Şimdi Ara

Hyundai ve pirelli hikayesi.. buyur burdan yak (pirelliden çok şikayet var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pirelli.com.tr/tr_TR/browser/attachments/pdf/oto_urun_haziran.pdf

arkadaşlar pdf. de görüleceği gibi pirelli hyundai de lastiklerinin kullanılabileceği yazmıyor. (P6000 olan yerde sağ altta)

ayrıca pirelli ana sayfada LASTİĞİNİZİ seçin linkinden baktığınızda da HYundai accen ERA için lastik önerileri bulunmuyor (ken) hyundai ne halt etmeye Pirelli P 6000 lastiklerini araçlarında kullanıyor... insanların malını canını ne diye görmezlikten gelip riske atıyorlar.

bu konuda şikayet var. com da da yazdım bilgilerinize sizlerde malınızı ve canınızı seviyorsanız sizlerinde şikayet var. com da bu konuyu dile getirmenizi rica ediyorum.

>>>Pirelli Lastiğinizi Seçin<<<< TIKLA>>>Bakalım senin aracına uygun lastik prellide varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 18 Şubat 2011; 20:36:13 >

• galiba herkes halinden memnun görünüyor
  • kesinlikle memnun değilim pirelliden
  • Ben Inter li olduğumdan lastikler eskiyince Pirelli kullanmayı düşünüyordum ama konuyu görünce vazgeçtim
    Siz ne önerirsiniz? Hyundai accent era 1,4 benzinli ye ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Ben Inter li olduğumdan lastikler eskiyince Pirelli kullanmayı düşünüyordum ama konuyu görünce vazgeçtim

era güzel ama lastikler beş para etmez eskiyene kadar kullanıp değiştirmek en iyisi yada aracı trafiğe çıkarmadan lastikçiye gidip farkını vererek takas etmek
  • pirelli olmasında ne olursa olsun aracım 30000 km de lastikler gidik çok dandik çok
  • bende çok şikayetçiyim aracı sıfır aldığımda üzerinde p6000 vardı yol tutuşu sıfır özellikle önden kaymaya çok müsait yolu hiç tutmuyor hele hele ıslak yolda tamamen çuvallıyor bu lastik bende ömrünü tamamlasın hemen değiştireceğim daha 17.000 km de çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben Inter li olduğumdan lastikler eskiyince Pirelli kullanmayı düşünüyordum ama konuyu görünce vazgeçtim

Accent araçlar yumuşak lastik sever, Baktığınız marka sert lastiktir.

Yumuşak hamurlu lastik grubu
    1. sınıf Michelin, energsaver, continaltel , googyear üst seri,
    Orta sınıf Petlas Starmax, debica passio2, sava perfecta, performa, GT radial
  • kaliteli lastik istiyorsanız bridgestone turanza er300 taktırın
  • sonunda pirelliden kurtuldum contonental aldım dünya varmış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

kaliteli lastik istiyorsanız bridgestone turanza er300 taktırın

Kesinlikle
  • Benim Era'da da Pirelli var ve 4 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım ama bir iki ay içinde değiştiricem ve araştırdığım kadarıyla en iyisi Turanza ile Michelin'in Energy Saver. İkisinden birini alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_3792

sonunda pirelliden kurtuldum contonental aldım dünya varmış ya

fiyatlar nasıl acaba, 4 lastiği kaça aldınız taksit - peşin
  • ben aracımı aldığım zaman üzerinde bridgestone B250 vardı hala onları kullanıyorum aracım şu an 74.000 km'de..

lastiklerde nerede ise diş kalmadı ama hala yolda giderken sallama titreme v.s. yok. daha 5.000 km gider.

ben yine Bridgestone alacağım. daha önce goodyear kullanmıştım çok memnun kalmadım 40.000 de lastikler balon yaptı balans tutmadı. michelin de kullandım 50.000 de balans tutmadı.

Bridgestone den şaşmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 3 Nisan 2011; 16:02:41 >
  • Continental çok yumuşak lastik tavsiye ederim yağmurlu havada yol tutuş frenleme çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

ben aracımı aldığım zaman üzerinde bridgestone B250 vardı hala onları kullanıyorum aracım şu an 74.000 km'de..

lastiklerde nerede ise diş kalmadı ama hala yolda giderken sallama titreme v.s. yok. daha 5.000 km gider.

ben yine Bridgestone alacağım. daha önce goodyear kullanmıştım çok memnun kalmadım 40.000 de lastikler balon yaptı balans tutmadı. michelin de kullandım 50.000 de balans tutmadı.

Bridgestone den şaşmam..

+1

• 2el toyota yaris aldım daha yeni takılmış henüz 4bin km yapmış pirelli p6000lastikler vardı
    bu lastikler kadar dandik lastik görmedim. aşırı ısınıyorlar 60 yanak olmalarına rağmen 40yanak
    gibi en ufak çukurlarda takoz gibi ses çıkariyorlar. otoyolda 130km ile giderken lastiğin birindne
    dumanlar çıktı ve yanaklarının eridiğini gördüm. daha 15bin km yol yapılmış lastikleri korkudan
    değiştirip yeni lastik aldım. ya 4ü birden yansaydı
    pirelli p6000 lastiklerine güvenmeyin. sadece 40km hız için kullanılabilen bir adi lastikler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

Accent araçlar yumuşak lastik sever, Baktığınız marka sert lastiktir.

Yumuşak hamurlu lastik grubu
    1. sınıf Michelin, energsaver, continaltel , googyear üst seri,
    Orta sınıf Petlas Starmax, debica passio2, sava perfecta, performa, GT radial

benim yumurta da debica passio2 kullanıyorum yazlık ve kışlık olarak bu lastikler çok iyi fren mesafeleri falan çok ideal lastikçi takalım abi bunu dedi ben michelin alıcaktım memnun kalmazsan getir fark almadan michelin vericem dedi çok memnunum passio2 lerden.kayma falan yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

ben aracımı aldığım zaman üzerinde bridgestone B250 vardı hala onları kullanıyorum aracım şu an 74.000 km'de..

Bridgestone den şaşmam..

+1

ee tecrübe başka şey tabi, bende alacak olsam bristone veya michlen alırdım en son çarede continental olurdu

• aracın üzerindeki pirelliler aşınsın hemen lassaya geçeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.