sonraki karanlık binayı izlerken kalpten gidiyodum
  • Sıradan bir zombi filmi klasik senaryo. Nasıl bu kadar hasılat elde edebildi anlayamıyorum.

I am legend 2'de kim oynayacak peki? Malum sonunda iyi şeyler olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Sıradan bir zombi filmi klasik senaryo. Nasıl bu kadar hasılat elde edebildi anlayamıyorum.

1. zombi filmi değil
    2.heralde yanında kurtulan kız ve çocuk oynar bellkii...
  • I am Legend 2 (2010)

imdb de var linki ancak İMDBPro üyeleri görebiliyor sadece ... 3leme olacağını duymuştum
  • quote:

Sıradan bir zombi filmi klasik senaryo. Nasıl bu kadar hasılat elde edebildi anlayamıyorum.

filmi izledikten sonra eleştiri yapsan daha iyi olurdu

quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

quote:

1. zombi filmi değil
    2.heralde yanında kurtulan kız ve çocuk oynar bellkii...

evet nevillenin verdiği kandan diğer virüslüleride kurtarabilirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    12 yıl önce açıldı
    M Paket 5'i Kim M5 Yapabilir ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

I am Legend 2 (2010)

imdb de var linki ancak İMDBPro üyeleri görebiliyor sadece ... 3leme olacağını duymuştum

Imdbpro üye misin ?
  • film güzeldi ama dahada güzel olabilirdi..

insanların virüse nasdıl yakalandıkları ve dünyanın bu hale nasıl geldiği hiç anlatılmamış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

I am Legend 2 (2010)

Imdbpro üye misin ?

Hayır
    açılıyor da diğer ayrıntıları imdbpro görebiliyor anlamında söyledim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

film güzeldi ama dahada güzel olabilirdi..

insanların virüse nasdıl yakalandıkları ve dünyanın bu hale nasıl geldiği hiç anlatılmamış..

belki 2.de anlatırlar .. 3.dede 1.nin bittiği yerde başlar
  • Bence 28 gün, i m legend vs aynılar ve zombi filmleri,sadece i m legend Will Smith sayesinde bu kadar tutabildi. Eğer 2.sinde Will Smith oynamazsa kazandıkları parayı geri iyade etmiş olurlar...
  • Uzun zaman sonra izlediğim ilk filmdi.Açıkçası etkileyici ama film çok daha iyi olabilirmiş keşke üçleme yapacaklarsa will smithi öldürmeyip onun da kurtulmasını sağlasalardı will smith olmayınca zor tutacaktır
  • @weneorn zombi filmi değil kaç kere söylicez ordakiler zombi değil mutasyona uğramiş insanlar.

@Tam anlatmıyor ama işte hasta olmaları için bir aşı geliştiriyorlar sonra o aşı o etkilere sebep oluyor tabi mantıksızlık will smith in başı kel mi o niye kendini hasta yapmıcak aşıyı almıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

quote:

filmi izledikten sonra eleştiri yapsan daha iyi olurdu

İzlemesem filmin sonunda olanları nerden bilebilirim?
    Yazdığımı okuduktan sonra yorum yapsan daha iyi olurdu

Zombi derken. Kastettiğim şey hastalık kapıp canavara dönüşen kişiler.
    Bknz: resident evil 1-2-3 ve 28 gün sonra ile 28 hafta sonra.
    Hep aynı senaryo
    Bir virüs vardır. Halka yayılır. Herkes canavara dönüşür. Ve kurtulmaya çalışanlar vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 2 Şubat 2008; 1:37:45 >

• Ya bu filmi nasıl beğenmezsiniz anlamıyorumki 2. si 1. si kadar güzel olmasada izlenecek tabiiki.. Para verip izleyenlerden değilim..

Edit: beğenmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 2 Şubat 2008; 2:20:38 >
  • Bende çok beğendim,hiç beğenmedi demedimki, ben bu türün iyi çekilmiş her filmini severek izlerim ki phi nin söylediği bütün filmleride izledim,ayrıca ona katılıyorum zombi filminin manası konusunda. Şunu söylemek istedim, bu virüs konusu güncel(özellikle ABD de) ve korkulan bir konu.O yüzden insanlar bu filmleri çok tutuyor. I m legendi bunlardan ayıran ise Will Smith dir, o kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Bende çok beğendim,hiç beğenmedi demedimki, ben bu türün iyi çekilmiş her filmini severek izlerim ki phi nin söylediği bütün filmleride izledim,ayrıca ona katılıyorum zombi filminin manası konusunda. Şunu söylemek istedim, bu virüs konusu güncel(özellikle ABD de) ve korkulan bir konu.O yüzden insanlar bu filmleri çok tutuyor. I m legendi bunlardan ayıran ise Will Smith dir, o kadar...

Smith'in oyunculuğuna bişey demiyorum. Çok iyi. Kaliteli bi adam. İyi oynuyor.
    Ama baydı artık bu hikaye bence

Ben de izledim resident evil ve 28xsonra serisini. Hepsinde tamamen aynı hikaye.
    Ölümcül bi virüs keşfedilir. Yanlışlıkla virüs dağılır. Herkes yaratık olur.

Sadece oyuncular ve yönetmenler farklı.

• SPOİLER

Ya bana filmin sonu hep saçma gelmiştir.Will amcada kadınla çocuğun yanına girse ya.Ordan atsa bombayı.Niye ölüyorki anlamadım.Gerçi hayatında kimse kalmamış.Tüm sevdikleri ölmüş.Ama bana saçma geldi sonu.Yani ölmemesi gerekiyordu bence.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.