|
Arkadaşlar merhaba aracı yaklaşık olarak 3 ay önce satın aldım Hyundai i20 Otomatik 2015 Elite Panorama OV. Araç da hiç bir sorun yok idi son 2 haftadır görsellerini yüklediğim hatalar çıkmaya başladı. Araca 2 ay önce yeni multimedya ve orjinalini söktürüp yeni model geri görüş kamera sistemi taktırdım ondan mı acaba diye aklıma da takılıyor. Araba özellikle sabahları nadiren de olsa bu hataları veriyor. Bu şekilde vites e geçmiyor araba çalışıyor ama vites e geçmediği için hareket etmiyor tabi ki. Bazen 3 5 dakika bekleyince düzeliyor. Bazen Hiç hata vermiyor. Bazen yolda giderken yanıyor tekrar kendine geliyor. Kısa süreli olarak çıkıyor. Ama yolda pek karşılaşmadım. Anlamadım bir türlü bu işi. Kaputu açip kapatınca düzeldiği de oldu. Motoru çalıştırıp 4 5 dakika bekleyip düzeldiği de oldu. Araba da ilk çalıştırma da özellikle sabahları nadiren bu da. Airbag hatası- Direksiyon hatası- Lastik basınç ve eSP hatası veriyor. Bunun sebebi ne olabilir. Direksiyonda sertleşme filan yok sürüşünde filan problem yok ama bu durum can sıkmaya başladı artik. Yeni yeni olmaya başladığı için daha bir yere götürmedim baktırmaya. Saygılar iyi FORUMLAR. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 9 Haziran 2025; 9:49:49 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı