Şimdi Ara

I Can Football™ - Dünyada Bir İlk! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
3
Favori
27.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bağımlısı oldum,sabah uyanıp betanın açılmasını bekliyorum..gerçekten çok güzel bir oyun ya..
    benide ekleyebilirsen sevinirim...

Ortasaha-Forvet = Frnando Torres
  • Futbolcu Adı Soyadı:Barış Çallı
    Defans-Orta saha kanat farketmez

Ofsayta düşen arkadaşlar olmasa ah çok zevki olacakta, birde topun arkasından 11 kişi koşunca çok komik oluyor saha
  • Futbolcu:Didier Cole

Forvet
  • Ya arkadaşlar oyna diorum maça giriorum soket hatası veriyor.Sizdede öyle mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

Ya arkadaşlar oyna diorum maça giriorum soket hatası veriyor.Sizdede öyle mi?

eeet serverlarda sorun var
  • arkadaşlar beni ekleyin. oyuncu adım : co kol , saviola yı başkası almış forvet arkası oynarım.ama dün otomatikman beni defansın göbeğine yerleştirdiler

fikir güzel , fakat keşke mesela pes 2008 i bu şekilde oynayabilseydik.

tuşlar bildiğim adarıyla :
    A : havadan pas
    S : yerden pas
    D: şut
    Tab : kamera değiştirme.

başka tuş var mı acaba ? koşma, çalım falan ?

bi de bence bu oyunda bi de teknik direktör lazım. herkes kafasına göre takılıyo. dolayısıyla forvet bolluğu oluyo.bi şekilde bu ayarlanmalı . mesela herkes dönüşümlü olarak her 30 dk da bir, defans -ortasaha ve forvette bi mevkide oynamalı. bu otomatik bi şekilde yapılabilirse iyi olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

arkadaşlar beni ekleyin. oyuncu adım : co kol , saviola yı başkası almış forvet arkası oynarım.ama dün otomatikman beni defansın göbeğine yerleştirdiler

fikir güzel , fakat keşke mesela pes 2008 i bu şekilde oynayabilseydik.

tuşlar bildiğim adarıyla :
    A : havadan pas
    S : yerden pas
    D: şut
    Tab : kamera değiştirme.

başka tuş var mı acaba ? koşma, çalım falan ?

bi de bence bu oyunda bi de teknik direktör lazım. herkes kafasına göre takılıyo. dolayısıyla forvet bolluğu oluyo.bi şekilde bu ayarlanmalı . mesela herkes dönüşümlü olarak her 30 dk da bir, defans -ortasaha ve forvette bi mevkide oynamalı. bu otomatik bi şekilde yapılabilirse iyi olur diye düşünüyorum.

Q kosu yoluna pas

• Orta Saha sol'da iyiyim.

Atilgan34 Ronaldo
  • Hadi gelin toplanalımda bir maç yapalım
  • Yürklenirken hata verdi yavs
  • update..
  • Son 10 Dk !..
  • oyunda hangi tuşla chat yapıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

valla bilmiyorumda herkes forvet tek ben defansta kaldım şekil bu komedi valla

I Can Football™ - Dünyada Bir İlk!

Koptum ya

• Güzel bir şeye benziyor hemen denemem lazım.
  • 1 gooL, 3 Asist
  • Çok kota yer mi bu ?
  • Arkadaşlar kusura bakmayın, sınavlardan dolayı daha yeni bakabildim konuya...

Nick'lerinizi ilk mesaja yazdım. Artık aranızda maç mı yaparsınız, başka bi takımla mı oynarsınız, takılın kafanıza göre...
  • yükleyeyim bakam. severim böyle futbol oyunlarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

İndirdim ama yüklerken hata verdi. Sizler de deneyin bakalım. Benim sorunu yaşayan çıkacak mı acaba..

İndiriyorum bende vericek mi acaba..Hangi oyuna baksam sen Ya tüm oyunlardasın ya da oyun zevklerimiz aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 4 Nisan 2008; 17:18:06 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.