Şimdi Ara

Hyundai i30 2008 gelicek galiba.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar babam büyük ihtimal kazalı [arkadan] hyundai i30 ile bizim 2002 model clio'yu kafa kafaya takaslıyacak[adam 1 milyar istiyor üstüne ama babam vermiyeceğini söyliüyor]

olursa gelicek araba dizel lacivert renge sahip bu araba nasıl bir arabadır yakıt olarak cliodan az yakarmı bizim clio benzinliydi bu dizel farkı hissedermiyim. şehir içi kullanıcam genelde.

arabayı tanımıyorum biraz yorum yaparmısnız .

kolay gelsin :)

• 2002 clio ile 2008 i30 unu takas edipte uste para istemiyorlarsa o arabaya iyice bir baktırın. hatta ben olsam almayabilirdim bile. cunku %99 perttir.
  • Çok çok ince eleyip sık dokumak gerekir,buna rağmen benim içimde bir şüphe kalır.Şöyle düşün,aracın 2008 model ve dizel.C segmenti,gayette güzel.Neden b segmenti,benzinli ve 2002 model bir araçla kafa kafaya takas yapacaksın?İllaki bir pürüz vardır orada,dikkatli olun
  • Bizim 2008 meganea da sadece sürtünmeden dolayı komple boyalı c180 vercekler 2009 model.

Size de tavsiye ederim böyle bir takas.Evet.
  • Zaten adam üstüne 1 milyar istiyor babam eskiden bu işi yapıyordu pert arabaları alır yapar arabaya yapılan toplam maliyetden 500 -1000 TL kar güderek satardı yine elini ayağını çekmedi bu işten tam olarak, arabaya arkadan çarpmışlar 4-5 milyarlık masrafı var olduğunu söylüyor en kötü ihtimal olarak 8 milyara çıkar diyor incelemiş arabayı eskiden sanayideydi ortağıyla birlikte ordan biliyor yani bakalım düşeş derlerya hani babamda en az maliyetle arabayı yenilemeyi düşünüyor

bende tabiki genç bir araba istiyorum haliyle heleki güzel görünümlü birde dizel :)

bizim arabada 2002 clio privilage .

araba dizel birşeyi merak ediyorum turbosu varmı arabanın bilenler cevap verirmi çünkü heves ettiğim şu çuf çuf olayi var: D
  • Turbosu var tabii ki de.

Arkadaslar yanlis anlamis, araci kazali alacaksiniz onlar yapilmis sanmis.

Bu isi yapiyorsa babaniz alin tabi daha iyi bilecek degiliz ya
  • turbosu var ama kay beygirlik olanından bu?
    90hp mi 115hp mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

turbosu var ama kay beygirlik olanından bu?
    90hp mi 115hp mi?

Bilmiyorum hocam gelince ruhsattan bakar tek tek yazarım herşeyini :D emin ol hiçbirşey bilmiyorum belki sizler bilirsiniz diye actım konuyuda bu araba nedir nasıldır gibisinden :D
  • .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhaba daha oncede başka konuda belirtmiştim ama konuyu bulamadım kusura bakmayın

şimdi

Bizim araba biraz sorunlu sunroofdan sesler geliyor arka koltuklar tam oturmuyor vs vs cizik gö.ük ne ararsan var ama fazla belli olmuyor.

neysem hyundai i30 ile kafa kafaya takas ediliyor

Bizim araba 2002 clio hb privilage benzinli model- hyundai i 30 2008 model dizel . babamın eski ortagı şimdi sanayide kazalı arabaları alıyor yapıyor satıyor o yüzden biraz düşeş oldu

arabanın arka taraf kazalı olduğundan paramparca kaporta yok hatta atmışlar araba çıplak gibi arka sol kağı yamulmuş biraz. ,koltuklar dahil hepsi sökük herhalde parcalandılar bilmiyorum ön konsolda cizik yok, on tarafda kötü sadece motor var önde şase sağlam air bagler açılmamış yani araba pert değil sadece kıyafeti kötü diyelim.

dediğim gibi bugün kesinleşti üstüne para vermeden anlastık ama sorun çıkarmı bilmiyorum... sonuçta babamın eski ortağı ne yapcağı belli olmuyor bana sanayide sordu istiyorsan aliyim diye baya bi onurlandım bana sormasına çünkü her nekadar arabayı sana alıyorum desede o yaptırıyor herseyini :)

Sizinle paylasmak istedim ..

• şasi kaymışsa o arabanın size geçmiş olsun diyorum ayrıca her ne olmuşsa olsun o arabayı satmak istediğinizde çok zorlanacaksınız.

yinede hayırlı olsun

Edit : konu buraya taşınmış bende buraya yazdım tekrardan
  • aracın fotoğrafı var mı?
  • www.i30club.org'da 270 tane i30 kullanıcısı var, istediğin soruyu sorabilirsin orada i30'la ilgili.
  • adres için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur23

www.i30club.org'da 270 tane i30 kullanıcısı var, istediğin soruyu sorabilirsin orada i30'la ilgili.

Site açılmadı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur23

www.i30club.org'da 270 tane i30 kullanıcısı var, istediğin soruyu sorabilirsin orada i30'la ilgili.

Site açılmadı bende

hocam. org'da yazmış arkadai da ekini kaldırın yada alın burdan girin

www.i30club.org

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

www.i30club.org

O kadar aklım var yaptım çok şükür de şu hatayı aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

www.i30club.org

O kadar aklım var yaptım çok şükür de şu hatayı aldım.

DNS mi kullanıyorsunu ? eğer kullanmıyorsanız DNS rakamları girin hani youtube vs girmek amacıyla kullanılan DNS rakamları.

• İ30 CLİYO İSE KAFA KAFAYA DÜŞÜNÜLCEK HİÇ BİR DURUM YOOK KEZA GARANTİDE HALA 2008 CRDİ İ30 ..

AMA BANA KALSA OLMAYACAK İŞ GİBİ.......

2008 CRDİ İ30 30 000 TL ÜSTÜNDE... ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtxpp

İ30 CLİYO İSE KAFA KAFAYA DÜŞÜNÜLCEK HİÇ BİR DURUM YOOK KEZA GARANTİDE HALA 2008 CRDİ İ30 ..

AMA BANA KALSA OLMAYACAK İŞ GİBİ.......

2008 CRDİ İ30 30 000 TL ÜSTÜNDE... ...

garantisi hala varmı diyorsun ? oo iyimiş sagol nekadar var garantisi peki ? kaza geçirmemiş parçalar en azından garanti içinde olur :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.