Şimdi Ara

Hyundai İ20 otomatik vites düşünüyorum, ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
58.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk arabamı alacağım inş önümüzdeki hafta. Kaç aydır ikinci ellere bakıyordum. Şöyle 20 ile 25 bin arası otomatik vites araba araştırıyordum. Ama bir türlü içime sinmiyordu. Beğendiğim arabalar ya boyalı oluyordu ya da km 100 bin in üstünde oluyordu. Sonra hyundai i20 lere bakmaya başladım, forumu araştırdım. Tabiki her arabanın olduğu gibi hyundai i20 leri de beğenen ve beğenmeyenler oluyordu.
    Sormak istediğim şu acemi birisine hyundai i20 otomatik vites önerir misiniz? Bayi ile konuştum 33000 diyor.
    Bu arada yılda 3 defa 800 km ve şehir içi günlük 5 km yol yapacağım.
    Sizin önerilerinizi de bekliyorum...

• eski getz kullanıcısıyım , şimdi 2009 i30 kullanıcısıyım ve i20 yi kesinlikle tavsiye ederim

b segmenti için süper bir araç , donanımı bol , yakıt tüketimi uygun fakat tek sorun otomatik vitesi yeni nesil sayılmaz

aracın donanım paketi nedir bu arada?
  • ben de hukukçular ve eğitimcilere özel kampanya ile 32500 (team için), 33250(mode) fiyatı aldım. pazarlık yoktu. üzerin yapabilirdim ama ciddi alıcı değildim.
    İçine bindim. cd çalar, klima, 2airbag, sürücü için güzel bir alan var. görüş açısı fena değil. B sınıfı olduğu için bagajı sorun yaratabilir.

Yerinizde olsam mode alırdım; çünkü yol bilgisayarı ve park sensörü var. acemi için park sensörü olmalı diyorum. ayrıca gövde renki aynalar vs. vs. var. teamde arka kapılar manuel camlı, mode'de elektrikli sanırım.
    elektrikli aynalar var mode'de. 7,7lt şehir içi tüketim var. şehir içi günlük kısa mesafe kullanacağınız için benzinli bir avantaj.

hyundaiclubtr'de uzun yol yapan biri vardı. uzun yolda memnunum diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 26 Ocak 2013; 19:29:54 >
  • Bana da team modeli için 33250 fiyat vermişti. @Only Gamer in söylediği gibi mode almak daha avantajlı göründü. Bayi ile tekrar görüşeceğim. Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Yalnız birşey dikkat ettim sahibinden de pek i20 otomatik vites ilanı yok, yani çok az. Bu da biraz düşündürücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tales44

Bana da team modeli için 33250 fiyat vermişti. @Only Gamer in söylediği gibi mode almak daha avantajlı göründü. Bayi ile tekrar görüşeceğim. Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Yalnız birşey dikkat ettim sahibinden de pek i20 otomatik vites ilanı yok, yani çok az. Bu da biraz düşündürücü.

Neden? Demek ki alanlar memnun satmak istemiyor.

Birde şöyle bir durum var b segmenti arabalarda çokta fazla otomatik şanzımana rastlamamanız normal.

Ama son yıllarda çok yaygınlaştı tabi otomatik vites kullanımı.
  • :) ya da otomatik vites geçişlerini beğenmedikleri için sıfırı fazla satılmıyor olabilir.
  • İ20 de otomatik vites motor uyumunu öyle çok çok yüksek kalitede beklemek yanlış olur. Sonuçta sınıf belli fiyat belli.

Birde b segmenti araç alan insanların bir çoğu düz vites tercih ediyor.Bu sınıfta, alımda ve kullanımda ekonomi ön planda olduğu için düz vites daha ekonomik bir tercih oluyor haliyle. Mesela b segmentinde çok fazla full donanım araçta tercih edilmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i20 prime otomatik aracı sıfır alıp 1 yıl kullandım ve 1 ay önce sattım. Sattığımda 5600 km de idi. Şehir içinde kullanılacak çok güzel bir araç, otomatik vitesi 4 ileri tam otomatik tip klasik. Bence taş gibi araba, şehir dışı 6-6,5 lt/100 km. tüketimi var, şehir içinde kullanım yerine ve şekline göre 7 litreden başlıyor, 10 litre/100 km ye doğru çıkabilir. Sorunuz olursa cevaplıyabilirim
  • quote:

:) ya da otomatik vites geçişlerini beğenmedikleri için sıfırı fazla satılmıyor olabilir.

Sahibinden'de fazla olmamasının sebebi rakibi fiesta, corsa da yakın fiyatlarda. Özellikle fiesta tip olarak daha iyi ve insanlar ona yöneliyor. İnsanlarımızda hyundai'ye karşı hala teneke düşüncesi var.

@-MorphY-
    B sınıfı ekonomi ve şehir içi kullanıma hitap ediyor.
    Bayanlar için özellikle küçük boyutlu olmaları ve otm. olması cezbediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 26 Ocak 2013; 19:30:18 >
  • Gonul rahatligiyla alabilirsiniz
  • Haftaya bayi ile tekrar görüşeyim, fiyatı biraz daha aşağı çekebilirsem çok iyi olacak.
  • kardeşimde 2011 model troy vardı ve sık sık bende kullanırdım.aracın otomatik vitesi çok kötü ve hantal.ayrıca çok yakıyor ve yol tutuşu 100 den sonra çok güvensiz.ben size araç önermiycem sadece şunu söylerim.gidin bir poloyla test sürüşüne çıkın 120 yide görün bir de i20 ile.ikisini deneyin aradaki farkı kendiniz göreceksiniz.
  • fiesta için 36000, polo için 38000 fiyat aldım. Sonuçta kredi çekerek alacağım. Acaba 3-5 bin fazla çekip bu modelleri mi düşünmeliyim?
  • Bir de corsa 1.4 otm bakın.

Yeni Corsa 5Kapı 1.4i Twinport Otomatik Enjoy paket 35.272TL liste fiyatı. zorlarsanız 34bin'e alınabilir.

boşline polo alacağınıza 38e i20 dolu alırsınız. ya da corsa dolu alırsınız.
  • Ah biraz daha ekleyebilsem honda jazz da düşünüyorum ama, 40000 diyor adam. Bu hafta artık bu işi bitrmeliyim...
  • jazz ve 40bin... değmez...
  • 2. el bir honda civic?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

Bir de corsa 1.4 otm bakın.

Yeni Corsa 5Kapı 1.4i Twinport Otomatik Enjoy paket 35.272TL liste fiyatı. zorlarsanız 34bin'e alınabilir.

hocam inceledim ve beğendim açıkçası, yarın çevre illerdeki bayilerle görüşeceğim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

Bir de corsa 1.4 otm bakın.

hocam inceledim ve beğendim açıkçası, yarın çevre illerdeki bayilerle görüşeceğim...

Test sürüşü yapın. Hoşunuza giderse güzel bir pazarlıkla corsa alınası bir araç. bomboş poloya 38 vereceğinize yeterli donanıma sahip corsaya 34-35 vermek daha iyi. aradaki fark ile kasko, benzin alırsınız...
  • quote:

fiesta için 36000, polo için 38000 fiyat aldım. Sonuçta kredi çekerek alacağım. Acaba 3-5 bin fazla çekip bu modelleri mi düşünmeliyim?

polonun yılı kaç?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.